Myślę że nawet ludzie z dalszych zakątków by się na to pisali gdyby znali jakieś bardziej rzeczowe szegóły niz tylko to że ma to być druga połowa października
Wynajmujemy klub z ochroną bez DJ-a-muzyka bedzie z laptopa. Zeby koszt sie zwrócił bedziemy sprzedawać bilety po 10zł. Jesli tylko chcecie możecie pomóc mi przy organizacji, zależy mi na tym aby było jak najwięej fanów. Pamiętamy o nieletnich :)
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Janet Jackson ;) pisze:Wynajmujemy klub z ochroną bez DJ-a-muzyka bedzie z laptopa. Zeby koszt sie zwrócił bedziemy sprzedawać bilety po 10zł. Jesli tylko chcecie możecie pomóc mi przy organizacji, zależy mi na tym aby było jak najwięej fanów. Pamiętamy o nieletnich :)
czy jest możliwośc zorganizowania np karaoke i puszczenia prezentacji o Michaelu na poczatku?
Nie mamy dojścia do sprzętu karaoke,ale z resztą inna jest koncepcja całej imprezy więc karaoke raczej odpada. Co do prezentacji-dobry pomysł, da się to załatwić.
You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
MJówki!
Jutro rusza sprzadaż biletów na THIS IS IT. Może dogadalibyśmy się co do terminu i godziny i wszyscy razem poszli? Im nas więcej tym lepiej! Co o tym myślicie? No i jutro można by było kupić bilety.
Pozdro