Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

aanyaa
Mogłabyś krótko streścić co działo się na próbie. To znaczy, czy podawano jakieś ważne, nowe informację? Czy nadal jutro zbiórka jest o 14:00 pod kinem Kijów? Ile było osóbek? Bo jak tak patrze na zdjęcia, to wydaje mi się, że jeszcze więcej niż ostatnio :happy:
A mogłabyś wrzucić chociaż jeden filmik na którym najlepiej wszystko widać, np. na rapidshare. Zależało by mi żeby to zobaczyć...
O! I jak wam idzie udawanie przypadkowych przechodniów?

Nie mogę się doczekać jutra! Chyba dzisiaj nie zasnę :nerwy:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Zdjęcia są meeega! Wielkie dzięki! ;-)

Jutro finał Naszych spotkań, nie mogę się doczekać całej akcji. ;-)

Dziś jak odeszliśmy z boiska usłyszałam - " Szkoda, że przestali tańczyć, bo fajnie było..." - Od razu mi się zrobiło miło. ;-)

Karolinka - przychodź śmiało! xD
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
redka

Post autor: redka »

Fajne fotki! Ale filmik please! :dance:

M_ary_jane, osóbek było ponad 40, ale sporo nowych, więc jutro powinno być dużo, jak przyjdą Ci, co już bywali na próbach. :happy:
Tak, zbiórka o 14 pod kinem.

To ja wyraziłam po próbie chęc zrobienia jutro Heal the world. I nadal tę chęć wykazuję i wszystkich zachęcam do poparcia pomysłu, bo kiedyś była o tym mowa, ale temat przycichł.

Ja też się nie mogę jutra doczekać! ;-)
Awatar użytkownika
aanyaa

Post autor: aanyaa »

Ok, postaram się wrzucić jakiś filmik;)
redka

Mam jeszcze takie może głupie pytanie, ale skąd przechodnie, którzy nie są fanami Michaela, będą wiedzieli, że nasz taniec ma cokolwiek wspólnego z Michaelem?
Nie wszyscy znają beat it, a nawet jak znają ze słyszenia, to niekoniecznie wiedzą, kto ją wykonuje. Trochę miałam nadzieję, że nasze Michaelowe gadżety, koszulki, rękawiczki itp. będą dla przygodnych widzów komunikatem. Skoro jednak flash mob z definicji na nie nie pozwala (co rozumiem), to zastanawiam się skąd ludzie będą wiedzieli, że tańczymy tribute dla Michaela.

Proszę nie zrozumcie mnie źle, nie chcę siać zamętu. Po prostu zależy mi, żeby nasze przesłanie zostało odczytane, bo przecież robimy to wszystko dla Michaela, a nie dla siebie.
Awatar użytkownika
m_ary_jane

redka pisze:Mam jeszcze takie może głupie pytanie, ale skąd przechodnie, którzy nie są fanami Michaela, będą wiedzieli, że nasz taniec ma cokolwiek wspólnego z Michaelem?
Nie wszyscy znają beat it, a nawet jak znają ze słyszenia, to niekoniecznie wiedzą, kto ją wykonuje. Trochę miałam nadzieję, że nasze Michaelowe gadżety, koszulki, rękawiczki itp. będą dla przygodnych widzów komunikatem. Skoro jednak flash mob z definicji na nie nie pozwala (co rozumiem), to zastanawiam się skąd ludzie będą wiedzieli, że tańczymy tribute dla Michaela.

Proszę nie zrozumcie mnie źle, nie chcę siać zamętu. Po prostu zależy mi, żeby nasze przesłanie zostało odczytane, bo przecież robimy to wszystko dla Michaela, a nie dla siebie.
Ach ale wiesz, właśnie my to robimy dla M. więc nawet jak przechodnie nie zrozumieją to nic nie szkodzi ;)
A wydaje mi się, że jednak sporo ludzi skojarzy...
No i w sumie jak tak oglądałam filmiki z różnych FM, to często słychać jak ktoś krzyczy:"Michael! Michael!". Zaraz po tym jak włącza się muzyka...Nie wiem czy to krzyczą tańczący czy przechodnie...
Ale wydaje mi się, zę to nie jest do końca potrzebne.

Dzwoneczek MJJ pisze:Dziś jak odeszliśmy z boiska usłyszałam - " Szkoda, że przestali tańczyć, bo fajnie było..." - Od razu mi się zrobiło miło.
Tak samo, jak w ubiegłym tygodniu ludzie nam robili zdjęcia i kręcili nasz taniec...Wyraźnie im się podobało. To było bardzo miłe...
Takie szczegóły bardzo dodają energii i zapału.

redka pisze:To ja wyraziłam po próbie chęc zrobienia jutro Heal the world. I nadal tę chęć wykazuję i wszystkich zachęcam do poparcia pomysłu, bo kiedyś była o tym mowa, ale temat przycichł.
Ja tez jestem jak najbardziej za tym pomysłem. To byłby taki piękny akcent. A Michael na pewno zacieszał by na chmurce jakby zobaczył nas trzymających się za ręce i chodzących w kółko śpiewających jego piosenkę...

Aaaaaaaa! Nie mogę się już doczekać!!
Obrazek
Awatar użytkownika
aanyaa

Post autor: aanyaa »

Heh, dziś ustaliliśmy, że nie ubieramy się w koszulki z MJ, nie ubieramy też gadżetów, które będą go przypominać. To my mamy pamiętać dla kogo tańczymy, a nie przechodnie...:)
Annie Angel

Post autor: Annie Angel »

Co do Heal The World, to moje zdanie jest takie, że może i fajny pomysł, ale lepiej mi się wydaje, jak po Beat It się po prostu rozejdziemy i "wbijemy" w tłum.

Ewentualnie po naszym ostatnim "występnie" ;-) moglibyśmy zaśpiewać Hel The World, tak już na zakończenie naszego wspólnego dnia Michaelowego ;-) To by był taki miły akcent na koniec.

A tak w ogóle to chcecie to śpiewać z jakimś podkładem? Bo jeśli tak, to ktoś musiałby tą piosenkę też zgrać i wziąć ze sobą.
m_ary_jane pisze:No i w sumie jak tak oglądałam filmiki z różnych FM, to często słychać jak ktoś krzyczy:"Michael! Michael!". Zaraz po tym jak włącza się muzyka...Nie wiem czy to krzyczą tańczący czy przechodnie...
Przypuszczam że to przechodnie. Przynajmniej ja tak mam, że jak słyszę gdzieś na ulicy, czy w sklepie Billie Jean albo jakąs inną piosenkę Michaela to mówię szczęśliwa "Michael" ;-) i trudno jest mi się powstrzymać od podśpiewywania i podrygiwania w rytm piosenki :dance:
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Annie Angel pisze:Ewentualnie po naszym ostatnim "występnie" moglibyśmy zaśpiewać Hel The World, tak już na zakończenie naszego wspólnego dnia Michaelowego To by był taki miły akcent na koniec.
O i to jest wg mnie najlepszy pomysł, mądra dziewczyno. Nawet można by powiedzieć, że taki kompromis który pogodzi tych którzy są za i tych którzy są przeciw HTW.
Bo faktycznie w FM chodzi o to żeby przyjść zatańczyć i pójść dalej...

Ale tak na koniec, to by fajnie wyszło:D
Annie Angel pisze:i trudno jest mi się powstrzymać od podśpiewywania i podrygiwania w rytm piosenki
Ha ha! Ja się nawet nie powstrzymuję i sobie śpiewam. A co! Takie drobne przyjemności... :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

ja jak zwykle na ostatnią chwilę...
proszę, niech mi ktoś napisze na pw o której godzinie i gdzie będzie występ japrosic
ObrazekObrazek
memek91

Post autor: memek91 »

wreszcie wróciłem:D:D:D
no ja już się nie mogę doczekać dzisiaj 14;D mimo iż jestem strasznie zmordowany, ale się wyśpię i na próbę przyjdę pełen energii(czyli jak zawsze:D)
RODZYN!!!:D
redka

Aha, dzięki za odpowiedzi. Czyli nie tańczymy ani dla siebie, ani po to, żeby ludziom wtłuc do głowy, że Michael był fajny gość, tylko po prostu dla niego, a on Beat it raczej skojarzy ;-) Wszystko jasne.
A te okrzyki na flash mobowych filmikach, to chyba te osoby, które dołączają do tańca dopiero po chwili. Udają rozentuzjazmowanych przechodniów, którzy w końcu nie wytrzymują i też tańczą :mj:

Co do Heal, może rzeczywiście na końcu. Czyli pod Galerią? Muzykę o ile wiem do tego mamy przygotowaną.
memek91

Post autor: memek91 »

aaa jeszcze, było powiedziane żeby zatańczyć do czegoś innego kiedy indziej. moim marzeniem jest smooth criminal
RODZYN!!!:D
damiansz

Post autor: damiansz »

gdzie bedzie finał i o której godzinie?
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

i w końcu wróciłam do domu:D jest 5:00 ale nie jest źle:P pozytynie nakręcona energia po wczorajszej próbie kłade sie spac by wstać pełna energii i przybiec na generalna:P

P.S
napiszcie jak było w Tawie i czy wszyskich wpuscili:D
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
ODPOWIEDZ