Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Maharet pisze:Baasiuuu - ale ja mam busa do Brzezin ranooooo dopiero (jakieś śniadanko do łóżeczka i mogę odstąpić sędziowanie :smiech: )
No nie spodziewałabym się tego! :D
Śniadanko, okej, ale Ty robisz kolacje :D :diabel:
ioreta pisze:Można moonwalkiem? :smiech:
Można! Ale dopiero rano:D
A myślicie, że wpuszczą Was do kina z piżamami?:D

Oj, dziewczyny, skombinujcie DVD i jak najwięcej koncertów :D Ja mam tylko HIStory World Tour Munich, ale Baaaaad... :nerwy: O! I ktoś mógłby przynieść okulary 3d, bo zwariuję, jak nie zobaczę tych obrazów! :D
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Ja mogę przynieść Live in Bucharest albo koncert Bad z Yokohamy. Ewentualnie Private Home Movies. Z tym, że te dwa ostatnie niekoniecznie mogą pozwolić się odtworzyć na każdym DVD... :D
Obrazek
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Dobra, to ja przyniosę teledyski na History I i II i kilka płyt.
Ale będzie zabawa!
A jakaś bliższa ulica, Basiu, można prosić? To sobie luknę na mapę, bo wiecie, ja nie tutejsza :smiech:

Czyli że co? Chcesz nas więzić całą noc i torturować Michaelem? :happy:
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Ja mogę przynieść okulary 3D :P

Basiu, cytując Starszych Panów: "Męcz mnie! Dręcz mnie.." Michaelem zawsze i wszędzie :):)
Aleeeee....o jakiej piżamie Ty mówisz, noc tak piękna zakonczy się spaniem dopiero we własnych łóżeczkach ;p

Barbaro, napisz nam czy Ty tak na powaznie z tą imprezką czy tylko żartujesz :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

ioreta pisze:Chcesz nas więzić całą noc i torturować Michaelem?
och tak. Torturuuuuj

To ja może...hmmm... Może bym przyniosła Moonwalkera??? :smiech:
(pomogłybyście mi rozkminić ten film :smiech: wspólnymi siłami ... fajne interpretacje fabuły by mogły wyjść (przypominam, że tam jest Come together hahaha )

PS Ok, zrobię kolację , ale czy jesteś pewna (po naszym jedzeniu w Złotych Tarasach) że tego chcesz???
Awatar użytkownika
po-cichu

Adres mam Wam na forum podać?:D No nie wiem:P Mieszkam niedaleko Lumumbowa, cmentarza na Dołach (!), aresztu śledczego (!) i WORDa:) Ale to naprawdę urocza okolica :D Wpiszcie sobie w google maps "Bystrzycka":)
ioreta pisze:Czyli że co? Chcesz nas więzić całą noc i torturować Michaelem? :happy:
Dokładnie taki plan mam;> A Tobie to bardzo mocno nie odpowiada, nie?:D :diabel: Ale płyt to nie musisz przynosić :smiech: Chyba, że masz jakieś perełki, których oczy moje nie widziały, a uszy nie słyszały... No i DVD, jak najbardziej:)
Elen pisze:Aleeeee....o jakiej piżamie Ty mówisz, noc tak piękna zakonczy się spaniem dopiero we własnych łóżeczkach ;p

Barbaro, napisz nam czy Ty tak na powaznie z tą imprezką czy tylko żartujesz :)
Może się zakończyć spaniem we własnych łózkach w niedzielę rano, ale nie odmówicie chyba uroku pidżama party?:> I bitwie na poduszki?:D Możecie jeszcze wziąć swoje Teddy Bears:)
A! I jestem śmiertelnie poważna :) Tylko ostrzegam z góry, że mój dom pałacem nie jest :wariat: Raczej taki eeeee... "ciągły remont od 10 lat":D No ale zobaczycie same;) Grunt, że telewizor duży:D
Maharet pisze:PS Ok, zrobię kolację , ale czy jesteś pewna (po naszym jedzeniu w Złotych Tarasach) że tego chcesz???
Jestem szalona, chcę!:D

PS: Słuchajcie, bo zaczynam się bać:P Jak chcecie coś przynosić, to tylko w DVD, bo ja żartowałam z tym techno i h-h :smiech:
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Hehehe, widzę że z niewinnego "9" zrobiło się niemal drugie MJowisko :smiech: to kto do nas jeszcze dołącza? Zapraszamy ludzi z całej Polski? :smiech: Zgorzelec, Warszawa - czekamy na Was!!!

A to WORDa znam :D Wybieram się tam niemal od roku, żeby zapisać się na exam no i jakoś tak... daleko :smiech:
A ten cmentarz to też brzmi ciekawie. To co? Flashmob do Thrillera między grobami? :smiech: :smiech:

A fabułę Moonwalkera próbowałam kiedyś opowiedzieć mojej głupiej Laurze... i jakoś tak mi nie wyszło :wariat:
Awatar użytkownika
Maharet

Oj Basia po kinie zapewne nas do swej chatki zaprowadzi :dance: Co się Iza stresujesz? :smiech:

ioreta pisze:A ten cmentarz to też brzmi ciekawie. To co? Flashmob do Thrillera między grobami?
heeeej... to nie jest taki najgorszy pomysł... byłoby ciekawie... serio, serio... :knuje:
Można sobie zrobić wycieczkę w środku nocy (gorzej jak umarlaki rzeczywiście się pojawią, a Michael spadnie z chmurki i zacznie z nimi tańczyć :smiech: ) Umrę ze strachu

Łooo matko - Basia jest szaloooonaaaa..widzieć mnie w akacji i jeszcze się zgadzać na to, żebym przyrządzała kolację :smiech: Do odważnych świat nalezy...
(no to teraz żyję sobotą)

ioreta pisze:A fabułę Moonwalkera próbowałam kiedyś opowiedzieć mojej głupiej Laurze... i jakoś tak mi nie wyszło
- ja sama sobie nie bardzo potrafię jej logicznie "opowiedzieć"...
Ale nic - spróbujemy zbiorowo :smiech:

po-cichu pisze:Może się zakończyć spaniem we własnych łózkach w niedzielę rano, ale nie odmówicie chyba uroku pidżama party?:> I bitwie na poduszki?:D Możecie jeszcze wziąć swoje Teddy Bears:)
:happy: :happy:

To która taszczy DVD??? :knuje:
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Marta - ja trochę po czasie ale dzięki za rezerwacje - jeśli by tak zostało to dla mnie idealnie :)

Ech i miłej zabawy dziewczynki na mini zlocie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
crescendo

Post autor: crescendo »

Maharet pisze:
ioreta pisze:A ten cmentarz to też brzmi ciekawie. To co? Flashmob do Thrillera między grobami?
heeeej... to nie jest taki najgorszy pomysł... byłoby ciekawie... serio, serio... :knuje:
Taa, to mogłoby być ciekawe :P
Awatar użytkownika
Maharet

Czyli będzie nas 6 hmm???

Basia
Marta
Lena
Iza
Dominika
Elen ? - Agnieszka?? ;-)

Z tym, że Dominika dołączy do nas po kinie? OK

Teraz tyko czekać na repertuar na sobotę w CC i się umawiamy ;-)

crescendo -może przyjedziesz z tej Warszawy? :smiech:
Awatar użytkownika
crescendo

Post autor: crescendo »

Myślałam o tym. Pytanie czy mój budżet to wytrzyma :smiech:
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

No MJówki, robienie list to już macie obcykane idealnie, różnokolorowe, prowadzone naprzemiennie, ale żeby coś więcej czytać z tematu to hoho…
Ja też jestem chętny na TII!
niespodzianka pisze:Fajnie, że jest taka długa lista, ale mało kto wypowiedział się w kwestii wyboru kina (...)
Bałtyk ma chyba najlepsze nagłośnienie i najbardziej komfortowe krzesełka.
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Maharet pisze:(przypominam, że tam jest Come together hahaha )
Tak, tak! Oglądajmy! :hahaha:
No MJówki, robienie list to już macie obcykane idealnie, różnokolorowe, prowadzone naprzemiennie, ale żeby coś więcej czytać z tematu to hoho…
Ja też jestem chętny na TII!
Czyli dopisujesz się do listy? ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

niespodzianka pisze:Czyli dopisujesz się do listy? ;)
Mi jeszcze na tej liście brakuje obu Kaś:) Tylko nadal nie wiadomo, czy tak lista w ogóle się przyda;P
A męskie zasilenie naszego babińca mile widziane;)
ODPOWIEDZ