Osobiście byłam to od razu kupiłam, bo tak to później mogłabym się nie dopchać a Ty Kasiu idziesz na film? Jak tak to o której godzinie? Mam nadzieję że o tej co ja
I'll never let you part .. for you're always in my heart ..
Ja mam rezerwacje w dzien premiery, 28.10 w srode na godz.18:00. Idzie moja kolezanka i jej siostry. Rzad 9 ;) Mamy duzo czasu wiec moze cos wymyslimy.
Cześć, ja jestem również ze świętokrzyskiego i wybieram się na TII w dzień premiery (i nie tylko :p) na godzinę 18:00 z koleżanką. Z tego co pamiętam, mamy miejsca w rzędzie 10
z tego co wiem to mozna bilety kupic wczesniej jesli jest rezerwacja. najpozniej pol godziny przed seansem:) ja jade wykupic jak tylko bede mogla zeby je juz miec i miec ta pewnosc:):):) ej dziewczyny to moze zrobimy sobie jakis znak rozpoznawczy, typu przepaska, zdjecie, wiecie o co chodzi... latwiej bedzie sie odnalezc:)
ja mam miejsce 8 i 9 to w sumie będziemy koło siebie super ja też jadę z chłopakiem. Później możemy posiedzieć i pogawędzić powinno być sympatycznie a jeśli chodzi o znak rozpoznawczy to możemy coś pomyśleć tylko coś takiego co wszyscy mogliby przynieść ze sobą
I'll never let you part .. for you're always in my heart ..