Czy ubierasz się w stylu a'la Mike?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Styl Michael'a wydaje sie być stylem pożądnym i z klasą. Nie rozumiem czemu dziewczyny was tak obrażają. Co jest złego w ubieraniu rurek i noszenia pożadnych koszul?
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Obrazek
Mój ostatni MJowo stylowy nabytek nenene
Obrazek

Post autor: Ojka »

Wczoraj jak wracałam z dyskoteki ze szkoły byłam ubrana w: czarne rurki, czarny żakiet dwurzędowy, kapelusz, plasterki na palcach, czarne baleriny, białe skarpetki.
Wychodzę ze szkoły, a tam siedzi trzech dorosłych kolesi. Ja idę, idę, a oni nagle do siebie:"O! Jackson idzie!" Pomachałam im, uśmiechnęłam się i poszłam dalej.

Lil' PrinCe eM., nie miałam takiej sytuacji, że wrogo na mnie patrzyli... A co dopiero mówić o pobiciu...
Jeśli już, to patrzą na mnie jak na dziwoląga, ale to głównie w szkole.
Justine1304

Widziałam podobne w Gdyni. Piękne są :-) Jeanny100 one są na szpilce?
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Tak są na szpilce.To taka wersja damska po męsku jak ja to określam.Na pewno są ogólniedostępne.Moge wam zdradzić że kupiłam je w realu za 89.99.Tydzień się na nie czaiłam ;-)
Obrazek

Do mnie przedwczoraj jeden przystojniak podśpiewał w Galerii Bałtyckiej:
Hey pretty baby with the high heels on
You give me fever
Like I've never, ever known

Normalnie tak mnie zamurowało. Nie zrobił tego złośliwie. Uśmiechał się szczerze. Widać było, ze wie o co mi chodziło i mu się to spodobało. Fajny facet.
A ubrana byłam w czerwoną skórę, czarne rurki, kapelusz i buty na obcasie. :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

A ja wreszcie kupiłem kapelusz :)
Obrazek
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Beata1991

re

Post autor: Beata1991 »

ja się nie ubieram....
Michael Jackson:*
Awatar użytkownika
Teresa

Post autor: Teresa »

Beata1991 - mnie by było zimno nenene

Natomiast co do tematu... Trudno powiedzieć, bo w zasadzie mam podobny gust. Koszule, białe skarpety (a to-to mi się wzięło od Murdocka z Drużyny A), kurtki w stylu militarnym*, świecidełka (których kiedyś nie znosiłam, szczerze mówiąc).
Ostatnio nie mogę zapomnieć o Smooth Criminal - ależ mi się marzy, żeby w takim gangsterskim stroju wyjść na ulicę : P.

*a propos... W Kołobrzegu jest ciekawy sklep z odzieżą wojskową i różnymi wojskowymi "gadżetami"... Stare mundury (omal nie przekonałam ojca na kupno kombinezonu lotniczego za 50 zł...), buty, hełmy, apteczki i cuda-niewidy. Wydałam pieniążki na pagony - dobra rzecz, ale z dala od policji ;).
Obrazek
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Ja wreszcie skompletowałam swoją damską wersję "The way you make me feel", zamierzam się tak ubrać na This Is It i mnie nie obchodzi co ludzie pomyślą nenene
Będzie to mniej więcej tak wyglądać: czarne buty na obcasie (takie jak na zdjęciu Jeanny, tylko całe czarne), białe skarpetki, czarne spodnie, biała podkoszulka i na to granatowa koszula, no i of course czarny kapelusz ala fedora, koniecznie krzywo założony :) Już widzę miny ludków w mojej mieścinie, ale tak jak napisałam - mam to ... daleko ... :-)
ObrazekObrazek
Justine1304

A mój to odzwierciedlenie laski tańczącej w You Rock My World. Ten cały czarny komplecik :-)
Obrazek
agusiaa_w

Obrazek
mój nowy nabytek zakupiony w H&M :-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

ja mam taką marynarkę, kupiłam w H&M latem.. zdjęcie znalazłam w necie - http://i25.tinypic.com/i4l3ig.jpg ;]
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Ja jakiś czas temu nabyłam w H&M to cudo, nie do końca Michael'owe ale pewien akcent jest :

Obrazek
مايكل جاكسون
agusiaa_w

Kiki15 pisze:wie ktos gdzie znajde niebieska koszulę z TWYMMF?
ja kupiłam na Allegro, taką - http://www.allegro.pl/item753601170_ay4 ... 46_48.html

też właśnie szukałam do stylizacji na TWYMMF :-)
na Allegro poszukaj, są różne fasony, na pewno coś znajdziesz dla siebie :)
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ