Fani z Warminsko-Mazurskiego ( Olsztyn )

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

z tego co wiem, to cena biletów jeszcze nie jest znana w przypadku TII, ale mam nadzieję, że będzie to normalna cena ;]

co do spotkania to mam propozycję, żebyśmy się umówiły na czacie pewnego dnia o określonej godzinie i ustaliły co i jak dokładnie :)
Pozdrawiam ;D
Obrazek
Daaruusia

Post autor: Daaruusia »

Ja jestem ze Szczytna ;-) ; ) Pomysł świetny , chętnie przyjadę ale zależy kiedy rodzice wybiorą się do Olsztyna ; )
Wszystko, co robię, jest inspirowane przez dzieci. Lubię ich niewinność, ich czystość. Widzę Boga w ich spojrzeniu.
Awatar użytkownika
babybemine

nom i my byśmy razem z Daaruusią przyjechały jakby co ;)
więc, teraz kwestia KIEDY na czacie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaskowa

Post autor: Kaskowa »

Kiedy na czacie...może za tydzień, dwa w weekend? Ja chwilowo mam odwyk od MJPT, i nie mam od poniedziałku do piątku internetu, więc mogę być w weekendy:D A tak w ogóle to aby wejść jako grupa do kina i zapłacić jak za grupę to ile musi nas być?
Obrazek
Awatar użytkownika
babybemine

to może 27 września albo 3 października ;) hmm.. nie wiem, jeszcze się zgadamy. a co do biletów to tak:

Cennik biletów Pn-Cz Pt-Nd, Święta
Normalny
18 PLN 20 PLN
Ulgowy*
16 PLN 17 PLN
Grupowy** Dorośli
13 PLN 13 PLN
Grupowy** Dzieci
12 PLN 12 PLN

* dzieci do lat 12, seniorzy powyżej 60 roku, studenci oraz młodzież szkolna
** bilety dla grup powyżej 15 osób
*** Karta Świat Książki upoważnia posiadacza karty do zakupu 1 biletu w specjalnej cenie
**** Graficzny Identyfikator My Nokia w telefonie upoważnia do zakupu 2 biletów w specjalnej cenie

czyli musi nas być 15 osób.. hmm.. nie wiem czy uda się taką grupę zorganizować, ale będziemy kombinować ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
DirtyDiana13

Post autor: DirtyDiana13 »

Damy radę zebrać 15 osób :D A tak poza tematem to co oznacza ta reklama Dumni z Michaela jeszcze tylko 9 dni .......???Do czego ?? :wtf:
Obrazek
Awatar użytkownika
Liberian.Girl

Post autor: Liberian.Girl »

To dołączcie jeszcze mnie do grupy ;D
I raczej będzie jeszcze moja koleżanka ...

To ile nas już jest ;P ?
to może 27 września albo 3 października
Na stronie napisali, że film wyświetlany jest od 28 i grany tylko przez 2 tyg. od premiery :(
http://www.heliosnet.pl/16,Olsztyn/Aktu ... This-is-it
Obrazek
Awatar użytkownika
Małgosia

Post autor: Małgosia »

Liberian.Girl pisze: I raczej będzie jeszcze moja koleżanka ...
będzie, będzie ;D
normalnie, nie wiedziałam, że nas aż tyle tu jest glupija choć patrząc na grupkę śląską to możemy się schować, ale ciii.

Osobiście też jestem za 31...chyba najlepsza data.
Watch and see how fun I'm gonna be
Awatar użytkownika
Liberian.Girl

Małgosia pisze:
Osobiście też jestem za 31...chyba najlepsza data.
My to i tak sie jeszcze pare razy wybierzemy pewnie ;P (taka okazja sie nie powtórzy i only 2 tyg. tylko skąd kase skołować ?)
Obrazek
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

ja jestem z Elbląga! ;-) Jednak chciałam się zapytać czy kino w Olsztynie jest już pewne.Ja tutaj jeszcze nie zapoznałam nikogo z forum i pewnie dołączyłabym do was,jednak trochę za daleko mam . Jednak liczę na elbląskie multi ;P
Awatar użytkownika
babybemine

Liberian.Girl pisze:Cytat:
to może 27 września albo 3 października

Na stronie napisali, że film wyświetlany jest od 28 i grany tylko przez 2 tyg. od premiery :(
http://www.heliosnet.pl/16,Olsztyn/Aktu ... This-is-it
tak, ale ja pisałam o spotkaniu na czacie ;)

UWAGA!
27 września o godz. 17:00 na czacie 'spotkanie' dotyczące naszego wspólnego 'This Is It' ;) kto zainteresowany zapraszam ;)

i niedługo trzeba będzie zrobić listę, bo jak mamy być grupą w kinie, to trzeba miejsca rezerwować, nie? ;D
To ile nas już jest ;P ?
no z tych osób co się deklarowały to 6 narazie ;) możecie też namawiać ludzi z poza grona MJPT ;D ja spróbuję kogoś załatwić :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Małgosia

Post autor: Małgosia »

wiśnia1994 pisze:ja jestem z Elbląga! ;-) Jednak chciałam się zapytać czy kino w Olsztynie jest już pewne.Ja tutaj jeszcze nie zapoznałam nikogo z forum i pewnie dołączyłabym do was,jednak trochę za daleko mam . Jednak liczę na elbląskie multi ;P
http://www.heliosnet.pl/16,Olsztyn/Baza ... This-Is-It tak, jest pewne. Zapraszamy do Olsztyna :mj:
Liberian.Girl pisze:My to i tak sie jeszcze pare razy wybierzemy pewnie ;P
No mam taką nadzieję...W końcu daleko nie mamy ;P tylko największy problem z tą kasą... coś się wykombinuje.
Watch and see how fun I'm gonna be
Awatar użytkownika
Kaskowa

Post autor: Kaskowa »

Ok. więc w niedzielę o 17 na czacie. Trochę nas za mało jak na grupę, więc pewnie nie uda nam się taniej wejść. Ale i tak zawsze w swoim fanowskim środowisku raźniej:d jakoś dziwnie bym się czuła idąc sama na ten film, jakoś tak..obco. Czyli wychodzi nas...8?
wiśnia1994 pisze:Ja tutaj jeszcze nie zapoznałam nikogo z forum i pewnie dołączyłabym do was,jednak trochę za daleko mam .
. Wiem coś o tych dalekich podróżach. Ale nie żałuje wypadu do Waszego Elbl. Multi na Dangerous :D. Liberian.Girl, Małgosia widzę, że z Olsztyna jesteście:d Nie jestem sama...też bym sobie poszła kilka razy na to, ale nie dam rady z kasą...:(
Obrazek
Awatar użytkownika
babybemine

UWAGA kochani!
Można już rezerwować bilety na THIS IS IT w Heliosie.
Wybraliśmy dzień 31.10, tak? Teraz kwestia godziny.

Bilety ulgowe kosztują 17 zł za osobę, a normalne 20.

Słuchajcie, umówmy się po 2 osoby i zarezerwujmy sobie kanapy ;D
tak się umówmy, żeby mieć miejsca obok siebie ;) Ja chciałabym zarezerwować z kimś na spółę kanapę z tyłu. Pisać chętni :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Liberian.Girl

proponuje 20.15 ...
ja ide z Małgosią of kors ;P
Obrazek
ODPOWIEDZ