Spotkania fanów w Łodzi
- niespodzianka
Też mi się tak wydaje. No ale nic, spotkamy się i zadecydujemy co i jak ostatecznie robimy.po-cichu pisze:Wiecie co? Coś czuję, że niczego jutro nie kupimy Buhahahaha
PS.Pisałam parę postów wcześniej, że dołączę do Was pod Bałtykiem, tylko pyt. czy na bank będziecie tam ok godz.13 ? Bo Was nie złapię inaczej...Chyba, że jakimś cudem dotrę na tą 11.
- Dangerous_Dominika
wiec tak w kinie gdzie pracuje Kinga nic nie wiedza..
ale uwazaja ze "Pani Kinga Z. jak chce to sobie zrobi"
a moje informacje ktorych im udzielilam na temat transmisji z LA i pierwszej premiery w Polsce byly dla pani w okienku czyms dziwnym, nieogarnietym..i zaczela dzwonic do przelozonych.. ktorzy tez nic nie wiedza..
więc Kingo błagamy o jakies informacje..
co do biletów to zadnych nie kupowałysmy ale mamy zamiar na razie zarezerwowac przez neta.. jednakze gdyby Kinga cos jednak organizowała (na co bardzo licze), to wtedy odwołamy rezerwacje...
;D
ale uwazaja ze "Pani Kinga Z. jak chce to sobie zrobi"
a moje informacje ktorych im udzielilam na temat transmisji z LA i pierwszej premiery w Polsce byly dla pani w okienku czyms dziwnym, nieogarnietym..i zaczela dzwonic do przelozonych.. ktorzy tez nic nie wiedza..
więc Kingo błagamy o jakies informacje..
co do biletów to zadnych nie kupowałysmy ale mamy zamiar na razie zarezerwowac przez neta.. jednakze gdyby Kinga cos jednak organizowała (na co bardzo licze), to wtedy odwołamy rezerwacje...
;D

"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Proponuję się jakoś dzisiaj zgadać, a najpóźniej do jutra do południa i zarezerwować bilety, bo jak tak sobie patrzyłam na stronie Cinema City to najlepsze miejsca czyli na końcu sali na seans o 17.40 i 20.00 są już zajęte :(:( http://www.cinema-city.pl/index.php?mod ... 2009-10-28#
Jeśli chodzi o Bałtyk to na seans o 20.00 jest jak na razie mało miejsc zarezerwowanych :) http://www.heliosnet.pl/15,Lodz/Aktualn ... This-is-it
Jeśli o mnie chodzi to jest mi obojętne,do którego kina pójdziemy a co do godziny to byle było po 17.00 :)
Najważniejsze żeby obejrzeć Ten film i to w Waszym towarzystwie
Jeśli chodzi o Bałtyk to na seans o 20.00 jest jak na razie mało miejsc zarezerwowanych :) http://www.heliosnet.pl/15,Lodz/Aktualn ... This-is-it
Jeśli o mnie chodzi to jest mi obojętne,do którego kina pójdziemy a co do godziny to byle było po 17.00 :)
Najważniejsze żeby obejrzeć Ten film i to w Waszym towarzystwie

Mi też jest obojętne, do którego kina się wybierzemyElen pisze:jeśli o mnie chodzi to jest mi obojętne,do którego kina pójdziemy a co do godziny to byle było po 17.00

To co, tworzymy kolejną listę, żeby podliczyć już dokładnie ile nas jest ?Elen pisze:Proponuję się jakoś dzisiaj zgadać, a najpóźniej do jutra do południa i zarezerwować bilety

Rezerwacja biletów na THIS IS IT
1. beata
- Dangerous_Dominika
Maharet pisze:Takie pytanie strategiczne: każdy sobie rezerwuje osobno, czy jedna osoba rezerwuje określoną ilość obok siebie?
Bo wiecie - znowu nas może rozrzucić po sali
jedna osob rezerwuje dla wszytkich ;D tak zbiorowo.. ale zeby był grupowy trzeba(w CinemaCity) isc osobiscie wiec jedna osobka się przejdzie ;D
tak wogole to musze cos napisac Lence..dzisiaj widziałam Chalseago..

"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- niespodzianka
1. beata
2. Lena
3.madziam.j (Magda)
4. Marta (2 bilety)
Ja bym była jednak za Bałtykiem, godz. 20:15 i ostatnim rzędem. Decydujmy szybko i jutro do południa można zrobić rezerwacje. Jeśli żadna chętna się nie zgłosi, to mogę zarezerwować na swoje nazwisko. Teraz jestem w domu do 21.30, później będę dopiero jutro rano. Dogadajcie to jakoś, a ja sobie poczytam jutro, jak wrócę z pracy i około godziny 13-14 mogłabym zarezerwować.
1. beata
2. Lena
3.madziam.j (Magda)
4. Marta (2 bilety)
Ja bym była jednak za Bałtykiem, godz. 20:15 i ostatnim rzędem. Decydujmy szybko i jutro do południa można zrobić rezerwacje. Jeśli żadna chętna się nie zgłosi, to mogę zarezerwować na swoje nazwisko. Teraz jestem w domu do 21.30, później będę dopiero jutro rano. Dogadajcie to jakoś, a ja sobie poczytam jutro, jak wrócę z pracy i około godziny 13-14 mogłabym zarezerwować.

1. beata
2. Lena
3.madziam.j (Magda)
4. Marta (2 bilety)
5. Magda
6. Iza (ioreta)
7.Agnieszka (Agnes:*)
Jestem za propozycją Marty
1. beata
2. Lena
3.madziam.j (Magda)
4. Marta (2 bilety)
5. Magda
6. Iza (ioreta)
7.Agnieszka (Agnes:*)
Jestem za propozycją Marty

Ostatnio zmieniony ndz, 27 wrz 2009, 20:07 przez Agnes:*, łącznie zmieniany 2 razy.
1. beata
2. Lena
3.madziam.j (Magda)
4. Marta (2 bilety)
5. Magda
6. Agnieszka (Agnes:*)
7. Iza (ioreta)
Czyli 28 października? Pytam, bo byłam dzisiaj w Heliosie w Katowicach i oni puszczają dopiero od 29.10 od 15.45. I stoi taki tekturowy stand, oczywiście zrobiłam sobie zdjątko. Ale trailera nie było :(
Ja jestem za 17.40 lub za 20.00. W zależności, od tego jak większości/wszystkim pasuje.
1. beata
2. Lena
3.madziam.j (Magda)
4. Marta (2 bilety)
5. Magda
6. Agnieszka (Agnes:*)
7. Iza (ioreta)
Czyli 28 października? Pytam, bo byłam dzisiaj w Heliosie w Katowicach i oni puszczają dopiero od 29.10 od 15.45. I stoi taki tekturowy stand, oczywiście zrobiłam sobie zdjątko. Ale trailera nie było :(
Ja jestem za 17.40 lub za 20.00. W zależności, od tego jak większości/wszystkim pasuje.