Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

nice girl pisze:Dzwoneczek MJJ, mimo że mnie dziś nie było to i tak wiem kim jesteś .
Miło. ;-)

moni pisze:Ludzie jesteście genialni!!! szok były 54 osoby !!! ZielonoMi ZielonoMi a nie wygladalo tyle jak przyszlam na zbiórkę dopiero potem wszystkich policzyłysmy. Dziękuję tym co przyszli i z nami wytrzymali w tych ekstremalnych warunkach! Kurzu było co nie miara (jak wróciłam do domu to miałam go wszedzie a najwięcej w nosie Nenenene ) Czasami wygladalo to jak rajd PARYŻ DAKAR Buhahahaha
Ale jak tak raz na was popatrzyłam z boku nie tańcząc to powiem wam że sie mocno wzruszyłam (sentymentalna sie robie na stare lata Głupi głupi... )cudnie wygladaliście tak wszyscy razem w tańcu ! I wtedy znów nabrałam nadziei i siły wewnętrznej że pomimo niepowodzeć po drodze to nam sie UDA!!! i że Michael jak na to patrzy z góry to pewnie jest z nas DUMNY!!!!
Pamiętaj, że to Twoja zasługa i gdyby nie Ty dziś by Nas tam nie było za co śle niskie ukłony i gromkie brawa. ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Dzwoneczek MJJ pisze:Pamiętaj, że to Twoja zasługa i gdyby nie Ty dziś by Nas tam nie było za co śle niskie ukłony i gromkie brawa.
sama bez WAS bym nic nie zrobiła :*:*:*
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
memek91

Post autor: memek91 »

dzwoneczek a ja dalej nie wiem która to TY:D:D
RODZYN!!!:D
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

memek91 pisze:dzwoneczek a ja dalej nie wiem która to TY:D:D
Się skończę! xD Na następną próbę spróbuję sobie wyczaić bluzkę z własnym podpisem. ;-)

W sumie Moni ma rację tylko razem jesteśmy Masterami! xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
memek91

nie no jak powiesz która to Ty byłaś na próbie to może Cię skojarzę:P
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Wysoka, cała na czarno, brązowe włosy upięte w warkocz, stałam z przodu głównie. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
moni

Jeszcze kilka ważnych bardzo spraw z serii ORGANIZACYJNYCH:

-przypominam że następna próba jest w SOBOTĘ 3.10 spotykamy się jak zawsze w stałym miejscu o godz. 16:00 (ci co już byli i wiedzą gdzie tańczymy mogą pójść od razu zając nam miejscówkę)
-PRÓBA GENERALNA odbędzie się 4.10 NIEDZIELA w dniu pokazu o godz 14:00 OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA ! -

Na tych dwóch próbach nauczymy się wejść oraz zejść, bo wiadomo idea tego FM będzie taka że nie wszyscy zaczną tańczyć jednocześnie - reszta sukcesywnie będzie dołączać. Każdy będzie mógł się stać na chwilę prawdziwym aktorem nenene bowiem będziemy musieli grac niczym nie wtajemniczeni przechodnie, całkowicie zaskoczeni którzy...po chwili zaczynają tańczyć.
nenene

Przypominam że robimy zrzutkę na sprzęt – kto jeszcze dziś nie zapłacił proszony jest o przyniesienie na próbę 1 zł (kto może więcej nie pogardzimy :surrender: ) Musimy kupić nowe baterie które „grają nam” na sprzęcie na próbie. Kosz jednej baterii to 5zł a potrzeba ich 6.

To co zostanie (o ile coś zostanie) dołożymy do tego co chcę zapłacić chłopakom którzy będą nas nagłaśniać na Rynku. Wprawdzie nie podali konkretnej sumy ale wypadałoby im coś odpalić – tym bardziej że staram się ich namówić żeby tańczyli z nami też.
To Ci break dance’owcy co kręcą się na głowach na Rynku w weekendy. Obiecali pomóc mam nadzieję ze nie zawiodą więc w razie czego ich zachęcę jeszcze bardziej. :-) Więc kto mógłby pomóc finansowo to byłabym wdzięczna – nie chodzi mi o jakieś zawrotne sumy ale ile kto może. Przepraszam że muszę o tym pisać ale myślę że to tez istotne..... :surrender: :surrender:

Moim małym marzeniem jest to aby było nas na finale ponad 80 osób. Tak ufam pokornie że może się uda (tym bardziej że ktoś się dziś zapowiedział że przyprowadzi 12 ludzi w sobotę)
Owszem jakby było nas ponad 100 to byłoby idealnie...no ale nie bądźmy zachłanni. Chociaż kto wie... :knuje:
A reasumując muszę stwierdzić że oglądając filmiki np. z Warszawy a patrząc na nas dziś dochodzę do wniosku że jesteśmy ZAJEBIŚCI ! :happy: (nie umniejszając oczywiście ekipie warszawskiej)

* chyba wypiję sobie dziś lampkę winka aby uczcić nas MAŁY SUKCES :)
memek91

tancerz to już aktor, aktor to jeszcze nie tancerz;) także my już jesteśmy aktorami.
co do ustalania "wchodzenia" wystarczy być 4? 3 po prostu mnie nie ma
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Życzę wam szczęścia! ;-)
Postaram się przyjść 4.10 i nakręcić filmik jednak do tańca nie dołączę nenene

Tylko teraz tak (chcę się upewnić czy nic się nie zmieniło):
(szczerze mówiąc to nie chce mi się przeglądać 22 stron)
-o której godzinie będzie flash mob i gdzie dokładnie?
-co z Heal The World?
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
moni

MJackson pisze:-o której godzinie będzie flash mob i gdzie dokładnie?
-co z Heal The World?
takich wiadomości NIE PODAJEMY PUBLICZNIE NA FORUM ! napisz do kogoś z organizatorów.
MJackson pisze:co z Heal The World?
ja mówię PASS....nie chcę mieć straży miejskiej na głowię - już teraz i tak co się denerwuję to moje.... :nerwy: i to bedzie najdłuższe póltorej minuty w moim życiu.....
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

moni pisze:ja mówię PASS....nie chcę mieć straży miejskiej na głowię - już teraz i tak co się denerwuję to moje.... i to bedzie najdłuższe póltorej minuty w moim życiu.....
Moni, Ja sama się o to spinam i nie wiem czy w ogóle jak bym przyniosła jakiś sprzęt to oni mają prawo go zarekwirować? (mowa o sprzęcie kolegi w stylu boombox, czy jak to się tam pisze).

Heal... możemy zrobić pod gwiazdą, tam jest to dozwolone. Ale myślałam, że ten pomysł został obalony. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

widziałam że ktoś kręcił dziś filmik :) nie wiem czy to ktoś "z naszych" ale jeśli tak to proszę o linka tutaj -na forum -żeby można było sobie go obejrzeć bo co 52 osoby to nie 30 :smiech:
musze przyznać że fantastycznie wyglądamy jak tańczymy japrosic nie mogłam się oprzeć żeby przestac tańczyć i popatrzeć na Was :dance:
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Moja znajoma kręciła i robiła zdjęcia, jutro ma mi na zajęcia przynieść wszystko na płytce, zatem jak mi powiecie jak to wrzucić do sieci to to zrobię, mogę np. na Moje konto na youtube. xD W ogóle mam pomysł na niezłą bekę, ale to póki co czyste plany. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

-co do "heal the world" - ja nadal jestem za,ale pewnie zapytam sie po raz ostatni o to na probie 3go w sobote...zeby juz potem nie bylo dyskusji na miejscu...
aha- wlasnie na rynku ze zrobieniem "heal.." nie ma zadnego problemu-> chlopcy powiedzieli,ze maja pozwolenie na muzyke:)wiec mozemy grac ile wlezie:) pozostaje tylko zapytac sie ludzi o zdanie w sobote-kto by chcial itd. i jak cos-Moni-wyslesz im oprocz 'beat it" na maila "heal the world" to sobie wrzuca na mp3 i juz:) niech maja muzyke,a jak sie ludzie zdecyduja ze chca-nawet juz 4go- to muzyka bedzie wiec w kazdej chwili bedzie mozna zrobic "heal" :) aha-tylko jak cos-przed wyslaniem ci zrobie "skrócona wersje",zeby nie było tego poczatku-tzn.on jest cudowny,tylko,ze tak czy siak jak ktos jej nie zna i nie wie co to dziecko tam mówi to bez sensu to puszczac,w dodatku ten poczatek jest strasznie cichy:)

Ludzie- DZIEKI wszystkim obecnym za próbe!:) bylo nas z tego co ja wyliczylam chyba z 55:) takze wszystko idzie w dobrą stronę:)

moni- ja tez mialam duzo w nosie jakeigos syfu i w ogole byłam cała brudna na nogach,masakra:p

muzyke na rynku-gdyby ktos nie wiedzial-załatwiłysmy z Moni -ze puszcza nam (a moze przy okazji zatancza) - ci Break Dance'owcy:) a przy reszcie puscimy z radia:)

DzwoneczekMJJ- juz wiem,ktora to Ty:) aha- to popytaj/popros tego Twojego kolege o sprzet-on z nami tez by tanczyl czy jak? spytaj sie to to radio,bo ja moje wezme,ale jak mowisz ze tamto gra glosnej-no to lepiej by bylo. ja zbeiram kase od ludzi na baterie-wiec mu sie odda -jak juz zakupi odpowiednia ilosc. tylko kwestia ,zebys go "załatwiła"-najlepiej juz na te probe 3go :)-daj znac jak bedziesz cos wiedziec:)

aha- jutro po pracy-wieczorem- postaram sie załadować na youtube'a filmik z dzisiejszej próby-to wrzuce tutaj linka,tak jak ostatnio:) myslalm,ze uda mi sie dzis,ale net mi cienko chodzi,jakies błedzy wyskakuja i w ogole ładuje sie godzinami-wiec sprobuje jutro:]

PROŚBA
- moni o probie generalnej i o wielu innych rzeczach juz wspomniaal,ja chcialam jeszcze dodac,aby te osoby,ktore towarzysza osoba tanczacym -i maja aparaty itd- rowniez przyszly na probe generalna! to bardzo wazne bo musimy wszystko "doustalac" m.in wybrac osobe ktora wlaczy radio -nie moze to byc ktos kto tanczy rzecz jasna:)- notabene prosze o skombinowanie takich osob -jesli macie znajomych,ktorzy "tylko chca ogladac-"-oni tez sa potrzebni:p
Ostatnio zmieniony pn, 28 wrz 2009, 2:17 przez madzia06, łącznie zmieniany 1 raz.
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
aanyaa

Post autor: aanyaa »

Co do osób oglądających to mamy przecież ekipę z radia z telewizją i moja świta też przyjdzie:D musimy sobie na koniec strzelić fotkę razem^^ ale to po ostatnim występie;)
ODPOWIEDZ