No ja myślę że w pażdzierniku to już obowiązkowo to wspólne wyjście do kina, tylko ze trzeba się wcześniej zgadać bo skoro tylko dwa tygodnie będą puszczać i bilety od 28 września w przedsprzedaży to naprawdę trzeba się konkretnie zorganizować.U mnie zawsze ciężko z takimi spotkaniami ze względu na dziecko , ale jeśli chodzi o wyjście na "This Is It" to choćby się waliło i paliło.
Ja myślę ze moze w ten pierwszy weekend,30, 31.10.Chyba ze wolicie w dniu premiery , ja się dostosuję .Dziewczyny odzywajcie się żeby się uzbierała nas jakas większa grupka, no i propozycje co do daty.
dobra ,ten weekend może byc ,ale przydałoby się ,żeby ktos przyszedł....ostatnio byłam sama(nie liczac kumpeli)
Przegięcie jest takowe ,że ja nie mieszkam w Cz-wie i muszę ten mój wyjazd trochę pokombinować
Aniu tak jak pisałam na PW tym razem to musi wypalić ,jeśli jeszcze ktoś jest chętny na to wspólne kino to odzywajcie się proszę bo po niedzieli to trzeba by w końcu te bilety zamówic. A chyba im większa grupa tym lepiej, nie wiem jak Wam ale mi się wsparcie psychiczne na pewno przyda :))