Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Erna Shorter pisze:Kopciu a znajdź mi coś taniego w centrum Katowic...
w sumie to w ogródkach okolic stawowej jest piwo za 5zł jeśli dobrze kojarzę. bob - warka 5zł, niedaleko spodka, STS ale to raczej dla kibiców butelkowe piwo 5,50. także widzisz ernuś że coś tam się da ogarnąć taniej.
ja się oczywiście dostosuje.

Erna Shorter pisze:szklanka coca-coli
aałłłłł! nie pijam coca coli bo tuczy ;d
Erna Shorter pisze:Ty ,a co myślisz o tej knajpie Maspalomas?
niestety omijam zawsze łukiem tamte rejony (bez powodu ; ) )
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Zróbmy tak jak ktoś ma jakąś konkretną propozycję niech ją tutaj zapoda,demokratycznie zdecydujemy co i jak już na samym sotkaniu, na rondzie.
Nie chcę Was narażać na jakieś duże koszty. :-/

Bob Club też mi się podoba, nie pomyślałam o nim. ;-)

A Kopeć,problem w tym,że piwa nie piję dlatego pytałam o colę. glupija
Ale dzięki za info.

Jeśli nikt nic nie napisze idziemy do City Rock. :-)

Buźki :calus:
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

tancerz pisze:MMMMM aaaach no czuję, że szykuje się orgia kto mi da jeszcze klapsa mmm jeszczeeeee jeszczeeeeee :lal:

Nooooo nie :P a tak sobie wymyślałem jakiś fajny post, który będzie u mnie tysięczny :P i sie zapomniałem i co wyszło :P hahahahaha głupszego nie mogłem napisac ;];] glupija :smiech:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
dk997

Post autor: dk997 »

http://www.novekino.pl/kina/tychy/index.php?akt=233

Zapowiedź w Tychach. To już pojutrze. Kurczę miałabym lepszy dojazd, ale chciałabym być z Wami :wariat: Rezerwuje w końcu ktoś te bilety dla wszytskich? No i gdzie?

You are not alone... Już nie...
Przepraszam że tak późno...
Awatar użytkownika
nela78

Post autor: nela78 »

aisak pisze:Jesli chodzi o bilety to mam znajomą która pracuje w multikinie i moge zarezerwować więcej biletów i najwyżej później w dniu seansu rozliczylibyśmy sie ale musiałabym mieć liste ile osób
I co robimy ? :knuje:
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Ja wybieram sie do Heliosa w Katowicach jak już nie ma sensu jechać tyyle km, bo chce jeszcze przeżyć afterparty w Katowicach a nie zmykać do domu nocą ;) pociągiem, samochodem, autobusem itd.
Ostatnio zmieniony pt, 25 wrz 2009, 14:17 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
aisak

Post autor: aisak »

Jak już pisałam moge zarezerwować bilety bo ja solidna firma :D bilety będa w sprzedaży za tydzień bo tak zrozumiałam znajomą bo gadałam z nią przez telefon w busie i mam nadzieje że dobrze zrozumiałam mimo hałasu.... jeśli zmieniłoby sie coś z terminem biletów to dam znać :) no chyba że już ktoś decyduje sie na wypad do Zabrza to niech zgłosi sie do mnie wtedy powiem znajomej która pracuje w multikinie żeby zostawiła kilka biletów ale musze wiedzieć ile ma ich być :)
Awatar użytkownika
nela78

tancerz pisze:Ja wybieram sie do Heliosa w Katowicach
ok,może być Helios,ale wybieramy się wszyscy razem,czy z osobna ;-)
bo trzeba rezerwować bilety :nerwy:
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

nela78 pisze:
tancerz pisze:Ja wybieram sie do Heliosa w Katowicach
ok,może być Helios,ale wybieramy się wszyscy razem,czy z osobna ;-)
bo trzeba rezerwować bilety :nerwy:
No ja tez bym chciała wiedzieć, bo jak idziemy osobno to ja jutro jade zarezerwować bilety(o ile faktycznie od jutra są już w sprzedaży), BO KINIECZNIE MUSZĘ IŚĆ NA PREMIERĘ :D. No ja też raczej ide do Heliosa, bo trzeba jak najszybciej się tam znaleźć żeby zdobyć najlepsze miejsca :D. A więc?
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

A może po prostu dzisiaj się dogadamy i zarezerwujemy konkretną ilość biletów koło siebie, a potem każdy z osobna może sobie je wykupić, albo możemy poprosić o to jedną osobę.

Powinien do mnie przyjść mail z informacją, kiedy ruszą bilety z przedsprzedaży, podejrzewam, że jak do wielu z Was, także wystarczy czekać :D.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
nela78

mimi-yoshi pisze:dzisiaj się dogadamy i zarezerwujemy konkretną ilość biletów koło siebie, a potem każdy z osobna może sobie je wykupić,
ok,jestem za :dance:
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
Obrazek20.09.96-...
Awatar użytkownika
Beti_90

nela78 pisze:
mimi-yoshi pisze:dzisiaj się dogadamy i zarezerwujemy konkretną ilość biletów koło siebie, a potem każdy z osobna może sobie je wykupić,
ok,jestem za :dance:
Nikt nic nie pisał, więc postanowiłam sie za to zabrać i zadzwoniłam do Heliosa. Sprzedaż zaczyna sie od jutra i niestety nie ma możliwości rezerwacji tylko trzeba odrazu kupić bilet, tak jak myślałam.
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

Beti ja jutro oczywiście pracuję... więc nietsty chciałabym cię wykorzystać do udania się do heliosa i zakupienia biletów dla nas dwóch a moze tez dla innych o ile się jakoś z tobą dogadaja... co ty na to? musimy iśc na premierę !!!
:mj:
* The way You make me feel Michael *
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Kurczę ;/, to naprawdę niefajnie. Szczerze mówiąc, to jest nie w porządku.
Dzięki wielkie za info. Zatem jedyne co nam pozostaje to albo się sprężyć i jakoś ugadać co do kupna, ważne, żebyśmy wszyscy byli tam tego dnia (;.

Ja bym była wdzięczna za kupno biletu, od razu oddałabym na zlocie pieniądze rzecz jasna, bo jeszcze nie ruszam się z domu japrosic.

Nie no, właśnie to jest ten problem, że nikt tyle kasy nie wyłoży, bo to zwyczajnie nie fair obciążać kogoś takimi kosztami. W takim razie ja ubłagam mamę albo sama coś wykombinuję (;. Powodzenia. Mam nadzieję, ze każdemu się uda załapać. No chyba, ze ktoś ma lepszy pomysł... To czekam na propozycje, ale z tą rezerwacją to wielka szkoda...
Ostatnio zmieniony sob, 26 wrz 2009, 17:20 przez mimi-yoshi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
Beti_90

Pattolek pisze:Beti ja jutro oczywiście pracuję... więc nietsty chciałabym cię wykorzystać do udania się do heliosa i zakupienia biletów dla nas dwóch a moze tez dla innych o ile się jakoś z tobą dogadaja... co ty na to? musimy iśc na premierę !!!
:mj:
Myślałam o tym żeby przelewać pieniądze na moje konto bankowe, a ja bym jutro rano kupiła tyle biletów ile trzeba ale przecież do jutra nie zdążą znaleźć sie na moim koncie, bo potrzeba na to min. jednego dnia, więc odpada. Nie wiem jak chcecie to zrobić. Jeżeli nic nie wymyślimy to ja oczywiście jutro lece jak najszybciej do Heliosa i kupuje nam bilety Pattolku :)
ODPOWIEDZ