Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

moni pisze:może mi przejdzie ten pesymizm co mi sie właśnie włączył....
Moni masz pesymistyczne myśli, bo dawno próby nie było....Po jutrzejszej pewnie znowu wstąpi w ciebie nowa energia:D Jak po każdej.
A z tego co wyczytałam na forum, wyobrażam sobie, że na FM będą tłumy:) Tylu chętnych...Nie mogę się nacieszyć tym, że jest aż tyle osób które chcą zatańczyć!

Nie wytrzymam...chyba pójdę sobie poćwiczyć taniec, to trochę rozładuję tą energię! :mj: Do niedzieli jeszcze tyle czasu....
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

takie pytanie mam... czy jak na generalną tylko przyjdę, przyjmiecie mnie?;> Kiedy ją rozpoczynacie i czy zbieracie się też pod Kijowem?
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

anialim pisze:takie pytanie mam... czy jak na generalną tylko przyjdę, przyjmiecie mnie?;> Kiedy ją rozpoczynacie i czy zbieracie się też pod Kijowem?
pewnie że zgarniemy - i zatroszczymy sie wiec zapraszam !! zbiorka pod Kijowem o godz 14 w niedziele !!!! bedziemy czekac ok 15 min na spoznialskich i potem idziemy na nasze stałe miejsce :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Dzwoneczek napisałam Ci na Gadulcu - mam nadzieję że to do Ciebie hahaha :)
Tak do Mnie, mam nawet nieodparte wrażenie, iż właśnie z Tobą rozmawiam! xD

Oglądnij nawet całą serię, bylebyś naładowała energię na jutro, a problemami się nie przejmuj - poradzimy sobie ze wszystkim! ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Annie Angel

Post autor: Annie Angel »

anialim pisze:takie pytanie mam... czy jak na generalną tylko przyjdę, przyjmiecie mnie?;>
Nie martw się, ja też przyjdę pierwszy raz dopiero na generalną w niedzielę ;-) Na pewno damy radę :dance:

Widzę, że coraz więcej chętnych się odzywa ;-) A jak jeszcze każda osoba weźmie kogoś ze sobą to już sobie wyobrażam jak będzie nas dużo ;-)

To będzie coś wspaniałego, tyle osób tańczących razem Beat It :dance: Już nie mogę się doczekać :happy:
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

kurde znow mnie dlugo nie bylo- bo nie mialam jak byc-zajecia, 1000 innych obowiazkow:/

znow 3 strony nowych postów- nie nadążam czytac:p

jeju jeszcze raz powtarzam -kazdego "zgarniemy do tanca" -nawet jak pojawi sie dopiero na probie generalnej:) btw. anialim- bede miec w nd Twoja "machine" :)

co do imprezy-tak jak pisala wczesniej monia- szukamy ekipy i wbijamy- jeszcze bedziemy nawoływac o tym jutro :) ale wait.. chwila moment- jak to "na chwile chociaz wpadniemy" - ja zostaje do konca,dopoki beda puszczac Mike'a:) i juz bede lezec na parkiecie:) mowie serio-jestem napalona i naspeedowana,nic mnie nie zatrzyma:) na 100dniowkach zrobilam sobie chyba tylko ze 2-3 przerwy kilkuminutowe na napicie sie czegos i przekąszenie- bo tak to caly czas do 6 rano wywijalam na parkiecie:) spytajcie sie moich znajomych,jesli chodzi o taniec ciezko mnie sciagnac z parkietu- a co dopiero jak leci MJ:] wroce jakims ostatnim tramwajkiem lub nocnym autobusem :) musze korzsytac ile wlezie bo niewiadomo za ile sie taka impreska jeszcze przytrafi:) (jedyna opcja zebym wyszla szybciej to jak puszcza kilka utworow MJ i powiedza ze to juz koniec albo bedzie do dupy naglosnienie,generlanie musialoby byc naprawde mega zle zebym wyszla przed zakonczeniem:)

plus: odczytam i oglosze/powtórze pare organizycyjnych spraw odnosnie finału (mam spisane na kartce:p)

ja w razie czego tez sluze pomoca-juz jutro bede miec kase na komorce,wiec jakby cos-prosze dzwonic,pisac (numer podam na prive jak ktos jeszcze chce:)

co do siatkarek-sama zaluje,ze jutro graja bo zawsze tego typu mecze-ogladam i wiernie kibicuje-jutro nie ogladne bo mamy probe:) faktycznie w nd gramy o zloto lub braz. tez troche martwie sie o telebim i ogolne ogromne (zrozumiale) zainteresowanie meczem. oby tylko ten mecz niedzielny byl tak jak osttanio jak gralismy z Bułgaria- okolo 19stej,a nie wczesniej:)

aha jeszcze raz powtórze-
żadnych kapeluszy,rekawiczek ,thirt'ów na niedzielnym finale!:)

ZE SPRAW ORGANIZ. : tak jak tam pisalyscie- wezcie ten kto moze zgrajcie na mp3jki te skrocone wersje Beat it , ja w razie czego tak czy siak- biore swoje radio z bateriami oraz te plytke ktora dostalam od Mary_Jane na ostatniej probie:) <- lepiej "sie zabezpieczyc" :)

ad. afterparty- hmm jesli mialoby sie odbyc to błagam,jakies mega szybkie- tzn. na pewno nie bede mogla balowac przez kilka godzin bo musze wstac o 6 na zajecia a jeszcze cos sie do nich przygotowac (bo w sobote nie zdaze...) :surrender: wiec ja jestem na tak- jakies wspolne piwko,fotki,wymiana wrażeń:D jak najbardziej,ale nie nastawiajcie (tzn.jak ktos moze to ok)-ale ja nie moge sie nastawic na dluga balange:/ bede sie bawic dluugo dzien przed-w sobote. zreszta i tak za tydzien,dwa pewnie zbierzemy sie gdzies w sobote i sobie podtańcujemy,co nie? :-)

i ostrzegam- na jutrzejszej próbie bede grzmiec i zwracac szczegolna uwage na wyraz,dynamike,ekspresje itd, :) :mj: niech power bedzie z nami !:) :dance:
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

już sie nie moge doczekać naszej dzisiejszej próby:D jeszcze tylko 14 godzin:P

niestety nie dam rady iść z wami na imprezke, choć powiem szczerze, że zawsze jestem pierwsza jeżeli chodzi o realizację taich pomysłów, ale na prawde nie dam rady:( tydzien temu też przepadł mi wieczór w klubie "Ręce i nogi" na Szewskiej (piątek - impreza w rytm najwiekszych przebojów Michaela Jacksona) Natomiast jeżeli bedzie tylko szykowac się jakas impreza, czy jakakolwiek przedsięwziecie związane z MJ dajcie znać jestem chętna - nie trzeba mnie namawiac:P

see you:*
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

madzia06 pisze:aha jeszcze raz powtórze- żadnych kapeluszy,rekawiczek ,thirt'ów na niedzielnym finale!:)
A ja jeszcze bym dodała, żebyście ubrali się wygodnie, co by nic nie ograniczało waszych ruchów (wymachy mają być jak największe.) i żeby dziewczyny nie brały ze sobą jakichś wielkich torb albo torebek, tylko jakieś małe albo plecaczki, bo taka torba nawet przerzucona przez ramię bardzo przeszkadza i ogranicza ruchy. A na rynku raczej nie zrobimy składowiska z naszymi rzeczami jak to było na próbie.

madzia06 pisze:ad. afterparty- hmm jesli mialoby sie odbyc to błagam,jakies mega szybkie- tzn. na pewno nie bede mogla balowac przez kilka godzin bo musze wstac o 6 na zajecia a jeszcze cos sie do nich przygotowac (bo w sobote nie zdaze...)
Och, właśnie. Bo ja bardzo chętnie zostanę na afterku jakimś...Potańczę, pośpiewam itd. :p Ale ja tez za długo zostać nie mogę, a dokładnie to zaraz po 20 mam ostatni bus (ale w sumie są jeszcze pociągi... ;-))i raczej chciała bym na niego zdążyć, ale najwyżej ja się wcześniej zmyję...

A w ogóle jeśli o jakieś spotkanie chodzi, to ja myślę żeby i tak się spotkać za jakiś czas i opracować wizję zimowego Flash Moba ;) A może byśmy tak zatańczyli fragment jakiegoś układu który jeszcze nie był nigdy tańczony...
Nas stać na wiele! Na pewno dalibyśmy radę.
Obrazek
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

Zatem ostatecznie potwierdzam swoje przybycie i przyjaciółki :) co pradwa nie bardzo wiem gdzie jest kino Kijów w karkowie ale myslę, ze mieszkańcy nas doprowadzą :P zatem do zobaczenia jutro :)
* The way You make me feel Michael *
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Kibicuję Wam i trzymam kciuki. Z Wrocławia wyrusza w Waszą stronę kilkuosobowa ekipa. Mamy nadzieję na niezłe przeżycia. Pozdrawiam Ula.

"Zabrałem Twoje serce, ale nie płacz, potrzebowałem Go tam gdzie odszedłem"
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

Trzymam za was kciuki, i pamiętajcie: z życiem i z energią! bawcie się tym !! ;DD :dance: :dance:
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

madzia06 pisze:zreszta i tak za tydzien,dwa pewnie zbierzemy sie gdzies w sobote i sobie podtańcujemy,co nie? Smile
Koniecznie, bo ja nie wyczymie bez Was! xD
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
coccolino

Post autor: coccolino »

a ja dziś będę sama :nerwy: . mam nadzieję, że koś się mną zaopiekuje:P

jeszcze dwie godzinki! ^^
karolinka

Post autor: karolinka »

Hej!! czy przyjmiecie może jeszcze jedną osobę? korzystając z okazji że akurat będę w Kr to chętnie bym sobie z wami potańczyła :-)
Awatar użytkownika
aanyaa

Post autor: aanyaa »

Zdjęcia z dzisiejszej próby:

http://picasaweb.google.com/aanyaa101/P ... M3102009R#

Mam jeszcze filmiki, ale niestety nie mam konta na YouTube:>
ODPOWIEDZ