Kto ma zapis koncertu z Bemowa?

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
peter.wyrzel.78

Post autor: peter.wyrzel.78 »

fajne dzieki.
Ostatnio zmieniony pt, 11 wrz 2009, 0:10 przez peter.wyrzel.78, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

forever pisze:Ponadto warto obejrzeć to też na Youtube (wideo jest zsynchronizowane a pochodzi z koncertu w Kopenhadze '97)

http://www.youtube.com/watch?v=hROGeUr_TQU

Ta relacja jest niesamowita.... popłakałem się, dostałem gęsiej skórki słuchając to wszystko... jeśli to tak na mnie zadziałało.... jak bym się czuł w Londynie Na THIS IS IT ....... Michael......
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

tancerz pisze:
forever pisze:Ponadto warto obejrzeć to też na Youtube (wideo jest zsynchronizowane a pochodzi z koncertu w Kopenhadze '97)

Ta relacja jest niesamowita.... popłakałem się, dostałem gęsiej skórki słuchając to wszystko... jeśli to tak na mnie zadziałało.... jak bym się czuł w Londynie Na THIS IS IT ....... Michael......
''

Tancerz to co dopiero będzie jak zobaczymy film w kinach? Ja na serio się poryczę. Już to zapowiediałam mojej przyjaciółce która ze mną idzie ;')
Obrazek
peter.wyrzel.78

Post autor: peter.wyrzel.78 »

forever pisze:A na poniższej stronce możecie pobrać audycję z koncertu z Bemowa zawierającą dodatkowo utwory:
Intro, Scream i They Don't Care About Us a także końcówkę Heal the World

Obrazek

http://robneox.pl.tl/Multimedia.htm

Ponadto warto obejrzeć to też na Youtube (wideo jest zsynchronizowane a pochodzi z koncertu w Kopenhadze '97)

"On tu juz jest i oni to wiedza! Jak wiesc gminna niesie to powinnien pokazac sie w prawdziwym kostiumie astronauty bo przeciez ta inscenizacja dokladnie tak zostala przygotowana,wyrezyserowana do ostatniego momentu..Jeszcze raz snopy iskier,jeszcze raz.....Jeeeesttttttttt....otworzyl..nie slysze..(?) otworzyl drzwi!..jest...slyszycie to? Jesttt!!! mmmmm...nie rusza sie...Zamarl.Tak jak kosmita z innej planety.W srebrzystym kombinezonie(raczej zlotym,no ale ok!) w tej chwili patrzy na Warszawe,patrzy na sto tysieczny tlum i nie wykonuje zadnego ruchu! W lekkim rozkroku, lewe ramie opuszczone w gore,prawe zgiete i w tej chwili przytrzymuje sie pojazdu kosmicznego to jest taka biala kapsula ze srebrnymi scianami..(Oni chyba sa daltonistami? Jak mozna nie rozrozniac zlotego od srebrnego i bialego od srebrnego? Kapsula byla cala bial i koniec! hihi..) spojrzal w tej chwili pod nogi,rzucil okiem raz jeszcze w kierunku tlumu a ten tlum wyje....reka do przodu,dwie receee,zaparl sie teraz i zobaczymy kiedy zrobi pierwszy krok? Ja patrze przez lornetke widac go znakomicie,piekne biale swiatlo,yyy.. w srodku tej,yyyy... konstrukcji a na zewnatrz blekitne niebo.jakby inscenizowalo planete.Kanciaste ruchy,ruchy robota i ruszyl...wychodzi,skoczyl na scene(skad? przeciez On stal na scenie! haha)...ale to jeszcze nie poczatek! To jeszcze nie poczatek w tej chwili chowa sie pojazd kosmiczny,znika pod scena a Majkel ciagle w tym swoim kombinezonie w tym klimatyzowanym kombinezonie tak jak zapowiadali Ci wszyscy ktorzy znali te koncerty,ktorzy kiedykolwiek to widzieli,ktorzy mieli to szczescie ze ogladali juz ten "szol" (czytaj: show!).Jeszcze czeka,jeszcze ciemnosci spowily,spowijaja reszte sceny aaa tylko srebrzysty kombinezon podswietlony swiatla..WYciagnal w tej chwili lewa dlon w kieeerunku.;w naszym kierunku,dokladnie w kierunku naszego wozu satelitarnego.W tej chwili sie odwrocil.......i chyba bedzie zaczynal?.....Powoli cos zrzucil z siebie (ripostuje poraz kolejny lekko nabuzowany kobiecy glos komentatorki!) Ruszaja swiatla-ciagnie dalej meski glos!- Tak to jest poczatek utworu Scream! Majkel Dzekson w Warszawie! Zdjal helm! (dodaje pani po kilku piwkach,hehe..) Zdjal helm!!!-krzyknal podniecony sprawzdawca-ale jeszcze patrzy w kierunku perkusji i odwrocil sie do tlumu! (przodem czy tylem? aa ktoz to wie? hihi..) Panie i panowie..Majkel Dzekson w Warszawie!!!........................

..........buahahahha.."lewe ramie opuszczone w gore!" ten tekst mnie rozwalil doszczetnie!!!
M-a-s-a-k-r-a!!! No ale tak to jest dopiero szesc lat po upadku komuny a tu takie wydarzenia,radio w powijakach jeszcze no i "profesjonalisci" bo przeciez Niedzwiecki takich rzeczy by nie opowiadal prawda?

P.s: Grazynka dowalila jeszcze na koncu podsumowujac ze "Pewnie nigdy Wam nie opowiemy jak to naprawde wygladalo bo slow i opowiescie nie ma!"......buhahahahahahaa....

Do sciagniecia tutaj:

http://hotfile.com/dl/10069649/3c53037/ ... e.rar.html

glupija :happy: :mj:
baniakwls

Post autor: baniakwls »

a ja znalazłem kawalek koncertu z Warszawy krecony amatorska kamera:)

http://www.youtube.com/watch?v=SDhYVXIPqUg

ENJOY!!!!
"He is my passion..."
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

To wideo pochodzi z Budapesztu. :-)
Awatar użytkownika
addicted2MJ

Post autor: addicted2MJ »

widzi tam ktoś tą polską flagę?
bo ja nie jestem chyba w stanie odróżnić :]

edit: o, to już mam odpowiedź ;)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Myślę że odkupienie koncertu w Warszawie od Polsatu jest bardzo dobrym pomysłem.

Chcę ożywić ten temat ponieważ myślę że nie jestem sama z pokolenia które nie miało okazji zobaczyć tego wydarzenia.

co o tym sądzicie?
Może dalibyśmy radę wspólnymi siłami :)
Obrazek
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

Polsat oficjalnie ma nagrane tylko dwie czy tam trzy piosenki.
nic więcej.

chociaż moja kol. gdzie jej tata pracuje w Polsacie, mówi że mają całość, mieli mi to zgrać ale do tej pory nie dostałam tej płyty także ... hm ...
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
Wercia

To może pogadaj z nią żeby Ci zgrała. Ładnie poproś :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Tonka

Post autor: Tonka »

Werciu, z owym odkupieniem to piękny pomysł, lecz... zbyt piękny i mało prawdopodobny. Tutaj na pewno w grę wchodzi tysiąc kruczków prawnych, jeżeli Polsat jest w posiadaniu rejestru całości wydarzenia. Przez 13 lat nic nie wypłynęło do sieci, oprócz fragmentów oficjalnych, także i teraz już nie wypłynie. Z odkupieniem koncertu, hmm, raczej niemożliwe. Znam się na mediach co nieco, bo sam jestem dziennikarzem i tak mi się wydaje.
Byłem na tym koncercie, było magicznie, choć bez bałaganu organizacyjnego w kwestii sektorów też się nie obyło. Ale to w końcu 120 tysięcy osób, więc można było zrozumieć. Sama obecność z Królem w 1 miejscu o 1 porze była nie do pojęcia. Rano, budząc się, nie wiedziałem czy to jawa, czy wszystko mi się śniło. Na szczęście okazało się, że to pierwsze, hehe ;)
Awatar użytkownika
Wercia

Naprawde nie wiesz jak Ci zazdroszcze :)
Moi rodzice byli i do tej pory wspominają te magiczne chwile :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Wercia

Czyli jest o co "walczyć" czy nie ma sensu i musimy sie zadowolić koncertami wydanymi na dvd z innych krajów?
Czy są chętni do poparcia akcji?
Obrazek
Awatar użytkownika
Tonka

Post autor: Tonka »

Damianos60 ma rację, emitowany był koncert z trasy "HiStory Tour", ale ten z Niemiec - czyli "Live In Munich". Mam na płytach sporo koncertów MJ'a, ten również. Tak więc Krzychu żyłeś w nieświadomości, ale nie dziwię się, to ta sama trasa, więc można było ulec złudzeniu. Koncert identyczny, tyle, że u nas odbył się na lotnisku Bemowo, a w Niemczech na stadionie.
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Wercia pisze:Czy są chętni do poparcia akcji?
a jaką akcję chcesz organizować? Od czerwca masa ludzi (nie tylko z tego Forum) zbombardowała Polsat pytaniami o koncert - zdaję się nikt nawet na auto-replay się nie doczekał, nie mówiąc o konkretnych info. Bez znajomości się nie obędzie, więc derozje użyj swoich:)
Z tego, co wiem, faktycznie z Warszawy chyba tylko 2 utwory udostępniono, ale jedna z koleżanek również przekonuje mnie, że w nagrywała koncert na żywo z Warszawy... Nie upieram się, bo po prostu nie wiem, akurat w czasie tej ewentualnej transmisji na Bemowie byłam;)
Nie jestem jednak pewna, czy Polsat miałby prawa do całości materiału? Być może jednak teraz coś w temacie się ruszy "odgórnie", na fanie jest już zapowiedź dvd z Helsinek, więc może to kwestia czasu, kiedy resztę wydadzą.
ODPOWIEDZ