Man In The Mirror - The MJ Story
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- chodziarz91
MJ w HAlmark niedziela od 18 do 20 kto oglądał kto ma ten f.
Witam w niedziele 18.01,09 o godzinie 18 leciał film " Człowiek w lustrze: Historia Micheala Jacksona - film biograficzny USA 2004
czy ktoś go widział i gdzie go ściągnąć?????
Mandeyrator >>> Przyłączyłem do tego tematu. Tu możesz obszerniej poczytać na temat wydawnictwa i opinii ludzi którzy go oglądali. Kupisz go za tanie pieniądze na Allegro, Rozejrzyj się.
Mandeyrator >>> Przyłączyłem do tego tematu. Tu możesz obszerniej poczytać na temat wydawnictwa i opinii ludzi którzy go oglądali. Kupisz go za tanie pieniądze na Allegro, Rozejrzyj się.
- chodziarz91
proszę bardzo z polskim lektorem
http://peb.pl/dramat-obyczajowe/384648- ... -popu.html
http://peb.pl/dramat-obyczajowe/384648- ... -popu.html
nanek pisze:Witam w niedziele 18.01,09 o godzinie 18 leciał film " Człowiek w lustrze: Historia Micheala Jacksona - film biograficzny USA 2004
Powtórka na Hallmarku
02.02.2009 godz 15:00
03.02.2009 godz 12:00
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!
- JoannaTempest
Film obejrzałam, mam mieszane uczucia...wydaje mi się ze aktor grajacy Michaela bardzo się starał, ale...nie wypaliło. Zbyt dziecinny, charakteryzacja koszmarna, ja bym już to lepiej zrobiła....wydaje mi się że filmowcy zupełnie "olali" kwestię podobieństwa...a Elizabeth Taylor pewnie się przeżegnała jak "się zobaczyła" :)
I nie chodziło tu o pieniądze, wystarczyło troszkę więcej zainteresowania starymi zdjeciami Michaela ( kwestia koloru skóry czy makijażu) by efekt był lepszy.
Hmm...ale z drugiej strony pokazują go w dobrym świetle, może "przesadzonym" ale dobrym :)
I nie chodziło tu o pieniądze, wystarczyło troszkę więcej zainteresowania starymi zdjeciami Michaela ( kwestia koloru skóry czy makijażu) by efekt był lepszy.
Hmm...ale z drugiej strony pokazują go w dobrym świetle, może "przesadzonym" ale dobrym :)
- Moonwalk_Girl
Ja obejrzałam ten film pierwszy raz kilka miesięcy temu i powiem szczerze, że nie tak go sobie wyobrażałam.
Na pierwszy rzut oka widać, że budżet na realizację tego filmu nie był za wysoki.
Poza tym tak jak napisała JoannaTempest fatalna charakteryzacja Mike'a, jego przesadzony wizerunek oraz mizerna Liz Taylor.
Na pierwszy rzut oka widać, że budżet na realizację tego filmu nie był za wysoki.
Poza tym tak jak napisała JoannaTempest fatalna charakteryzacja Mike'a, jego przesadzony wizerunek oraz mizerna Liz Taylor.
Pomyślałam dokładnie to samo.Moonwalk_Girl pisze:
Mogliby chociaż zmienić aktora, a nie malować twarz na biało ciemnoskóremu, przecież to wygląda okropnie!
Moje pierwsze wrażenie-szybko nakręcony film, niedopracowany, całkowite przeciwieństwo perfekcjonistycznego podejścia do pracy Michaela.
Podobała mi się mowa końcowa na dachu samochodu, to zdecydowanie najlepsza scena!