Adres do Michaela Jacksona
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Adres do Michaela Jacksona
Mam pytanko ,czy ma ktoś nowy adres Mikea???Bardzo by mi zalezalo ,bo zblizaja sie święta i chcialbym wysłac pocztówke i list mj.pozdrawiam.HELP ME 

NEVERLAND - kraina marzeń.
Proponuję wysłać kartkę z życzeniami świątecznymi do Neverland.
Z pewnością dojdzie, a czy zostanie przeczytana to już Tobie pozostawiam do przemyślenia.
W każdym razie warto pisać to co jest ważne, więc zachęcam do wysyłania kartek świątecznych.
Wesolutkich świąt
Zelia
Z pewnością dojdzie, a czy zostanie przeczytana to już Tobie pozostawiam do przemyślenia.
W każdym razie warto pisać to co jest ważne, więc zachęcam do wysyłania kartek świątecznych.
Wesolutkich świąt
Zelia
Re: NEVERLAND - kraina marzeń.
To dla tych co nie znają:SylwuniA wrote:Oczywiscie chetnie no ale jak widac niektorzy nie znają adresuZELIA wrote:Proponuję wysłać kartkę z życzeniami świątecznymi do Neverland.
Michael Jackson
Neverland Valley Ranch
PO Box 9
Los Olivos, CA 93441
USA
Natomiast nic nie wiem o tym, żeby sobie Michael kupił ostatnio jakiś nowy dom, co by miał mieć nowy adres. Na razie to chyba ciągle się po Azji przemieszcza i po hotelach mieszka.

Nie wiem czy żartujesz czy mówisz serio, nevermind...MJJ wrote:Życzenia dla Michaela proponuję wysłać na adres pałacu królewskiego w Bahrainie
Król Bahrajnu i jego poddani to raczej wyznają islam, no ale może są tolerancyjni i życzenia z okazji chrześcijańskiego święta dla swojego gościa przekażą... o ile MJ w ogóle postanowi spędzać święta w Bahrajnie, albo inaczej, przebywać w Bahrajnie w okresie świąt, bo choinki to sobie tam raczej nie postawi :/

Adres(y) Neverlandu
Przepraszam za założenie nowego tematu, ale w wyszukiwarce nie znalazłam odpowiedniego.
W różnych miejscach wyszukałam kilka wersji tego samego adresu, i tak z ciekawości, chciałabym wiedzieć, który jest właściwy. Może mógłby mi ktoś pomóc?
a)
Michael Jackson
c/o Neverland Ranch
Los Olivos
CA 93441 USA
b)
Michael Jackson
Neverland Valley Ranch
PO Box 9
Los Olivos, CA 93441
USA
c)
Michael Jackson
Neverland Valley Ranch
5225 Figueroa Mountain Road
Los Olivos, CA 92441
USA
d)
Było coś jeszcze z Santa Ynez Valley, czy jakoś tak. (?!?)
W różnych miejscach wyszukałam kilka wersji tego samego adresu, i tak z ciekawości, chciałabym wiedzieć, który jest właściwy. Może mógłby mi ktoś pomóc?
a)
Michael Jackson
c/o Neverland Ranch
Los Olivos
CA 93441 USA
b)
Michael Jackson
Neverland Valley Ranch
PO Box 9
Los Olivos, CA 93441
USA
c)
Michael Jackson
Neverland Valley Ranch
5225 Figueroa Mountain Road
Los Olivos, CA 92441
USA
d)
Było coś jeszcze z Santa Ynez Valley, czy jakoś tak. (?!?)
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
: )
dla fanów, którzy chca Michaelowi napisac list:
We have been giving to the fans that have requested, the PO Box to
send mail to:
Davis, Bain and Associates, Inc.
PO Box 5997
Washington, D.C. 20016
Thanks so much!"
Best.
Raymone
_____
Adres który podała Bain w zeszłym roku gdzie można słać listy,paczki etc.,które i tak nigdy nie dotrą do rąk Michaela
We have been giving to the fans that have requested, the PO Box to
send mail to:
Davis, Bain and Associates, Inc.
PO Box 5997
Washington, D.C. 20016
Thanks so much!"
Best.
Raymone
_____
Adres który podała Bain w zeszłym roku gdzie można słać listy,paczki etc.,które i tak nigdy nie dotrą do rąk Michaela

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Adres Michaela Jacksona(!)
Wiem, że może to zabrzmiec głupio, albo dziecinnie, ale bardzo mi zalezy na wypowiedzi osoby która już list wysyłała, bądź tez wie jak to zrobić...
Chodzi mi głównie o to jak zapisać adres na kopercie; w FAQ adres ten brzmi:
MJJ Productions ( to nagłówek?)
13351 - D Riverside Drive ( czy to nie powinno być razem - Driverside Drive? i czy ten numer to kod kreskowy? ma być zapisany 13-351 czy jak?)
Unit 663 (to jest ulica i numer? czy co?)
Sherman Oaks, CA 91423 (to jakieś imię i nazwisko, gdzie to wpisać? a te cyfry dalej to kod kreskowy...?)
USA (do tego nie mam pytań ;P)
Bardzo proszę o odpowiedź :)
PS.
Jestem tu nowa, po raz pierszy pisze na forum, jezeli było już takie jakieś pytanie, to sorki, że nie zauważyłam. AHA i nigdy nei wysyłałam listów do USA... Z góry dzieki za odpowiedź. ;)
Chodzi mi głównie o to jak zapisać adres na kopercie; w FAQ adres ten brzmi:
MJJ Productions ( to nagłówek?)
13351 - D Riverside Drive ( czy to nie powinno być razem - Driverside Drive? i czy ten numer to kod kreskowy? ma być zapisany 13-351 czy jak?)
Unit 663 (to jest ulica i numer? czy co?)
Sherman Oaks, CA 91423 (to jakieś imię i nazwisko, gdzie to wpisać? a te cyfry dalej to kod kreskowy...?)
USA (do tego nie mam pytań ;P)
Bardzo proszę o odpowiedź :)
PS.
Jestem tu nowa, po raz pierszy pisze na forum, jezeli było już takie jakieś pytanie, to sorki, że nie zauważyłam. AHA i nigdy nei wysyłałam listów do USA... Z góry dzieki za odpowiedź. ;)
"Do you remember the time,
when we feel in love..."
when we feel in love..."
To Twoje pierwsze forum w życiu?
No to tłumaczę...
Zanim się zacznie o coś pytać warto, a nawet należy skorzystać z wyszukiwarki.
Tam w tym paseczku na górze jest "szukaj" to w to kliknij.
Pojawi Ci się nowa strona, wpisz to czego potrzebujesz, zaznacz czy ma szukać wszystkich słów czy tylko któregkokolwiek z nich i kliknij szukaj. Tak w ogóle opcji jest więcej, ale to sobie tam obejrzyj wszystko.
A więc..szukasz adrasu Michaela Jacksona.
Wystarczy wpisać w białe pole słowa: adres Michaela Jacksona i pod spodem "szukaj wszystkich wyrazów" i ci wypluje trochę tematów.
Jeden z nich to jak byk ten, którego szukasz: "Adres do Michaela Jacksona".
Proste? :]
Serio radzę używac wyszukiwarki, teraz jesteś nowa to nikt na Ciebie krzyczeć nie będzie (no..nie powinien w każdym razie...) ale zadawanie pytań dot. spraw, które już wiele razy były poruszane na forum jest tu bardzo źle widziane i "źli" moderatorzy /tak naprawdę kochani ludzie, ale ćśśśś/ delikwentów łapią krzywdy straszne zadając.
Przy okazji: jest duża różnica pomiędzy tym działem "wokół artysty" a Hydeparkiem. Generalnie: tu spamować nie wolno. Zresztą rozejrzyj się trochę po okolicy.
PS. Prawdopodobnie ten post zostanie w najbliższej przyszłości usunięty.
O adresie MJ już było, ten post zatem jest już niepotrzebny na forum:]
Tyle instrukcji obsługi.
No to tłumaczę...
Zanim się zacznie o coś pytać warto, a nawet należy skorzystać z wyszukiwarki.
Tam w tym paseczku na górze jest "szukaj" to w to kliknij.
Pojawi Ci się nowa strona, wpisz to czego potrzebujesz, zaznacz czy ma szukać wszystkich słów czy tylko któregkokolwiek z nich i kliknij szukaj. Tak w ogóle opcji jest więcej, ale to sobie tam obejrzyj wszystko.
A więc..szukasz adrasu Michaela Jacksona.
Wystarczy wpisać w białe pole słowa: adres Michaela Jacksona i pod spodem "szukaj wszystkich wyrazów" i ci wypluje trochę tematów.
Jeden z nich to jak byk ten, którego szukasz: "Adres do Michaela Jacksona".
Proste? :]
Serio radzę używac wyszukiwarki, teraz jesteś nowa to nikt na Ciebie krzyczeć nie będzie (no..nie powinien w każdym razie...) ale zadawanie pytań dot. spraw, które już wiele razy były poruszane na forum jest tu bardzo źle widziane i "źli" moderatorzy /tak naprawdę kochani ludzie, ale ćśśśś/ delikwentów łapią krzywdy straszne zadając.
Przy okazji: jest duża różnica pomiędzy tym działem "wokół artysty" a Hydeparkiem. Generalnie: tu spamować nie wolno. Zresztą rozejrzyj się trochę po okolicy.
PS. Prawdopodobnie ten post zostanie w najbliższej przyszłości usunięty.
O adresie MJ już było, ten post zatem jest już niepotrzebny na forum:]
Tyle instrukcji obsługi.
Jak wiadomo moderator to maszyna, która ślepo kasuje każdy niepotrzebny i zdublowany post - wedle własnego widzimisię. :> Temat został raptem przeniesiony i połączony z tym, o którym wspomniałaś... A ile spamu przy okazji usunąłem! No i dziękuję za wytłumaczenie o co chodzi w forum MJ Polish Team...PS. Prawdopodobnie ten post zostanie w najbliższej przyszłości usunięty.
Od siebie dodam, że koszt wysłania przesyłki - maksymalnie 50 gram - do Stanów Zjednoczonych to 2,50 (ekonomicznie i wolno) lub 3,20 PLN (drożej i szybciej). Co do adresu, może lepiej niech się wypowie ktoś bardziej w tym obeznany.
Odbiorca jak nic.zabulla1 wrote:MJJ Productions ( to nagłówek?)
'Riverside' może być jak najbardziej. Dojdzie wg kodu, ten powyższy wydaje się poprawny. Format kodu xx-xxx jest formatem całkiem spolszczonym.zabulla1 wrote:13351 - D Riverside Drive
Co do reszty - nie jestem pewien, się nie wypowiadam.
- Secret Man
Re: Adres Michaela Jacksona(!)
--
Last edited by Secret Man on Thu, 06 Sep 2012, 17:48, edited 1 time in total.
- Secret Man