Podkłady się stale robią, wiec dla tych, co jeszcze nie mają - cierpliwości...

A ja mam pytanie. Jeżeli ktoś będzie nagrywał w studio, to też musi sam wokal posłać czy już całość?chrisbern pisze:Oczywiście mało kto będzie miał możliwość samemu połączyć sensownie wokal z muzyką, wiec tak w zasadzie czekamy na nagrania samych wokali (najlepiej kilka wersji).
wtedy całosc :)iza89 pisze:A ja mam pytanie. Jeżeli ktoś będzie nagrywał w studio, to też musi sam wokal posłać czy już całość?chrisbern pisze:Oczywiście mało kto będzie miał możliwość samemu połączyć sensownie wokal z muzyką, wiec tak w zasadzie czekamy na nagrania samych wokali (najlepiej kilka wersji).
czekam z niecierpliwością :)Mike pisze:Ja na dniach powinienem już przesłać Privacy:)
jakoś to załatwimyMike pisze:Ogólnie projekt jest zajefajny, tylko wiadomo, e płyta będzie musiał być darmowa jak ja całą nagramy ponieważ wykupienie licencji do nazwy "MJ" by nas duużo kosztowało, chyba że sie złożymy:P
Nie, nie nagrywaliśmy.anula__1994 pisze:Nagrywaliście już tą wspólną piosenkę w Białymstoku? Pamiętam, że mieliście się spotkać w jakiś weekend, a że ostatnio zaglądam tu coraz rzadziej, mam straszne zaległości i już nie wiem co i jak...