Spotkania fanów w Łodzi
WIELKIE dzięki naprawdę ohromniaste !!!!
No to tak dajcie jak najszybciej znać co do tej niedzieli bo trzeba Balytk okupowac i zdobyć bileciki fajnie ze grają wszędzie ( znaczy we wszystkich kinach w Lodzi ) to można będzie chodzić do różnych na różne seanse LOL !
Teraz jeszcze prośbą do Kingi daj kochana MJ matko znać czy to o czym wspominalas wcześniej jakos dojdzie do skutku i jeśli tak to kiedy bilety kupować ! Plz
No to tak dajcie jak najszybciej znać co do tej niedzieli bo trzeba Balytk okupowac i zdobyć bileciki fajnie ze grają wszędzie ( znaczy we wszystkich kinach w Lodzi ) to można będzie chodzić do różnych na różne seanse LOL !
Teraz jeszcze prośbą do Kingi daj kochana MJ matko znać czy to o czym wspominalas wcześniej jakos dojdzie do skutku i jeśli tak to kiedy bilety kupować ! Plz

Twitter @Malwi27
O jaka wielka szkoda bo wszystkie koncerty w kinach teraz już są w 3D no ale trudno a takie super by mogły być te efekty z lasem czy napisem czy inne o których nawet jeszcze nie wiemy ! No ale widać nie można mieć wszystkiego mam nadzieję ze sony wypuści to choć na blu ray i na dvd !anialim pisze:Ortega na twitterze napisal, ze to nie jest film 3dElen pisze:Nigdzie nic nie piszą czy będą jakieś sekwencje w 3D, podejrzewam że nie bedzie, a szkoda :

Twitter @Malwi27
- niespodzianka
- niespodzianka
Słuchajcie, dzwoniłam do Bałtyku i pani powiedziała, że wątpi, żeby bilety były w sprzedaży od niedzieli, bo oni jeszcze nic nie wiedzą. Kazała zadzwonić we wtorek po południu dopiero, albo czekać na info na ich stronie. Paranoja.
Najlepsze było, kiedy pani zapytała, skąd my wszyscy tak dzwonimy...
Mimo tego, że w Bałtyku ciągle jeszcze niedoinformowani, to i tak lecimy w niedzielę, nie?
Najlepsze było, kiedy pani zapytała, skąd my wszyscy tak dzwonimy...

Mimo tego, że w Bałtyku ciągle jeszcze niedoinformowani, to i tak lecimy w niedzielę, nie?

Jeja. Ja dzisiaj naprawdę przemagluję tę Karolinę. Ona mi mówiła, że jeszcze nie mogła zrobić rezerwacji, bo biletów póki co nie ma, ale nic nie wspominała o tym, żeby w niedzielę miało ich nadal nie być
Idziemy, idziemy, sto lat Was nie widziałam! :D

I co jej powiedziałaś?niespodzianka pisze:Najlepsze było, kiedy pani zapytała, skąd my wszyscy tak dzwonimy...![]()

Idziemy, idziemy, sto lat Was nie widziałam! :D
- Maharet
Nie to, żebym była złośliwa, ale ...może zadzwonię i ja do Bałtyku
Nie to, żebym chciała wprowadzać w kinie zamęt i zamieszanie pt. "z jakiej planety oni do choroby tu dzwonią", ale ... no ciekawie, ciekawie...

oj taaak... ten poniedziałek to było tak dawno temu... wydaje się jakby to było w jakimś innym wcieleniu normalniepo-cichu pisze:Idziemy, idziemy, sto lat Was nie widziałam! :D
- niespodzianka