Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Dangerous_Dominika pisze:
vkmaxx pisze:Miałem bardzo ciężki tydzień więc liczę na ciepłe powitanie.

alez oczywscie.. My MJówki kazdego zawsze mile witamy i jestemy dla kazdego miłe..no wyjatkiem jest pani w kinie ostatnio ;/ ale tak to zawsze!
A propos ;)
Dzisiaj jak zamawiałam bilety na Przerwane objęcia to nie mogłam się powstrzymać i pytam przed jakimi filmami jest trailer do This is it MJ. Pani nie była pewna, powiedziała, że w zasadzie powinien być prawie przed wszystkimi, mówi w końcu tak: "ale chyba pani wie, o czym jest ten film?" :smiech: :smiech: :smiech:
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Garść ogłoszeń parafialnych, moi drodzy wierni:)

1. Ja i Lena o 17 stawiamy się na Fabrycznym, żeby odebrać Luizę, zatem w okolicach Galerii będziemy na pewno przed 18nastą:) Izuś, najwyżej się zdzwonimy, gdybyśmy były wcześniej, to pójdziemy kupić bilety razem. A jak ktoś ma ochotę być o 17 na dworcu w komitecie powitalnym, to będzie miło:D

2. Gupa kulturalno-filmowa: Może umówmy się na dole w SS, po co marznąć pod Galerią? To samo bym radziła grupie stricte afterowej;P Olu, a co z Tobą? Gdzie i kiedy Cię szukać?! Znasz trochę Łódź? Jedziesz samochodem, tak?:) Może powinnyśmy wymienić się numerami telefonu tak na wszelki wielki?

3. Co do Bagdadu, to jako, że żyjemy w państwie demokratycznym, proponuję rozwiązać "problem" w sposób zgodny z naszym ustrojem:D Ale to już jutro, bo tutaj i tak straszny bałagan jest:) Każdy jest proszony o poukładanie sobie w główce za i przeciw i podjęcie decyzji (macie 24 godziny:D):P Aha, i na stronie Bagdadu jest napisane, że wstęp 5 zł, a dla studentów free, ale ja już sama w takim układzie nie wiem:P

4. Danie główne już ustalone, produkty zakupione, ale co to będzie - póki co zasłonę milczenia na to spuścimy (my = ja i nadworny kucharz:D). Kupiłam tez jakieś półwytrawne wino i Advocaata, jak ktoś ma ochotę i pomysł na urozmaicenie tego elementu imprezy, to proszę dokonać stosownego zakupu:)

5. Aby się dostać do mnie spod Galerii będziecie potrzebowały bilet za 1,2/2,4 :)

6. Od dzisiaj nie mówimy już "o mój Boże!" tylko "o mój Michaelu!" :hahaha:

No, chyba to wszystko, jakby ktoś miał jakieś pytania, to walić na gg: 4082181:)

Ahooooooj!:D

edit: Ogłaszam konkurs (bez nagród:D) na nazwę dla naszej imprezy! Póki co jedyne, co mi przychodzi na myśl, to "dziewięć bab i ON", ale na pewno Wasze łebki są bardziej kreatywne :D
Ostatnio zmieniony pt, 02 paź 2009, 21:09 przez po-cichu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

O! Dios Majkelos!

Do Oli jakby coś to ja mam numer. A skoro Luiza jedzie też z Wa-wy to czy dziewczyny razem się nie mogą zgadać i pojechać jednym transportem? (chyba będę robić za swatkę) :smiech:

Dobra, jutro jak coś będę przed 18" w kinie, telefony mniej więcej do siebie mamy (ale czy naładowane?) i damy radę! Tylko żeby jakoś tak cieplej było...
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

yhh jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania. :surrender:

edit: jejku, dopadł mnie jakiś cholerny smutek... Michael, wróc! :(
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Lidka! Pakuj się i dołącz do nas:) Cóż za problem? Wszystkie informacje znajdziesz w wątku!:)
Awatar użytkownika
justBeatIt

Problem = rodzice ;)
cóż, jak skończę już te 18 lat, to się mną znudzicie, bo będę wszędzie nenene
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

po-cichu pisze:edit: Ogłaszam konkurs (bez nagród:D) na nazwę dla naszej imprezy! Póki co jedyne, co mi przychodzi na myśl, to "dziewięć bab i ON", ale na pewno Wasze łebki są bardziej kreatywne :D
No nie wiem Basiu, nie wiem :smiech:

Może "Michael i siedmiu krasnoludków"?
edit - "Michael i Dziewięć baboludków" :smiech:

Może "Aniołki Charliego"?
Tfu "Aniołki Michaela reaktywacja"

Nie, nie.... sama nie wiem, plotę tzw 'gupoty'

justBeatIt pisze:yhh jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania
słuchaj rodzice, rodzicami, ale jest sobota przecież noo, więc chyba .... no nie pozwolili by Ci??"

po-cichu pisze:Danie główne już ustalone, produkty zakupione, ale co to będzie - póki co zasłonę milczenia na to spuścimy (my = ja i nadworny kucharz:D).
O yes - tylko co z tego wyjdzie? :smiech:

po-cichu pisze:Od dzisiaj nie mówimy już "o mój Boże!" tylko "o mój Michaelu!"
ja już się przyzwyczaiłam nawet.... z tych naszych rozmów na gg serio ładne kwiatki wychodzą :smiech:

ioreta pisze:"ale chyba pani wie, o czym jest ten film?"
oj.. a o czym jest ten film?? :smiech:
Awatar użytkownika
justBeatIt

nie pozwolą, bo jadą dziś gdzieś na cały dzień, a taka zasada jest, że jak nikogo w domu nie ma, to ja dalej niż 1km od domu nie mogę się oddalac :smiech: nie no, bez przesady, ale do Łodzi na 1000% nie mogłabym jechac, więc nawet nie pytam ;] no cóż miłej zabawy! ;-)
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

justBeatIt pisze:Problem = rodzice ;)
Mam ten sam problem raczej nie pozwolą :-/

Chociaż już się przyzwyczaili że co weekend się z wami spotykam i nawet się pytali czy gdzieś idę.

No cóż może następnym razem
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Hej kochane! Jedziemy w końcu razem z Luizą, więc nie czekajcie na nią na dworcu ;) Proszę za to o jakis adres pod którym mamy się stawic do kina (mam gps w aucie, wiec potrzebujke tylko ulicy i numeru). Wyjeżdżamy o 15, więc przypuszczam, ze bedziemy w łodzi ok 17.30 :)
Przywiozę tez jakieś pychotki i może jakaś nagroda na konkurs na najlepsza nazwę tez się znajdzie ;) więc wytężajcie główki!!! A ja tym czasem powoli pakuje sie do auta :) do zobaczenia!!!!
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Olu to jest samo centrum przy alei Piłsudskiego 15/23 ;-) Będziemy z Basią na Was czekały przy głównym wejściu do Galerii od 17.30.

Basiuu - będę w empiku koło 17.00 ;-)
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Też mogę być pod Galerią o 17:30. Do zobaczenia! :)
Obrazek
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

ok! do zobaczenia!
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
madziam.j

Post autor: madziam.j »

Oh,jak ja bym chciała sie z wami spotkać ale niestety jestem chora a pozatym rodzice sa na działce:(
Dobrze ze mam jeszcze babcie,ale cóz zycze wam miłej ZABAWY!
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

justBeatIt pisze:yhh jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania
eh...ja też chciałabym być dziś z Wami i Michaelem, no ale nie można mieć wszystkiego.
Życzę Wam dłuuugaśnej nocki ;)

PS. W kuchni z moim "talentem" mogłoby być ciekawie, więc lepiej dla Was, że mnie tam nie będzie ;)
ODPOWIEDZ