Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Elen pisze:
A na tą imprezę w Bagdadzie to tak na poważnie chcecie iść czy jak?
Nie no, możemy na niepoważnie :smiech: :smiech: :smiech: Np. w pidżamach :smiech: :smiech: :smiech:
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Elen pisze:A na tą imprezę w Bagdadzie to tak na poważnie chcecie iść czy jak?
W sumie fajnie by było, tylko technicznie tego nie widzę za bardzo. Dominika ma miec DVD :smiech: wszystkie musicie mieć jakieś coś do spania etc... Wparujemy w osiem osób do Bagdadu obładowane jak wielbłądy?:D

Aha! I Korzystając z okazji:
Moje drogie łódzko-warszawskie MJówki: moja chałupa do gigantycznych nie należy, miejsc leżących (poza podłogą) maksymalnie znajdzie się 6, więc przyszykujcie się jednak na parter :happy: Jakby ktoś miał jakiś śpiworek też byłoby fajnie, a jak nie, to będziemy się bić o koce:D O! Koc może być jedną z nagród w konkursie piosenki biesiadnej!:D

Ogólnie rzecz biorąc, to już się boję:D Lubię się bać:)
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

ioreta
ja Ci dam się śmiać z koleżanki co polską mową się posługiwać kiepsko umie ;p
Chodziło mi czy idziemy na tę imprezę czy nie :P
Z tego co kojarzę jedna z nas będzie miała z sobą odtwarzacz DVD, który może jej trochę utrudnić zabawę na imprezie nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

No co Wy, nie mówcie mi, że nigdy nie byłyście na imprezie z kieszonkowym odtwarzaczem DVD, tudzież podręczną lodówką :smiech: :smiech: :smiech:

To dopiero może być zabawa!

Co do tych śpiworków, to czy my musimy spać? Miałyśmy się torturować całą noc :mj: :mj: :mj:
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

ioreta pisze:Co do tych śpiworków, to czy my musimy spać? Miałyśmy się torturować całą noc :mj: :mj: :mj:
Kawy Ci u mnie dostatek, ale jak nie zaśpiewasz, to koca nie dostaniesz! Zapamiętaj moje słowa:D

EDIT: Ej, idę spać, bo już trzeci raz w tym tygodniu łamię dane sobie słowo: "o 22 w łóżku". A wiecie dlaczego je łamię? Przez Was nenene Bo odpisujecie na moje głupie posty!:P

Dobranoc Paniom!

:D
Ostatnio zmieniony śr, 30 wrz 2009, 22:45 przez po-cichu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Jeszcze mi się nie zdarzyło pójść do kina z pidżamką i śpiworkiem... :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Spaniu z soboty na niedzielę mówimy stanowcze NIE nenene
Przecież biedna Dominika będzie tachała DVD,nie może jej trud pójść na marne nenene

A w sobotę:

"...gotta leave that nine to five upon the shelf
And just enjoy yourself
Groove, let the madness in the music get to you
Life aint so bad at all
If you live it off the wall"
Obrazek
Awatar użytkownika
crescendo

Post autor: crescendo »

To ja zamawiam podłogę i będe się bić o nią :smiech: A na gang pidżamowy też się piszę :dance:
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

po-cichu pisze:W sumie fajnie by było, tylko technicznie tego nie widzę za bardzo. Dominika ma miec DVD Buhahahaha wszystkie musicie mieć jakieś coś do spania etc... Wparujemy w osiem osób do Bagdadu obładowane jak wielbłądy?:D
To imprezie w Bagdadzie podziękujemy i trzymamy się naszych wcześniejszych planów :dance:
Ja przytaszczę poduchę, pidżamę i swojego Orzeszka ach i płytkę :knuje:
Jako, że do domu mam z deczka daleko - nie będę tachać nic więcej.

Ja w kinie wyjmę Orzeszka i będę się z nim tulić, po czym zrobimy napad na Sephorę i wypsikamy go Calvinem Kleinem :smiech: (a taki pomysł już kiedyś miałam ... chyba nawet mówiłam Dominice)

po-cichu pisze:Ej, idę spać, bo już trzeci raz w tym tygodniu łamię dane sobie słowo: "o 22 w łóżku". A wiecie dlaczego je łamię? Przez Was Nenenene Bo odpisujecie na moje głupie posty!:P
EEJJJ Basia wraaacaaaj!!! Paaaająąąąąąąk!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smiech:

No i będziemy torturować....(się) A o północy wybierzemy się zrobić sobie Thrillera, skoro Basia ma warunki (czyt. dobrą lokalizację)
:smiech:
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Już wiem że 28.10.09 mogę na pewno iść - to raz. Niestety 29 wyjeżdżam i już druga impreza (ta 03.10.09) z MJ mi przepadnie :/
Tak w ogóle to słuchajcie, znam parę klubów które świecą pustkami w piątki i można by ułożyć się z właścicielem że zrobimy u niego MJ Night a on będzie miał ruch (ja bym się tym zajął) – tylko czy MJówki przyjdą Obrazek
Maharet pisze:(...)moim zdaniem polska kinematografia leci na łeb na szyję ...
Zgadza się! Obrazek

UPDATE:
Ha! Jednak nie, pomyliłem się w moich obliczeniach o jakieś… 30 dni :happy: Tylko teraz zastanawiam się o jakim spaniu wy gadacie? Jakieś rezerwacje na miejsce na podłodze :P
Ostatnio zmieniony śr, 30 wrz 2009, 23:29 przez vkmaxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
niespodzianka

vkmaxx pisze:Tak w ogóle to słuchajcie, znam parę klubów które świecą pustkami w piątki i można by ułożyć się z właścicielem że zrobimy u niego MJ Night a on będzie miał ruch (ja bym się tym zajął) – tylko czy MJówki przyjdą
MJówki są bardzo rozrywkowe, tym bardziej, kiedy mowa o michaelowych imprezach! Jest więc duża szansa, że przyjdą :mj:
Ja osobiście zawsze się piszę na takie imprezy, jeśli tylko nie wypada mi nocka w pracy ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

W Czekoladzie jakoś dużo was nie uświadczyłem nenene
Awatar użytkownika
niespodzianka

Pewnie znajdzie się jakieś sensowne uzasadnienie :P O, choćby fakt, że my już żyłyśmy planowaniem wyjazdu do Warszawy ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

vkmaxx pisze:W Czekoladzie jakoś dużo was nie uświadczyłem
A czy któraś z nas deklarowała, że się tam zjawi? Nie przypominam sobie ... Czekoladę sobie odpuściłyśmy o ile dobrze pamiętam nenene

vkmaxx pisze:Ha! Jednak nie, pomyliłem się w moich obliczeniach o jakieś… 30 dni ZielonoMi Tylko teraz zastanawiam się o jakim spaniu wy gadacie? Jakieś rezerwacje na miejsce na podłodze :P
Od początku miałyśmy w planach MJową nockę u Basi, a Bagdad wyszedł dopiero później nenene ale i tak nie wybieramy się tam, ponieważ mamy własny scenariusz imprezki ... To będzie piękne babskie pidżama - Michael - party :smiech: :smiech:

A TII swoja drogą... ;-)
Awatar użytkownika
crescendo

Post autor: crescendo »

Pidżamowy Thriller :diabel: :mj:
ODPOWIEDZ