KONTROWERSYJNE TEMATY:-)

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Post Reply
Captain_Eo1958

KONTROWERSYJNE TEMATY:-)

Post by Captain_Eo1958 »

Oh, my GOD!
No to nabroiłem z tymi majtkami Michaela:-)))))
Ale jaka dyskusja sie wywiązała:-) Wielu osobom temat się nie podobał, ale zobaczcie jakie zainteresowanie, ile wejść i odpowiedzi:-) To nic, że negatywne, każdy ma przecież prawo do swojego zdania...
Dla mnie to ciekawostka. Interesuję się wszystkim co dotyczy MJ, nawet jego majtkami. Myślę,ze wiele osób jest zainteresowanych intymnościami życia MJ, ale nie chcą się dotego przyznac, bo boją się że ktoś to uzna za łamanie jego prywatności.
Ja osobiście wolę takie bardziej kontrowersyjne i ciekawostkowe tematy niż pytania w stylu "jaka jest Twoja ulubiona piosenka". Jednak po reakcji fanów na mój ostatni post postaram się być bardziej powściągliwy, by nikogo nie urazić. Jeżeli ktos tak sie poczuł to sorrki, nie miałem takich intencji. Miałem jednak nadzieję, że potraktuiecie to z przymrużeniem oka no i że ... dowiem się czegoś nowego o Jego ulubionych majtkach;-))))
Ale co do kontrowersyjnych tematów... nie zamierzam z nich rezygnować:-)

Captain_Eo1958
Dav20

Post by Dav20 »

Moim skromnym zdaniem to co kolega napisal tutaj mogl zamiesci w swoim poprzednim temacie ..... po co zakladac nowy temat?? tylko po to zeby napisac ze podoba Ci sie ze inni dyskutuja na temat tamtego tematu ?? i dodac ze nie rezygnujesz z Niego ..... ale to juz gora rozpatrzy :)
Image
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

nie jest to bynajmniej dyskusja o Michaelu, zatem przeniosłaem ją do tego działu - dyskusja baredziej o istocie forum/wypowiedzi.
...
Post Reply