Nie wysyłają mi się wiadomości
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
Nie wysyłają mi się wiadomości
Mam problem z wysyłaniem prywatnych wiadomości - to znaczy one raz się wysyłają, a raz nie. Przenoszą się do folderu "do wysłania" i nie wychodzą z mojej skrzynki... Nie wiem o co chodzi i proszę o pomoc jakąś kompetentną osobę. Zaznaczę, że moja skrzynka nie jest przepełniona, ostatnio ją wyczyściłam.

Jeśli są w folderze do wysłania oznacza to że jeszcze dana osobą do której wysłałaś nie odebrała wiadomości. Jak odbierze do wiadomość przeniesie się do wysłanych
.

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
nie moge wysylac prywatnych wiadomosci
Witam -
od kilku dniu mam problem z wysyłaniem prywatnych wiadomości - to znaczy w okienku "użytkownik" nie wpisuje sie wybrany przeze mnie użytkownik, tylko mój login - w moim przypadku "bad2000" na zielonym tle.
W zaden sposób nie mogę nikogo wpisac, nawet z tzw. ręki. Jesli nawet mi sie uda to za sekunde wpisuje sie sam znow moj login.
Moja skrzynka nie jest przepełniona.
Teraz poprosilam moją mame, zeby mi ten list napisala do Pana, bo bardzo sie cieszylam , jak moglam wysylac PW, np. do P.Kingi, ktorą znam i bardzo lubie. Teraz nic nie mogezrobic.
Bardzo prosze o pomoc.
Klaudia Ostaszewska
od kilku dniu mam problem z wysyłaniem prywatnych wiadomości - to znaczy w okienku "użytkownik" nie wpisuje sie wybrany przeze mnie użytkownik, tylko mój login - w moim przypadku "bad2000" na zielonym tle.
W zaden sposób nie mogę nikogo wpisac, nawet z tzw. ręki. Jesli nawet mi sie uda to za sekunde wpisuje sie sam znow moj login.
Moja skrzynka nie jest przepełniona.
Teraz poprosilam moją mame, zeby mi ten list napisala do Pana, bo bardzo sie cieszylam , jak moglam wysylac PW, np. do P.Kingi, ktorą znam i bardzo lubie. Teraz nic nie mogezrobic.
Bardzo prosze o pomoc.
Klaudia Ostaszewska
Last edited by bad2000 on Wed, 23 Jan 2013, 20:42, edited 1 time in total.
dzięki za odpowiedz - zaraz sprobuje cos wyslac
BARDZO BARDZO dziekuje za odpowiedz P.Majkelowi.
Klaudia O.
Klaudia O.
NADAL NIE MOGE WYSYŁAC PW - Klaudia
Jeszcze raz opisze jak wygląda moj problem:
najpierw sie loguje na MJPT, potem klikam na "użytkownicy", wyswietla sie cala lista osob i wybieram osobe, do ktorej chce wyslac PW.
Klikam na "dwa ludziki PW" i otwiera sie strona do wpisania tresci PW.
Od razu samo automatycznie wpisuje sie w pasku "użytkownik" moj "bad2000" na zielonym tle, a nie wybranej przeze mnie osoby np. "Majkel".
Przed chwilą probowalam wiele razy i nadal tak samo, wyłączalam komputer, włączalam, znow sie loguje i tak samo, automatycznie wpisuje sie moj "bad2000". Jesli na siłę z ręki wpisuje np. "siadeh" to i tak za chwile samo wpisuje sie "bad2000" na zielonym tle.
Jesli robie podgląd PW to pokazuje, że sama do siebie wysyłam PW - jest wpisane : Od: bad2000 Do: bad2000 !!!!!
O CO CHODZI !
Prosze o pomoc
Klaudia O.
najpierw sie loguje na MJPT, potem klikam na "użytkownicy", wyswietla sie cala lista osob i wybieram osobe, do ktorej chce wyslac PW.
Klikam na "dwa ludziki PW" i otwiera sie strona do wpisania tresci PW.
Od razu samo automatycznie wpisuje sie w pasku "użytkownik" moj "bad2000" na zielonym tle, a nie wybranej przeze mnie osoby np. "Majkel".
Przed chwilą probowalam wiele razy i nadal tak samo, wyłączalam komputer, włączalam, znow sie loguje i tak samo, automatycznie wpisuje sie moj "bad2000". Jesli na siłę z ręki wpisuje np. "siadeh" to i tak za chwile samo wpisuje sie "bad2000" na zielonym tle.
Jesli robie podgląd PW to pokazuje, że sama do siebie wysyłam PW - jest wpisane : Od: bad2000 Do: bad2000 !!!!!
O CO CHODZI !
Prosze o pomoc
Klaudia O.
Nie będziemy roztrząsać szczegółów tutaj - napisz do mnie na info @ mjpolishteam.pl a jak rozwiążemy problem to ogłosimy jego rozwiązanie światu.
Choć nie ukrywam, że wydaje mi się to jakieś nieprawdopodobne, bo u mnie działa to normalnie i ciężko mi sobie wyobrazić czemu miałoby tak być jak piszesz.
Choć nie ukrywam, że wydaje mi się to jakieś nieprawdopodobne, bo u mnie działa to normalnie i ciężko mi sobie wyobrazić czemu miałoby tak być jak piszesz.
...