Sylwester Fanów

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

Solange pisze:Wstępna lista wykonawców: Andrzej Piaseczny, Edyta Górniak, Stachursky, Lady Pank, formacja Nieżywych Schabuff, Big Cyc, Afromental i PIN,
- masakra -Ci ludzie chca/musza spiewac 1 piosenke Michaela?!^^ nie ma szans,chyba sie do tego nieprzekonam. gdybyscie -nawet w Wawie- zorganizowali normalna zabawe przy muzyce MJ- to juz w tej chwili jestem pewna,ze przyjezdzam (z Krakowa). ale jak mam jechac kilka godzin do wawy,placic za bilet, stac w tym tlumie,oczekiwac od tych "artystów" po 1 coverze Michaela- to raczej odpadam:/ juz slysze Górniak i jej interpretacje jakiejsc piosenki Michaela:| -wciąz słysze hymn z Korei:] juz wole chyba u siebie w domu zorganizowac mini sylwka i puscic ze swojej wiezy utwory Mike'a-szkoda tylko wlasnie,ze Was by nie bylo:(

podsumowujac- jakbym mieszkala w wawie to bym z ciekawosci sparwdzila co to jest-ale nie zaryzykuje jechac na to z Krakowa:)

ps.Boże jak sobie wyobrazam Big Cyc spiewajacy np.heal the world to mam ochote sobie odgryzc reke:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Myślę że Sylwester w Warszawie przy muzyce MJa na rynku to dobra sprawa dla miejscowych.Ja wolę sobie spokojnie to obejrzeć w TV.Wiadomo że tam będzie tłok na maksa i jak tu się bawić?A jeszcze trzeba wrócić.Myślę że zorganizowanie sylwestra w bardziej kameralny sposób jest możliwe ale do tego potrzeba coć więcej niż dobre chęci. ;-)
Obrazek

no właśnie,masz racje:) kurcze chcialabym ,aby ktoś sie zajął organizacją tego typu imprezy,bo ja jak narazie mam dosc na jakiś czas po zorganizowaniu krakowskiego FlashMoba:] ale planuje w najblizszych dniach napisac do kilku klubow w krakowie maila z propozycja zeby zorganizowali u siebie takiego Michael'owego sylwka-może któraś knajpa to przemysli i cos z tego wyjdzie:] we'll see
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Ok wiemy już kto zaśpiewa... a ktoś pokaże tam taniec MJ ?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
madzia06

boje sie ich śpiewu i aranżacji a co dopiero tańca:] lepiej niech może nie biorą sie za taniec bo jeszcze by zchańbili Króla :]

Obrazek
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Tancerzu, czy ktoś pokaże, to nie wiadomo, może byś się zgłosił....potencjał w stopach niewątpliwie masz, no i jestes swój chłop, wszyscy wiedzą o co chodzi ;-) ....... :mj:

obłudnikom, którzy chcą,teraz robić karierę na plecach MJ...mówię stanowczo NIE.............kiedyś pluli teraz kochają i chcą oddawać hołdy.......nie wiem czy się śmiać czy płakać

na dobra sprawe, to prawdziwy hołd Michaelowi,mozemy oddac tylko MY, prawdziwi fani, którzy byliśmy z nim zawsze......

Zróbmy własny program sylwestrowy dla TV....wsrod naszych tyle jest talentów, darujmy sobie cyca czy innych spiewakow tego typu, dla ktorych takie wydarzenie, to przede wszystki zart, swietna promocja oraz niemały zarobek......nie wierze w wielka szczerość, tego rodzaju artystów...moze jestem uprzedzony, nie wiem, po prostu, jakos tego nie czuje
Awatar użytkownika
pony3

Post autor: pony3 »

SunsetDriver83 podpisuję się pod tym co piszesz obiema rękami. Jestem tego samego zdania. Myślę, że to będzie kolejne żenujące przedsięwzięcie pod tytułem ,,nagle bardzo kocham i szanuję - ale tylko dlatego, że teraz to się opłaci" . I nic ponadto :surrender:

przykre
Serce to wiecznie pulsujące, nieskazitelnie czyste źródło krystalicznej mocy. Czy potrafisz spojrzeć przez jego pryzmat na drugiego człowieka?
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

SunsetDriver83 pisze:Tancerzu, czy ktoś pokaże, to nie wiadomo, może byś się zgłosił...
Podaj numer tel: do osoby z tv która to organizuje i dzwonie :diabel: zrobię im show :P z cekinami hahah ;-)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
dh87

Post autor: dh87 »

Myślę że albo fani robią show albo uciekają w góry tak jak to tancerz wspominał i słuchaja orginalnych utworów Michaelka. Nie mam zamiaru słuchać wycia Górniaczki i reszty. Tzn to jest moje skromne zdanie. Kameralna impreza w gronie fanów i to w górach hmm... MARZENIE!
I love you most Michel! My ANGEL!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Może wy nie macie ochoty na to patrzeć ale tam kierują inne zasady.Ogólnie rzecz ujmując oglądalność przerośnie ich najśmielsze oczekiwania i o to chodzi.Sama chętnie popatrzę bo jak narazie nie mam innej alternatywy.Przynajmniej będzie wesoło :smiech:
Obrazek

Post autor: intelmet »

to ja odrazu propnuję Manifę zorganizować. Cóż to będzie za świaectwo o naszym Sweetasku. Ja chcę Sylwka z Wami, choćby pod gołym Niebem, na najwyższy szczycie w BIeszczadach i po kolana w śniegu. Przeoram całą Polskę jak trzeba będzie, tylko niech nie upubliczniają tego w TV.

P.S. Jęsli w Bieszczadach na szczytach gór, to zadbajcie proszę o te baterie. Rozpalimy ognisko i damy radę w plenerze.
O Matko i córko, jaki skład zebrali :beksa: przecież to o postę do Boga woła.
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
SunsetDriver83

Post autor: SunsetDriver83 »

Tancerzu.....już zaraz szukam, tego numeru, mam go gdzieś, zapisanego w moim białym notesiku, znajdującym się w moim różowym pokoiku, leżącym, gdzieś na moim żółtym stoliku :-)

Jakbyś zarzucił cekiny,i swe magiczne trzewiki, to byłby czad normalnie, no i kolega z forum byłby w telewizorze hahahaha........

Tak to będziemy mieć Skibę, który zarzuci na siebie co najwyżej "sflaczałego cyca" i będzie parodiował Michaela.........zapowiada się nieświeża kaszanka

Ps.dalej podtrzymuje swoje, żadna, (no może z bardzo malutkim wyjątkiem), polska tkzw. gwiazda......nie zasługuje na oddawanie hołdu Królowi, po prostu nie zrobią tego rzetelnie, prawdziwie, dobrze,profesjonalnie..........będzie albo cyrk, albo nieudolna próba.........czekać, tylko jak kopytko odśpiewa, jak Michaela głos.......jeśli obejrzę, to tylko, żeby utwierdzić się w moich założeniach, albo "pośmiać" się z tej tragikomedii, bo uczta dla oka ani dla ucha to raczej nie będzie..........będzie niesmak, czego konsekwencja bedzie zgaga

Tylko Prawdziwi fani, się do tego nadają.....udowodniliśmy, to chociażby na tegorocznym MJ Tribute 09

Ps.też optuję, za imprezą, w gronie fanów, to,tak,żeby pozostać w ramach pierwotnego tematu hahahah

:mj: :mj:
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

Jeśli to ma wypalić to ja jestem za:D Obowiązkowo zgłaszam swoją obecność i pomoc:D
Awatar użytkownika
Lea

Post autor: Lea »

Moim zdaniem polscy artyści nie podołają zadaniu na warszawskim rynku. Taki względnie kameralny wyjazd brzmi o wiele ciekawiej. Jednak zastanowiłabym się co do wynajmowania domku w górach. Lepiej byłoby znaleźć miejsce dostępne (odległościowo) dla jak największej liczby osób, a góry jak i morze są dość skrajną opcją. Myślę, że wynajęcie domku czy jakiegoś pensjonatu nie powinno stanowić problemu.

Jeśli ustaliłaby się jakaś konkretna liczba chętnych mogłabym się za czymś rozejrzeć i zaproponować najlepsze rozwiązania. Co o tym myślicie?
Obrazek

I'll never let you part - for you're always in my heart.
Awatar użytkownika
pawlinka

Post autor: pawlinka »

już wcześniej gdzieś padł ten pomysł:) byłoby cudnie...
kurcze niedługo ze sobą będziemy spędzać święta:P
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
ODPOWIEDZ