ok, dobra, to ja się zapisuję na kino + nocke u Basi. A co do ceny biletów to jak sie dziś transmisja w TV skończy to ta znajoma mojej mamy będzie dzwonic do swojego 'inside man' i się dowiem dokladnie co i jak i napisze.
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die http://mjtranslate.com
No proszę, poważnie przepędzimy tych moich sąsiadów I sąsiadów sąsiadów:D Super, bardzo się cieszę Olu, że się przyłączysz!:)
Zróbmy więc prywatkę, jakiej nie przeżył nikt,
Niech sąsiedzi walą, walą, walą do drzwi.
Sztuczne ognie niech się palą, palą, palą, a Ty
Tańcz i wino pij, niech cały wiruje świat,
Ja na mecz też bym się przeszła z chęcią, tylko nie wiem czy dam radę, bo w niedzielę są urodziny mojej babci (a w sobotę mamy:P).
po-cichu pisze:No proszę, poważnie przepędzimy tych moich sąsiadów
ja obiecuje, ze bede grzeczna ;)
basiu, a co do sprzetu, to jaki masz telewizor? tzn chodzi mi o to czy ma wejscie HDMI. Jesli nowy w miare to powinien miec i wtedy moge wziac kabel do polaczenia z moim laptopem i wszystko bedzie cacy :) mozna bedzie nawet youtuba na tv ogladac ;)
Telewizor mam z wejściem HDMI, więc cudownie! Tylko, że jestem technicznym bałwanem i nie wiem jak z podłączeniem laptopa do neta... Zawsze na modemie leciałam, więc te wszystkie blueconnecty i inne to dla mnie czarna magia.
po-cichu pisze:
Telewizor mam z wejściem HDMI, więc cudownie! Tylko, że jestem technicznym bałwanem i nie wiem jak z podłączeniem laptopa do neta... Zawsze na modemie leciałam, więc te wszystkie blueconnecty i inne to dla mnie czarna magia.
No a czego masz ten net? Neostrada? Toya? Czy inne coś? Przecież chyba nie przez starodawny modem od Tp (56 Kb/s) ;)
po-cichu pisze:No a czego masz ten net? Neostrada? Toya? Czy inne coś? Przecież chyba nie przez starodawny modem od Tp (56 Kb/s) ;)
Mam neta w Netii, ale modem jak najbardziej od TP ;D Taki fajny speedtouch 300:D Nie znam się na tym, mam połączenie z siecią 1,2 Mega i jest mi z moją wiedzą techniczną dobrze;D Dobrze, że Wy jesteście mądrzejsze, to zrobicie co będzie trzeba
Maharet pisze:- Ach WINO do kolacji potrzebuję... Pierwsza rzecz na liście zakupów
Wino jest kolejnym zupełnie obcym dla mnie tematem, bo po raz ostatni miałam je w ustach eee... z 6 lat temu:P Więc proszę o dokładniejsze wytyczne:D
PS: Wiecie, że mnie moja sygnatura za każdym razem straszy? :D
Ostatnio zmieniony czw, 01 paź 2009, 23:19 przez po-cichu, łącznie zmieniany 2 razy.
ok, dziewczyny - to ja bede z autem, laptopem i kablem do podlaczenia - wszystko co na moim kompie + wszystkie dvd, dvix itp pojda bez problemu.
a co do biletow to sa po 120zl, ja ide i moze moge zalatwic jeszcze jeden - ale musze to zrobic TERAZ, wiec czekam 10minut na odzew ;)
ghost_ola pisze:ioreta, ale ty chcesz isc? gdyby lena zrezygnowala? albo gdyby udalo sie 3 zalatwic?
Hmm... chcę, ale czy mnie na to stać?
Dobra, idę, raz się żyje, najwyżej pożyczę sobie z emerytury
Ale co z Leną? Bo jak poszła spać, to się już nie dowiemy.
Pisać do niej esa?