Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Stało się, zdjęcia, które kiedyś były dostępne wyłącznie dla członków MJJSource są już dostępne dla wszystkich. Ktoś nie wytrzymał i puścił w obieg. Nie wiem czy to do końca w porządku ale skoro już je umieszczono to zapodam linka bo i tak będą wszędzie krążyć. Fotek jest aż 190 więc daje link bezpośrednio do wątka. Z tego co zdążyłam zobaczyć wiele z tych fotek są już znane ale są też całkiem nieznane ujęcia
Mi sie osobiscie wydaje,ze nie do konca fair posunieciem bylo zamkniecie mjjsource bez uprzedzenie w momencie gdy fani zaplacili za czlonkostwo w tym klubie.
MJowitek wrote:Skąd są te zdjęcie? Kiedy? Gdzie? Dlaczego? I w ogóle...
No, jak to MJowitku....?
Przecież to są zdjęcia z "Victory Tour" z roku 1984 bodajże
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
MJowitek wrote:Skąd są te zdjęcie? Kiedy? Gdzie? Dlaczego? I w ogóle...
No, jak to MJowitku....?
Przecież to są zdjęcia z "Victory Tour" z roku 1984 bodajże
Ano. Wpadłam na to, jak już zapostowałam te fotki. Ale że fotki ładne /zmuszaja do fantazji, co by było, jakby tamtego ubrać, a Michaela rozebrać, i jak by mu było w takich pasiastych portkach/ to już zostawiłam
Aczkolwiek dzięki za odzew. Zreszta ja chociaz fanka się w wielu rzeczach faktycznie nie orientuje. Mam sobie taką swoją definicje fana na swój własny MJowitkowy użytek :]