Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Któraś z Was musi przynieść, chociaż dzisiaj wcieliłam w życie rozmowę pod tytułem: "Dlaczego my w zasadzie nie mamy kina domowego i potrzebuję je do soboty" :D Ale tak profilaktycznie... bo jakoś nie wierzę, że da się ten zakup uskutecznić na czas...

A kino... Właśnie zaczęłam przeglądać repertuary i... jestem przerażona! W Silverze nie ma 9 w ogóle, a w CC jeden seans o 15:45! Co się porobiło z kulturą w tym mieście? :-/
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Od początku było tylko w Cinema City chyba. Jakiś niedoceniony ten film, bo niby to bajka, ale jednak raczej dla dorosłych.

Chyba nie mamy wyjścia - sobota 15.45. Wszystkim pasuje? Film trwa 80 min., czyli... <liczy> około 17.00 powinnyśmy stamtąd wyjść. I myślę, że kto będzie chciał do nas dołączyć to jakoś wtedy. Trudno, po prostu będzie dłuższy afterek :mj:

Dobra, to myślę, że poradzimy sobie z tym DVD, jak Dominika weźmie, najwyżej z divixami przerzucimy się na kompa ;)

Yyy... nie wiecie, czy ktoś wygrał 40 mln w totku?
Awatar użytkownika
po-cichu

No dla mnie nie ma problemu, tylko o przyjezdnych trzeba pamiętać. O ile się nic nie zmieniło, to Lena powinna mieć busa jakoś koło 13, czy coś takiego, więc jej by chyba pasowało.
Lena, czekamy na wyrok:)

Co do późniejszego spotkania, to i tak uważam, że musimy wejść jeszcze do sklepu, żeby kupić coś na kolację, którą zrobi nam Lenka, więc jeśli komuś nie będzie pasowało o 17, to i 18, albo i później może być:)

PS: Nadal jestem w trakcie negocjacji kina domowego, ale i tak bądźcie czujne:D
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

No dobrze - czuję się wywołana do odpowiedzi ;-)

Więc tak: liczyłam na to, że spotkamy się jednak bardziej pod wieczór, koło 12.00 mam lekarza umówionego, nieodwołalnie i nie wiem ile to potrwa etc.
No i potem chciałam trochę dojść do siebie, bo zawsze parę godzin po czuję się przymulona przez leki glupija
Myślałam, że to nie będzie przeszkadzać, bo sądziłam, że spotkamy się koło 18.00 czy coś koło tego.

Dojazdy w sobotę są o wiele lepsze niż w niedzielę. Jeździ taki prywatny busik, który zawsze punktualnie, miło i przyjemnie swe kursy odprawia ... ;-)

Także Wasza wola, ale ja o tej 15.45 w kinie zasnę, bo jeszcze będę zamulona i nawet nie będę próbować wyrobić się na busa koło 13.00, bo się boję sama jeździć taka nieprzytomna i przyjemności bym z tego raczej nie miała.

Także koło 17.00 miałabym busa do Łodzi. W Łodzi bym była przed 18.00.

Nie wiem, co z tym fantem zrobimy (znaczy co ja zrobię glupija )

A tak chciałam iść na to "9" :surrender:

Nie możemy iść na nic innego, prawda??
Nie, no nie będę Wam planów psuć....

PS. Basia - zastanów się pięć razy razy, co do tej mojej kolacji :smiech:
Ach i będę potrzebować asystenta :smiech:
Reklamacji nie przewiduję ;D
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Maharet pisze:Nie możemy iść na nic innego, prawda??
Może "Klopsiki oraz inne zjawiska pogodowe 3D"? :hahaha:
Obrazek
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Maharet pisze:
PS. Basia - zastanów się pięć razy razy, co do tej mojej kolacji :smiech:
Ach i będę potrzebować asystenta :smiech:
Reklamacji nie przewiduję ;D
To ja mogę być asystentem Pascala! (Chyba jednak nie chce wiedzieć, co się działo tam w tej Warszawie) :smiech:

Dobra, to może idziemy na:
- Galerianki (wszyscy chcą?) o 17.45 i 19.45
- lub Almodovara 17.00 lub 19.40
- lub Weronika postanawia umrzeć na podstawie P. Coelho o 17.15 i 19.30 w CC w Manu (możemy poszukać innego kina), a na "9" poczekamy, jak wejdzie na DVD (pewnie wkrótce) i wtedy, jak już Basia kupi to kino domowe to jej się bezczelnie wprosimy na film (+ ofkors mały afterek) :smiech: :smiech: :smiech: I tak nie wyrobimy pieniężnie, żeby zaliczyć te wszystkie filmy w kinie, nie wspominając już o Thriller Live i innych...

Reszta bez zmian - tzn. kino, a później kto chce to do nas dołącza, przynosimy ze sobą DVD, pidżamy, płyty i DVD i będziemy się torturować :smiech:

Uwaga! Wstęp tylko z zaproszeniami :mj:
Awatar użytkownika
crescendo

Post autor: crescendo »

No właśnie. Ja nie wiem czy stolica taka zacofana czy te "Galerianki" to jakiś exclusive film, bo w Warszawie w żadnym kinie nie mogę tego znaleźć :rocky: Się chyba jednak wybiorę do tej Łodzi :P
P.S. Można zastosować moją metodę, czyli maraton filmowy i obejrzeć wszystkie 3 filmy :smiech:
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Mam jeszcze koncert na 30lecie solowej kariery, niewydajny oficjalnie na DVD, jedynie wersja stworzona przez fanów. Mam też inne klipy ale nie ma tam nic co wcześniej tutaj nie padło.

Dzięki za dopisanie do listy, kto by pomyślał że kobiety mogą być tak zorganizowane :happy: ;-)
Awatar użytkownika
Maharet

vkmaxx pisze:Dzięki za dopisanie do listy, kto by pomyślał że kobiety mogą być tak zorganizowane
hmmm nenene

ioreta pisze:- Galerianki (wszyscy chcą?)
- nie, ratunku, litości. Ja nie wiem, ale moim zdaniem polska kinematografia leci na łeb na szyję ... sorki ale zalatuje mi kolejnym, prostym jak drut shitem, które ostatnimi czasy rosną jak grzyby po deszczu :surrender:
kolejne polskie filmidło, w którego fabule nie widzę nic interesującego. Zrobiony pewnie bardzo podobnie do tych miłości na wybiegu, kochaj i tańcz, to nie tak jak myslisz kotku, lejdis i innych takich (tylko tematyka z deczka inna) ... drażni mnie już traktowanie polskiego widza jak głupka... (a genialnych offowych filmów znaleźć nie można... co za świat...)

ioreta pisze:- lub Almodovara 17.00 lub 19.40
- lub Weronika postanawia umrzeć na podstawie P. Coelho o 17.15 i 19.30
- na oba filmy jestem otwarta, choć to podobno nie jest najlepsza forma Almodovara, ale Penelope by się obejrzało z chęcią.

ioreta pisze:Uwaga! Wstęp tylko z zaproszeniami
Ach... a kto je narysuje?? :smiech:

crescendo pisze:Ja nie wiem czy stolica taka zacofana czy te "Galerianki" to jakiś exclusive film, bo w Warszawie w żadnym kinie nie mogę tego znaleźć
- moim zdaniem niczego nie tracisz. Może Warszawa się nawraca i już zaprzestaje wyświetlania czegoś takiego nenene (OBY!!)

Ja byłam wściekła, bo u was w Wa-wie było znowu 'HAIR'!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja tak chciałam to zobaczyć na dużym ekranie :surrender: jakoś nie dojechałam.... To Łódź jest zacofana i tyle

Dobra - mam nadzieję, że nie namieszałam
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

Basia
Marta
Lena
Iza
Dominika
Elen ? - Agnieszka??

to jest lista którą zrobiła Lenka są tu osoby które idą do kina(co prawda jak widze jeszcze nie wiadmo na co) bądź do Basi ;D
więc czy ktoś się jeszcze dopisuje??

a tak wogóle to Lena potrafi gotować? ;D nenene
Mam jeszcze koncert na 30lecie solowej kariery, niewydajny oficjalnie na DVD, jedynie wersja stworzona przez fanów. Mam też inne klipy ale nie ma tam nic co wcześniej tutaj nie padło.

a mi się wydawało ze to było oficjalnie wydane tyle ze nie w Polsce.. dzieki za uswiadomienie ;D

i my tylko na pozór jestesmy zorganizowane ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Dangerous_Dominika pisze:Basia
Marta
Lena
Iza
Dominika
Elen ? - Agnieszka??
Ja tylko do Basi, do kina nie dam rady niestety :(
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Dangerous_Dominika pisze:a tak wogóle to Lena potrafi gotować? ;D
że co ja potrafię? :smiech: :smiech:
Nie no perfect gotować nie umiem, ale co mi szkodzi sobie zacząć :smiech:
Nie maaaartwić się.... nie otruję nenene

What about film???????????
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Maharet pisze:What about film???????????
Oddaję głos na "Przerwane objęcia" ;>
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

niespodzianka pisze:Oddaję głos na "Przerwane objęcia" ;>
Ja w sumie też. ;-)
ioreta pisze:- lub Almodovara 17.00 lub 19.40
W Silver Screen jest o 18.30 - bardziej by pasowało :knuje:
Awatar użytkownika
po-cichu

Okej:) Co prawda w Silverze płacę za bilety, a co CC chodzę za darmo, ale niech będzie:) Pensję dostałam, mogę zaszaleć:D
To tak na 18:15 pod Galerią? Tak, tak Lena, mogę Cię zgarnąć po drodze :D

A! I przygotujcie się na to, że za 25 minut już nie będę blondynką:D

It's is a first day of the rest of my life... :muzyka:
ODPOWIEDZ