Zrobiło się zupełnie bez sensu. Może na początku, gdy thewiz zakładała ten temat, to było kilka stron z różnymi luźnymi zdjęciami i spoko. Ale teraz zrobił się bałagan i 138 stron z fotami Michaela z całego okresu jego życia. Moja propozycja polega na tym,żeby stworzyć osobny dział Galeria, gdzie można by poszeregować zdjęcia, nawet wg lat / albumów / er itp. - np. Michael jako dziecko, Michael era BAD, Dangerous itd. ,czy może tak jak na mjjpictures.com - no ale.
Czasami zdarza się tak, że ktoś szuka czegoś konkretnego, to w tym bałaganie nie idzie znaleźć,ani wertować 138 stron.
Już nie mówię,żeby było tak jak na max jax,że ludzie i sami moderatorzy potworzyli wątki z fotami typu: Michael w kapeluszu, Foty z VMA Michaela, Czy Michael jest bardziej podobny do mamy czy taty?, Michaelowi widać majtki, Michael siedzący na podłodze, Michael i dzieci, Tyłek Michaela itd. i na dodatek nikt nikomu nie broni podniecania się pod tymi fotami, czy zostawiania samych emot. i jest fajnie i jest porządek. (dziwne nie?) ( zdaję sobie sprawę,że nasze forum jest trochę sztywne i nietolerancyjne pod tym względem niż to 10 razy większe i ogólnoświatowe. ;] (oczywiście nie pozostaje mi nic innego jak to uszanować,skoro chcę tu jednak być,ok.....) )
Kiedyś i ja tu wklejałam foty, bo czasami znajduję naprawdę fajne. Potem jeden z moderów kazał mi pozmniejszać foty (chociaż strona się wcale nie rozjeżdżała, uważam na to), a w końcu wstawiać same linki - wg mnie to bez sensu!! Wchodzę teraz do galerii w nadziei, że zobaczę coś fajnego,a widzę linki

Ja wiem,że przy tym jest trochę pracy i grzebaniny, ale dobrze by było mieć na forum galerię z prawdziwego zdarzenia,jak na większości forów MJ w różnych krajach świata, nie wspominając już o Max Jax. Dlaczego my mamy być gorsi? ;>
Napisałam to specjalnie w temacie "Galeria" /wydaje mi się że na temat, zaraz to też umieszczę w odpowiednim temacie "O forum i stronie" jeśli jest miejsce na takie sugestie lub nie wiem.... PM do Rafała.
To tyle ode mnie w tej sprawie. Pozdrawiam.
p.s.aha - nie komentujcie tego przez najbliższych 16278349 stron,bo zrobi się jeszcze gorszy burd3l niż jest... dzięki.
zostawiam okno na świat = przykładzik. nie łatwiej tak?? :
http://www.maximum-jackson.com/discussion/index.php ----> http://www.maximum-jackson.com/discussi ... ay.php?f=5