A kino... Właśnie zaczęłam przeglądać repertuary i... jestem przerażona! W Silverze nie ma 9 w ogóle, a w CC jeden seans o 15:45! Co się porobiło z kulturą w tym mieście?

To ja mogę być asystentem Pascala! (Chyba jednak nie chce wiedzieć, co się działo tam w tej Warszawie)Maharet pisze:
PS. Basia - zastanów się pięć razy razy, co do tej mojej kolacji![]()
Ach i będę potrzebować asystenta![]()
Reklamacji nie przewiduję ;D
hmmmvkmaxx pisze:Dzięki za dopisanie do listy, kto by pomyślał że kobiety mogą być tak zorganizowane
- nie, ratunku, litości. Ja nie wiem, ale moim zdaniem polska kinematografia leci na łeb na szyję ... sorki ale zalatuje mi kolejnym, prostym jak drut shitem, które ostatnimi czasy rosną jak grzyby po deszczuioreta pisze:- Galerianki (wszyscy chcą?)
- na oba filmy jestem otwarta, choć to podobno nie jest najlepsza forma Almodovara, ale Penelope by się obejrzało z chęcią.ioreta pisze:- lub Almodovara 17.00 lub 19.40
- lub Weronika postanawia umrzeć na podstawie P. Coelho o 17.15 i 19.30
Ach... a kto je narysuje??ioreta pisze:Uwaga! Wstęp tylko z zaproszeniami
- moim zdaniem niczego nie tracisz. Może Warszawa się nawraca i już zaprzestaje wyświetlania czegoś takiegocrescendo pisze:Ja nie wiem czy stolica taka zacofana czy te "Galerianki" to jakiś exclusive film, bo w Warszawie w żadnym kinie nie mogę tego znaleźć
Mam jeszcze koncert na 30lecie solowej kariery, niewydajny oficjalnie na DVD, jedynie wersja stworzona przez fanów. Mam też inne klipy ale nie ma tam nic co wcześniej tutaj nie padło.