Spotkania fanów w Łodzi
- Dangerous_Dominika
- Maharet
Dobrze kochani - zróbmy listę na niedzielę:
godz. 11.00 Galeria:
1.Basia
2.Dominika
3.Marta
4.Lena (być może)
Dopisywać się
godz. 13.00 Bałtyk:
Coś się zamieszanie w tym wątku straszne zrobiło
Nie wiem jak sprawa z biletami dla przyjezdnych, pewnie to już na PW się zgadujecie - ja mam cięcie w budżecie i mogę pomóc jednej osobie
(np. Luiza z warszawskiego afterka prosiła o bilet...) o odzew proszę !!
godz. 11.00 Galeria:
1.Basia
2.Dominika
3.Marta
4.Lena (być może)
Dopisywać się
godz. 13.00 Bałtyk:
Coś się zamieszanie w tym wątku straszne zrobiło

Nie wiem jak sprawa z biletami dla przyjezdnych, pewnie to już na PW się zgadujecie - ja mam cięcie w budżecie i mogę pomóc jednej osobie

(np. Luiza z warszawskiego afterka prosiła o bilet...) o odzew proszę !!
- Dangerous_Dominika
Malwina27 pisze: ( mam nadzieje że was poznam przed galerią jakiś znak rozpoznawczy ??)
ja rozpoznam kazda MJówke ;D
ale zawsze idzie sie tam gdzie jest kupa ludzi..
co prawda tym razem bede bez kapelusza ale okulary a la MJ beda ;D
a moze jednak kapelusz..hmm.. sie zobaczy ;D
co do biletow to o ile wiadomo mi nie ma rezerwacji na te bilety wiec placic trzeba odrazu

"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Ja bez netu jak bez ręki.
Zarejestrowalam się na stronce http://mj-bilet.pl i mają mi dać znać na maila co z tymi biletami.
Pamiętajcie o mnie i o wszystkich, które prosily o bilet. Jeszcze ekipa z Bbialej też prosila.
Oj, ale będzie. Wczoraj w radiu Zet coś wspominali o This is it. Że będzie taki film z przygotowań do koncertu, którego już nie zobaczymy :(
Zarejestrowalam się na stronce http://mj-bilet.pl i mają mi dać znać na maila co z tymi biletami.
Pamiętajcie o mnie i o wszystkich, które prosily o bilet. Jeszcze ekipa z Bbialej też prosila.
Oj, ale będzie. Wczoraj w radiu Zet coś wspominali o This is it. Że będzie taki film z przygotowań do koncertu, którego już nie zobaczymy :(
Wczoraj byłam w Bałtyku i oto moja odpowiedź na rozgarnięcie dziewczyny przy telefonie:niespodzianka pisze:Słuchajcie, dzwoniłam do Bałtyku i pani powiedziała, że wątpi, żeby bilety były w sprzedaży od niedzieli, bo oni jeszcze nic nie wiedzą. Kazała zadzwonić we wtorek po południu dopiero, albo czekać na info na ich stronie. Paranoja.

Stoi jak byk, pośrodku hallu

W ogóle kochane, to ja nadal bym się upierała przy balkonie, bo:
a) nagłośnienie jest bardzo dobre;
b) balkon w Bałtyku jest na takiej wysokości jak miejsca w ostatnich rzędach w kichach typu Silver czy CC. Jak się znajdziemy na dole, to będziemy zadzierać głowy, żeby coś zobaczyć... No i te przecudne, wygodnie kanapy... :D
Ale decyzja należy do Was:)
Ja bilet mogę komuś kupić, może na 3 dodatkowe sztuki z budżetu "przedpensjowego" wyskrobię. Tylko wolałabym kupować dla konkretnych osób, niż w ciemno. Np dla Magdy:)