Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

mary jane- dołączam sie do prośby Moni:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

moni pisze:a czy trzeba kończyć jakoś efektownie ?
Dla mnie, to żaden problem. Zajmę się tym w sobotę albo nawet w piątek. Płytkę dostaniecie na niedzielnej próbie.

Nie chodzilo mi o takie wielkie zakończenie jak na jakimś Mega Show ;) Tylko o to, żeby to się tak hmm..płynnie (z braku lepszego słowa) zakończyło...jak w Stockholmie na przykład.
W razie czego moge zrobić dwie wersję: jedną tylko z ucięta piosenką, a drugą z obrobionym zakończeniem. Zadecydujemy na próbie co nam bardziej odpowiada.

Ach! Zapomniałabym, a to bardzo ważne. W jakim formacie mam nagrać? Mp3 czy Audio (tak chyba lepiej, pójdzie na każdym odtwarzaczu)?

: )
Obrazek
Awatar użytkownika
madzia06

audio:) bo na moim radiu tylko audio idzie:)

aha -jak cos jestem jedną z pierwszych,który zaczynaja tanczyc:):p
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
maartuula

Post autor: maartuula »

wiem, że nie na temat, ale powiedziałam kilku osobom, że wkleje linka - Thriller:
http://www.youtube.com/watch?v=AXjrM3KPONA

a to też btw: dziś oglądając kolejny raz flashmoba w sztokholmie zauważyłam opis z którego wynika, że tamci ludzie spotkali się godzinę przed występem, a choreografii nauczyli się w pół godziny xD

do zobaczenia w niedziele ;) na pewno jakoś się jescze ustali, które zakończenie lepsze ;)
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

madzia06 pisze:audio:) bo na moim radiu tylko audio idzie:)

aha -jak cos jestem jedną z pierwszych,który zaczynaja tanczyc:):p
To dobra nagram audio. I chyba nagram te dwie wersje...tak będzie lepiej, potem zadecydujemy. A jak będziesz chciała płytę to wołaj...bo inaczej Cię nie poznam ;)
Ja też bym chętnie zaczęła tańczyć na początku, nie koniecznie z samego przodu, tylko od początku piosenki (tylko to sobie zadecydujecie na próbie, bo szczerze nie wiem jak mi idzie układ, ktoś inny musi ocenić), a pewnie na początku sami najlepsi.
Obrazek
Awatar użytkownika
madzia06

martuula- swietny jest ten filmik,co podalas linka do niego :)- nagralam go na aparat i z niego ucze sie krokow do thrillera:)

akurat to,ze w pol godziny sie nauczyli to nie jest jakis chyba wielki wyczyn,przeciez ostatnio po pol godziny-osoby,ktore byly 1 raz na probie - juz sobie bdb radziły:)
ale szacunek dla nich,jesli faktycznie to wszystko bylo zorganizowane u nich w tak szybkim tempie:]:)

do zobaczenia w niedziele:)!

Obrazek
Annie Angel

Post autor: Annie Angel »

Myślę, że fajnie by było jakby jakiś chłopak zaczął na początku tańczyć (no i kilka innych osób), ale żeby on np. był na środku. To taka moja luźna propozycja ;-) Zrobicie jak uważacie :)
Awatar użytkownika
madzia06

annie angel- martuula chce skombinowac chlopa,zeby z samego poczatku zrobil pare rzeczy,ale nie wiadomo w koncu czy bedzie czy nie- nie wiem.mam nadzieje,ze sie w nd dowiem:)

EDIT: ma byc "na pewno" ale jeszcze nie na tej probie w nd:) podobno kolega jednej z dziewczyn moze tez to zatanczyc ewentualnie:p

Obrazek
memek91

Post autor: memek91 »

a propos rozpoczynania - wg mnie rozpocząć powinni Ci co nie są w tym najlepsi, a dołączali Ci co sobie poradzą z wejściem w 2,3 bądź nawet w 4 takcie
RODZYN!!!:D
Awatar użytkownika
ola1714

Post autor: ola1714 »

Ja to już się nie mogę doczekać następnej próby, a co dopiero finału :P
A piszę, bo chciałam zapytać co z Heal the world ?
Annie Angel

Post autor: Annie Angel »

memek91 pisze:wg mnie rozpocząć powinni Ci co nie są w tym najlepsi, a dołączali Ci co sobie poradzą z wejściem w 2,3 bądź nawet w 4 takcie
Z jednej strony masz, rację ale z drugiej... W grupce rozpoczynającej powinny być też osoby, które się nie pomylą i będą podstawą dla tych "słabszych".
Mi jest obojętne kiedy zacznę. Ważne że będę brała w tym udział i będę się dobrze bawić :mj:
memek91

w sumie racja ;) najważniejsze żeby Ci co się będą dołączać połapali się w tym co mają robić
RODZYN!!!:D
maartuula

Post autor: maartuula »

no więc: solówka będzie, a kolega przyjdzie na probe 3 (wcześniej nie może) ;D

moim zdaniem powinni zacząć ci, co są najlepsi
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

spokojnie po to są próby właśnie żeby takie rzeczy ustalać :) ja już czekam na niedzielę bardzo bardzo - mam nadzieję ze bedą tłumy :) na razie uderzyłam w kilka miejsc w sprawie naszego nagłośnienia którego ciągle nie mamy i zobaczymy co z tego będzie - ale cokolwiek by się nie działo to SHOW MUST GO ON :)
w razie czego jak to ktoś pokazywał wjedziemy na Rynek z własnymi kolumnami jak na teledysku Black or White :smiech:

wczoraj sobie intensywnie tanczylam w domu tylko musiałam uważać żeby zbyt siarczyście nie wymachiwać rękami robiąc FALE bo żyrandol nisko wisi mogłoby się to skończyć wizytą u szklarza :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
memek91

ja wiem że będę na próbie w niedzielę na szczęście;)
acha, i mam prośbę o numer telefonu jeżeli się nie mylę to Twój: madzia06 albo m_ary_jane (niestety nie wiem która to:P) jeżeli jesteś tą która uczyla nas ukladu w sobotę i którą uczylem "cofania" chodzi o kontakt w sprawie 4.10 bo z tego co się orientuję jesteś jedną z organizatorek a Ciebie(jeśli to Ty:P) znam;)
Pozdrawiam
Memek
ODPOWIEDZ