Kto chce Private Home Movies w DVD jakości?

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Mike w sumie to nie wiem co napisać bo ręce opadają.
Masz pretensje że wstawiłem linki do twojego tematu? Zrobiłem to tylko dlatego bo wrzucałem je najpierw na Jacksoworld. Chyba chodzi przede wszystkim o to żeby ludzie sobie ściągneli PHM, a to z czyich linków skorzystają to już jest najmniej istotne. Nota bene Tobie wcale nie przeszkadzało wklajenie (mi też nie przeszkadzało, żebysmy mieli jasność) tam swoich linkow do mojego tematu a tutaj masz jakieś obiekcje. Co się tyczy godzinnego oczekiwania to rapidshare zniosło ten limit podnoszac jednoczesnie wielkość wysyłanego pliku do 100mb i teraz można normalnie ściągać plik po pliku bez zbędnego czekania. No ale skoro ty wolisz korzystać yousendit który po kilku godzinach jest już zablokowany to już Twoja sprawa. Jeśli masz czas i chęci wysyłania tego samego pliku sto razy dziennie to OK. Możesz przecież zignorowac moje linki i nadal sobie wysyłać i udostępniać PHM w swoim temacie, nikt Ci tego nie broni...
eljiah

Post autor: eljiah »

NA I KUPA!! Poprosze raz jeszcze czesc pierwsza- bede bardzo wdzieczny... Wlasnie powrocilem i znou nic nie dziala...

Pozdro
Every day creates your HIStory...
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Nie było tematu.
Ostatnio zmieniony czw, 08 gru 2005, 16:39 przez Mike, łącznie zmieniany 1 raz.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

No i w porządku Mike! Dales nam linki,jesteśmy wdzieczni! Ale czy dlatego ze to ty zacząłes z PHM to tylko Ty masz prawo do udostepniania tych linków, a ktos inny juz ich dac nie moze?
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
Mike

Nie było tematu.
Ostatnio zmieniony czw, 08 gru 2005, 16:39 przez Mike, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
MMarjory

Post autor: MMarjory »

Mike, nie ma sensu się tak denerwować.
Zdołałam ściągnąć od Ciebie trzy pierwsze części i jestem nimi zachwycona i bardzo Tobie wdzięczna. Poza tym widzę, że poświęciłeś mnóstwo swojego czasu na wrzucanie kolejny raz tego materiału i mi samej przyszło na myśl żeby wrzucić to co sama zdołałam ściągnąć dla tych, którzy nie mieli tyle szczęscia co ja, żebyś już Ty sam tyle razy nie musiał. Ale widzę, że dobrze, że się powstrzymałam.
Co do Williego, przecież chciał dobrze. Rapid ma wiele zalet, jak np nie wyczerpuje się tak szybko jak YouSendIt, szybciej ściąga, ale nie jest też idealny, te czekanie między kolejnymi ściągnięciami może jednak komuś przeszkadzać.
Myślę, że wszyscy Ci, którzy ściągali PHM właśnie od Ciebie są Ci bardzo wdzięczni i doceniają to co robisz. Naprawdę nie ma sensu wściekać się na Williego.
A propos, Willy, próbowałam ściągnąć od Ciebie i po ściągnięciu dwóch plików z jednej częsci wystąpił błąd gdy próbowałam je rozpakować (plik uszkodzony czy coś w tym stylu) no i... moje czekanie poszło w zasadzie na marne. Coś jest nie tak??

Mike, jeszcze raz dzięki za te pliki. Jeżeli miałbyś jeszcze ochotę coś wrzucić ponownie, to byłabym Ci wdzięczna za 4 część PHM. Osobiście lepiej ściąga mi się z YouSendIt.
Awatar użytkownika
Dav20

Post autor: Dav20 »

A ja mam nie mam pojecia o co chodzi ??
Mike sie obrazil na caly swiat dlatego ze ktos inny chcial pomoc ??
Jestem mu bardzo wdzieczny za udostepnienie tych linkow ale dlaczego ktos inny nie mogl tego zrobic ..... ?? Bo Mike byl pierwszy nie rozumie tego ale moze jestem jeszcze za mlody :/
Obrazek
Awatar użytkownika
Mike

Lika pisze:Mike uspokój się, weź głęboki oddech... policz do dziesięciu... :-)
Nerwy nie są tu potrzebne, naprawdę :surrender:

To był TWÓJ POMYSŁ i TY SIĘ Z NAMI TYM PODZIELIŁEŚ - NIKT INNY, TYLKO TY WŁAŚNIE!

Ty założyłeś ten wątek Willy chciał Ci tylko pomóc - chciał, żebyś nie musiał tego wciąż odnawiać, bo ileż można?? 10... 15... 30... 50... 100 razy?? :wariat:
No teoretycznie można w nieskończoność... czemu nie? glupija :ziew:

Pamiętaj jednak, że gdyby nie Ty to wcale nie byłoby tego tematu(a widzisz ilu ludzi skorzystało), więc jak... przekonałam Cię ;-)?
No powiedz, że tak :-) :-) :-)
OK. OK. I'm fine. Nie było tematu. Rozumiem, zrozumiałem i dziękuje i prosze zakończyć temat o mnie i moim zdenerwowaniu. Here forever!
Obrazek
eljiah

Post autor: eljiah »

HALI!! Czy mozecie przestac sie sprzeczac i zapodac link do pierwszego wideo? Bede dozgonnie wdzieczny.
Every day creates your HIStory...
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Dav20 pisze:A ja mam nie mam pojecia o co chodzi ??
Mike sie obrazil na caly swiat dlatego ze ktos inny chcial pomoc ??
Jestem mu bardzo wdzieczny za udostepnienie tych linkow ale dlaczego ktos inny nie mogl tego zrobic ..... ?? Bo Mike byl pierwszy nie rozumie tego ale moze jestem jeszcze za mlody :/
Ha ha ha ja tez nie wiem o co chodzi.. tak z jakby z nienacka takie cos.. ale juz nie wazne.. nie bede komentować ;-)
ObrazekObrazekObrazek
thewiz

Post autor: thewiz »

Ja natomiast wolalabym sciagnac jeszcze raz od Mike'a z You sent it 4ta czesc....o ile chce mu sie jeszcze raz ja ladowac na strone. Po prostu Rapid Share czesto mi nie wchodzi :surrender:
Awatar użytkownika
Mike

thewiz pisze:Ja natomiast wolalabym sciagnac jeszcze raz od Mike'a z You sent it 4ta czesc....o ile chce mu sie jeszcze raz ja ladowac na strone. Po prostu Rapid Share czesto mi nie wchodzi :surrender:
ok.
Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

MMarjory pisze:
A propos, Willy, próbowałam ściągnąć od Ciebie i po ściągnięciu dwóch plików z jednej częsci wystąpił błąd gdy próbowałam je rozpakować (plik uszkodzony czy coś w tym stylu) no i... moje czekanie poszło w zasadzie na marne. Coś jest nie tak??
Której części? Jeśli z pierwszej to zaznaczam że sprawdziłem i wszystko było OK.
Awatar użytkownika
mania

Post autor: mania »

Której części? Jeśli z pierwszej to zaznaczam że sprawdziłem i wszystko było OK.
nie wiem dlaczego, ale mi się nie chce nic z tego sciagnac... :smutek:
jak juz wpisze ten czerwony kod 3cyfrowy lub 3literowy, to pojawia mi sie strona Rapid Share... a nic sie nie sciaga... i don't know WHY :smutek:

mania pisze:
nie wiem dlaczego, ale mi się nie chce nic z tego sciagnac... :smutek:
jak juz wpisze ten czerwony kod 3cyfrowy lub 3literowy, to pojawia mi sie strona Rapid Share... a nic sie nie sciaga... i don't know WHY :smutek:

Tak się zdarza kiedy wpiszemy zły kod lub gdy wpiszemy go za późno. ( trzeba go wpisać zaraz jak się pojawi)
ODPOWIEDZ