My name is Mrkariinka ;)
- Mrkariinka
My name is Mrkariinka ;)
Witam, mam na imie Karolina. Moja przygoda z Michaelem zaczeła się dość dawno, od piosenki Bad, gdyż to pierwszy raz go usłyszałam, zaraz szybko wpisałam w google, jego nazwisko przesłuchałam całą playliste, ściągnełam koncerty, kupiłam co z nim możliwe. Na stronie MJPT kiedyś przesiadywałam sporo czasu, ale nie byłam zarejestrowana, teraz mnie coś ruszyło, by sie podzielić swoimi odczuciami, i przemyśleniami z fanami. Chciałabym również poznać fanów, i się z nimi integrować, oraz nawiązać dobry kontakt.
Cieszę się, że moge was poznać i... do następnego posta :)
Cieszę się, że moge was poznać i... do następnego posta :)
Ostatnio zmieniony czw, 17 cze 2010, 18:17 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 4 razy.
Witaj :) Niech ci się dobrze pisze :)
Tutaj taki apel chyba potrzebny nie jest :)Mrkariinka pisze:Ale też przede wszystkim Zaapelować Do ANTYfanów, Wścibskich portali które mówią jak To Michael wyglądał. Itp. BŁAGAM ZOSTAWCIE JUŻ CZŁOWIEKA W SPOKOJU ! CZLOWIEK PO ŚMIERCI NIE MA JUZ NAWET ODPOCZYNKU. ! .. Może byście trochę o nim poczytali ? A nie z góry mówicie jaki to on jest . !

- Mrkariinka
;)))
Phoenix Tutaj taki apel chyba potrzebny nie jest :)
Może i nie potrzebny. Lecz jestem tego pewna, że są wszędzie i są zdolni do zniszczenia wizerunku Michaela.
Może i nie potrzebny. Lecz jestem tego pewna, że są wszędzie i są zdolni do zniszczenia wizerunku Michaela.
Ostatnio zmieniony pt, 14 maja 2010, 20:20 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Billie_Jean_
Re: Witam Serdecznie Wszystkich Fanów i Fanki Michaela Jacks
Mrkariinka pisze:Witam. :) Mam na imię Karolina, i miło mi was poznać ;)
Od dawna Ceniłam Michaela. Swoją Zaskakującą śmiercią sprawił, że miliony ludzi rozpaczali oraz do tej pory rozpaczają.. ;( Mnie też do tej pory jest bardzo smutno. :( Swoim głosem, tańcem oczarował bardzo ogromną liczbę ludzi. Był naśladowcą ,geniuszem, wspaniałym artystą i dobrym człowiekiem. ;( Wszelkie oskarżenia były nie prawdą ! I my fani o tym najlepiej wiemy. Tylko.. są tacy ludzie którzy odwrócili się od MJ.
To nie są fani, i nigdy nimi nie byli. ! Przypomnijmy sobie Historię...
MJ z dzieckiem, w dodatku swoim.. na balkonie. Czy myślicie, że on by puścił to dziecko !? Bardzo kochał swoje dzieci i nie dopuścił by do tego.
Molestowanie dzieci. Na co było by mu to potrzebne. ? SAM BYŁ DZIECKIEM ! Jak "Dziecko" Może molestować inne dziecko? Co prawda to tylko przykład bo można wymieniać setki innych przykładów dlaczego Michael był niewinny. To, że chciał nawet musiał wybielić skórę bo był chory na Bielactwo nie znaczy, że trzeba było go wytykać palcami. ! . Ludzie nie myślą jaka ta choroba jest straszna !
Dla nas białych może nie. Ale on był czarny. ! Białe plamy mogły zaatakować twarz ! Zresztą dla Jacko kolor skóry nie był ważny..I my też tacy bądźmy nie patrzmy na wygląd!
Kończąc tego posta. Chcialabym uczcić Pamięć Michaela Jacksona.!
Kochanego przez miliony !
Ale też przede wszystkim Zaapelować Do ANTYfanów, Wścibskich portali które mówią jak To Michael wyglądał. Itp. BŁAGAM ZOSTAWCIE JUŻ CZŁOWIEKA W SPOKOJU ! CZLOWIEK PO ŚMIERCI NIE MA JUZ NAWET ODPOCZYNKU. ! .. Może byście trochę o nim poczytali ? A nie z góry mówicie jaki to on jest . !
Albo po prostu Zamilczcie i się nie odzywajcie !
Dziękuje. :) Pozdrawiam wszystkich Fanów MJ :* :)
SWIĘTE SŁOWA POTWIERDZAM W 100 % .!
a tak wg. Witaj, Miłego postowania .!
'Dałeś nam najpięknejszą muzykę pop jaką mogliśmy usłyszeć. Dziękujemy ci... NA zawsze pozostaniesz w naszych sercach.!.