Teresa

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Teresa

Teresa

Post autor: Teresa »

Kłaniam się. Na forum jestem już jakiś czas, ale przywitać się nie przywitałam. Chyba przyszedł na to czas, bo pomimo mojego wrodzonego wdzięku jeszcze nikogo nie poznałam. Hahaha... "Ale koniec tych żarcików", jakby to ujęła moja ulubiona polonistka.
Jak nietrudno zauważyć - mam na imię Teresa. Urodziłam się w Kowarach, mieszkam w Jeleniej Górze (Cieplicach), a wyszczególniam ten fakt, ponieważ zanim pozwolili mi przyjść na świat, kursowałam po trzech szpitalach - można więc powiedzieć, że podróżami zainteresowałam się jeszcze przed narodzeniem ;-).
Mówiąc o moim fanowaniu - zakładam, że wielu użytkowników ma podobne odczucia - MJ po prostu był. Dlatego też, młodszym dzieckiem będąc, doszłam do wniosku, że Michael to mój wujek i tego się trzymałam :wariat: Nikt mnie nigdy nie uświadomił, póki przypadkiem nie natrafiłam na They Don't Care About Us i przestało mi pasować, że mój wujek jest w telewizorze. Później miałam spore przerwy w MJowaniu, ale na szczęście okazało się, że mój kuzyn nie słucha tylko techna i hip-hopu. Nastawił mnie jak trzeba piosenką "Billie Jean". Pozostało do dzisiaj.

Co do mojej osoby:
Piszę opowiadania, nierzadko też wiersze, teksty piosenek. Dla samej siebie, chociaż chciałabym się tym dzielić z innymi. Rysuję ponoć dobrze - może to jakaś forma masochizmu, bo niby nie lubię tego robić, a i tak się zabieram i mnie nie oderwą, póki nie skończę... Śpiewam - kocham śpiewać, nie dam sobie wmówić, że nie potrafię (a czy tak jest to już inna sprawa). Marzy mi się tańczenie - staram się, robię piruety i jakieś niezidentyfikowane kroki praktycznie cały czas, nawet bez tła muzycznego. Ale nie jestem pewna, w jaki sposób zabrać się do tego "na poważnie". Uwielbiam się charakteryzować, wcielać w innych ludzi. Czuję się jakbym miała podstawę - samą siebie, moją nieśmiałość, wrażliwość itd. oraz duże pole manewru w byciu każdym człowiekiem z osobna - stąd pewnie mój pociąg do aktorstwa. Dobrze czuję się na scenie. Znając mnie prywatnie można stwierdzić, że to kłóci się z moją naturą - w rzeczywistości jestem dość cicha i nie mówię tyle, co piszę. Cóż, przynajmniej dopóki ktoś mnie nie ośmieli - ale kiedy już wyjdę przed publiczność z przekonaniem, że kocham to co robię i innym to się podoba/może spodobać, jestem innym człowiekiem. "Łapię fazę", można by rzec ;-).
Lubię poznawać ludzi - marzy mi się mieć wielu, wielu przyjaciół. Chyba nie wychodzi mi to zbyt dobrze, bo na razie nie mam żadnego glupija . Nic to, staram się.

Rozpisałam się dużo, za dużo. Plus forumowe emotki*... Cóż, MJPT tak na mnie działa :glupi:

*(gwoli ścisłości - raczej od takowych stronię).
Obrazek
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

witaj,miłej zabawy na forum ;D
:dance:
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Hej, cześć, czołem .

Haha, Michael to twój wujek? Uroki dzieciństwa ;-)

Lubię poznawać ludzi

Tu znajdziesz ich bardzo wielu ;) Jakbyś chciała kiedyś pogadać albo cuś to wal śmiało na pw ;)
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Witamy w gronie MJówek :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy w MJowej rodzince ;-)
Obrazek

Post autor: Ix3MJ »

Wiitam serdecznie ;***
``Zanim mnie osądzicie.
Spróbujcie naprawdę mnie pokochać.
Spójrzcie w wasze serca, a potem spytajcie.
Czy widzieliście moje dzieciństwo? ,,- MJ<3
Awatar użytkownika
Gala_1

Post autor: Gala_1 »

Witamy w naszej MJowej licznej rodzince
'Dałeś nam najpięknejszą muzykę pop jaką mogliśmy usłyszeć. Dziękujemy ci... NA zawsze pozostaniesz w naszych sercach.!.
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie, ciekawe zainteresowania- musisz być bardzo utalentowana ;-)
Obrazek
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Witaj Teresa

Widzimy się za miesiąc na This Is It :happy:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Teresa

Post autor: Teresa »

Marie pisze:Jakbyś chciała kiedyś pogadać albo cuś to wal śmiało na pw ;)
Dziękuję, na pewno skorzystam :).
Susie. pisze:musisz być bardzo utalentowana
Wolałabym się do tego nie odnosić - na pewno wstawię owoce mojej pracy na forum; do oceny własnej : ).
agusiaa_w pisze:Widzimy się za miesiąc na This Is It ZielonoMi
Do zobaczenia :>.

Dziękuję za powitanie (z miesięcznym opóźnieniem :P).
Ostatnio zmieniony czw, 01 paź 2009, 19:57 przez Teresa, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Miłego spędzenia czasu na forum :dance:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
endka

Post autor: endka »

hah musisz być ciekawą osóbką:>
Pozdrawiam:)