Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

RN

lyrics

Post autor: RN »

powiedzcie mi czy istnieje ksiażkowe wydanie [niekoniecznie polskie, ale dostępne do kupienia u nas] zbierające słowa wszystkich piosenek MJ :mj: ??
studentkaxd

Post autor: studentkaxd »

http://www.youtube.com/watch?v=4jzmD568BF0
jak mogę posiąść ową pieśń?

już pytałam w innym temacie, ale że zostałam zignorowana (nenene) to ponawiam tutaj.
niezmiernie i bezgranicznie mi na tym zależy! ;-)
Awatar użytkownika
a_gador

Post autor: a_gador »

Czy moje ucho mnie zawodzi, czy też w Ghosts, na początku sekwencji, że się tak wyrażę, chodzenia po ścianach i filarach Michael wykorzystał fragment z piosenki Bee Gees?
"Zbierz księżyc wiadrem z powierzchni wody. Zbieraj, aż nie będzie widać księżyca na powierzchni." Yoko Ono
www.forumgim6.cba.pl
Obrazek
Larsi

Post autor: Larsi »

szukam tematu na forum (i naprawdę znalezć nie mogę), który dotyczy "błędów językowych (gramatycznych)", jakie Mike popełniał w utworach - typu "It don't matter if you are black or white"
Canario

Post autor: Canario »

studentkaxd pisze:http://www.youtube.com/watch?v=4jzmD568BF0

Studentkaxd kieruj pytania do znawców tematu ściagania,mp3,mp4 i takie tam bo w innym przypadku nie dostaniesz odpowiedzi ;)
Proponuje pytac Mandeya lub Williego.
Camra

Post autor: Camra »

studentkaxd pisze:http://www.youtube.com/watch?v=4jzmD568BF0
jak mogę posiąść ową pieśń?

już pytałam w innym temacie, ale że zostałam zignorowana (nenene) to ponawiam tutaj.
proszę :)
http://wyslijto.pl/files/pre_download/eow3dr09om
..:: KING ::..
Obrazek
"You are not alone
I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
You are not alone"
M.J. [*]
studentkaxd

Post autor: studentkaxd »

aaaaa! dziękuję bardzo bardzo bardzo! jestem ogromnie wdzięczna i przeszczęśliwa! :happy:
RN

Post autor: RN »

powiedzcie mi czy istnieje ksiażkowe wydanie [niekoniecznie polskie, ale dostępne do kupienia u nas] zbierające słowa wszystkich piosenek MJ??
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Proszę Was o pomoc ! Gdzie mogę kupić płytę Invincible w innych kolorach niż biały ? I nie mówcie mi proszę o www.allegro.pl bo nie chciałabym tam kupować :)
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
Abe

Post autor: Abe »

Mroczuś pisze:Proszę Was o pomoc ! Gdzie mogę kupić płytę Invincible w innych kolorach niż biały ? I nie mówcie mi proszę o www.allegro.pl bo nie chciałabym tam kupować :)
ebay :P
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Mroczuś pisze:Proszę Was o pomoc ! Gdzie mogę kupić płytę Invincible w innych kolorach niż biały ? I nie mówcie mi proszę o www.allegro.pl bo nie chciałabym tam kupować :)
A dlaczego nie allegro czy inne portale typu ebay hahaha ??
Bo inaczej ich raczej nie dostaniesz chyba ze w jakimś MJ store w sieci ale za masę kasy o wiele więcej niż na allegro bo w sklepach to raczej bardzo marne szanse to były limitowane wydania ta tradycyjna dostępna jest tylko srebrna . Ja swoje fakt w sklepie kupiłam ale sat czasu temu .
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

przydazyla mi sie dziwna rzecz bo znalazłam na kompie "Keep The Faith" live a jakos nie kojarzyłam zeby Michael spiewał tą piosenke.. ?
to moze ktos mi powiedziec kiedy?? miałoby miejsce spiewanie na live tej ze piosenki?? bo szukałam ale nie ma nigdzie nic!;(

------------
edit. teraz dopiero zobaczyłam "false live version"
ale musze oprzynzac ze wersja kapitalna ;D
Ostatnio zmieniony pt, 25 wrz 2009, 19:04 przez Dangerous_Dominika, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
polishblacksoul

Post autor: polishblacksoul »

Inne kolory plyt "Invincible" dostepne sa w brytyjskich sklepach internetowych.
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

Dangerous_Dominika pisze:przydazyla mi sie dziwna rzecz bo znalazłam na kompie "Keep The Faith" live a jakos nie kojarzyłam zeby Michael spiewał tą piosenke.. ?
to moze ktos mi powiedziec kiedy?? miałoby miejsce spiewanie na live tej ze piosenki?? bo szukałam ale nie ma nigdzie nic!;(

------------
edit. teraz dopiero zobaczyłam "false live version"
ale musze oprzynzac ze wersja kapitalna ;D
nie śpiewał nigdy jak masz to live to daj na YT :wariat:
Awatar użytkownika
Barex

Post autor: Barex »

Mam pytanie co do piosenki I just can't stop Loving You. Czy jest też inna wersja piosenki niż angielska, hiszpańska i francuska? (francuska wersja -> http://www.tekstowo.pl/piosenka,michael ... _you_.html )

EDIT:

I z kąd jest klip w tym filmiku w linku powyżej od 2:13? :nerwy:
Obrazek
ODPOWIEDZ