Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Bardzo dziękuję za Michaelową noc, było wspaniale. Wielkie podziękowania dla Basi za udostępnienie nam domu i za przygotowanie śniadania, dla Oli za dostarczenie wszelkich przyjemności duchowych, ach w ogóle dziękuję wszystkim.
Niestety chyba jestem chora, bo z minuty na minutę czuję się coraz, ale to nic:)
Olu, Leno i Luizo było mi bardzo miło Was poznać, mam nadzieję, że niedługo spotkamy się ponownie ;-)

Wypad na plac zabaw uważam za bardzo udany, już sobie wyobrażam dzień w którym wszystkie się tam pojawimy, ludzie będą mieli wtedy dopiero pokaz. Ach i udało mi się stanąć na palcach :mj: yeah...to miękkie podłoże:)

vkmaxx jeśli chodzi o This Is It, to wszystkie stawimy się w kinie, nie mam żadnej, najmniejszej wątpliwości ;-)
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

jak narazie spałam dwie godzinki bo potem mama mnie na obiad obudziła..i myslalam ze mi dzwoni w uszach a to tylko telefon..

a o to ten mały chłopiec - Badder z Monwalkera teraz;
http://storage.provideo.ro/a/1446/a4cf6 ... 1b156f.jpg
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Och bardzo się zmienił. Już sobie przypomniałam Brandon Quintin Adams grał w filmie "W mroku pod schodami", który oglądałam kilka lat temu:)
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

O, fajnie. Rzeczywiście 'odrobinę' się zmienił :P No proszę, a jako dzieciak był z niego taki słodziak.
Patrzcie tu: http://www.bqadams.com/6.html - zdjęcie 13-te, z rękawiczką jest boskie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Lenko bardzo miło było Cię poznać i oczywiście nasze MJówki ze stolicy również- wpadajcie częściej do Łodzi :)

Jak spotkamy się następnym razem to musimy koniecznie potańczyć ale tak MJowo- tak jak Dominika i Agnieszka dzisiaj rano :D

Podejrzewam, że nie spotkamy się wcześniej niż na This is it, więc mam nadzieję że po seansie albo przed będzie możliwość potańczenia sobie albo chociaż pośpiewania (czy raczej pofałszowania- w moim przypadku :D ) do jakiś piosenek Michaela- bo samej w domu to już nie to samo :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Przepraszam, ale MUSIAŁAM to wkleić:

Obrazek

Nie wiem kto robił to zdjęcie, ale i fotograf i modelki stanęły na wysokości zadania:D
Nie śpię już od 36 godzin, mam majaki, nie myślę racjonalnie, więc z góry proszę o rozgrzeszenie:P

Ktoś mówił coś o filmiku z tortem --> to zostało w moich zakładkach po Waszym natarciu na mój dom:D
A Badder mnie rozczarował, już go nie chcę:P Wolę pluszowego Speed Deamona z Nici (serio, serio!), albo Michaela z plasteliny:D Kto mi ulepi?:)

O! I zapomniałam jeszcze o jednym dziękuję: dziękuję Izie, Luizie i Oli (w kolejności alfabetycznej) za najlepszą partię Scrabble w moim życiu :smiech:
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

po-cichu pisze:Wolę pluszowego Speed Deamona z Nici (serio, serio!), albo Michaela z plasteliny:D Kto mi ulepi?:)
Poczekaj do zimy, ulepimy ze śniegu ;D

Zdjęcie faktycznie super :smiech:

Basia, dzięki za linka :) Hm, ale oglądanie Michaela w samotności nie sprawia mi tyle przyjemności, co z Wami... xD
Obrazek
michaśka

Post autor: michaśka »

widze dziewczyny, że zaliczyłyście super impreze:-D aż z zazdrością się czyta Wasze posty, bo też bym chciała się katować michaelem przez 14 h ;-) a po This is it jest planowany jakiś afterek?
I'm a lover not a fighter
Awatar użytkownika
crescendo

Post autor: crescendo »

...
Ostatnio zmieniony pn, 05 paź 2009, 19:24 przez crescendo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
crescendo

Post autor: crescendo »

niespodzianka pisze:O, miałyśmy zobaczyć scenę z tortem na youtube! :P
Ja tam sobie obejrzałam :P
po-cichu pisze:O! I zapomniałam jeszcze o jednym dziękuję: dziękuję Izie, Luizie i Oli (w kolejności alfabetycznej) za najlepszą partię Scrabble w moim życiu :smiech:
Tja, zdecydowanie trzeba to powtórzyć :D

Szczególne podziękowania dla Oli, która mnie przygarnęła.

A zdjęcia są boskie :smiech:
Ostatnio zmieniony pn, 05 paź 2009, 19:24 przez crescendo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

OMG!!! Własnie dotarłam do domu... I jestem zupełnie nie kojarząca ;) Jeśli dobrze policzyłam, to właśnie mija moja 40godz bez snu (jak przysypiałam u basi to snił mi sie Michael, więc to nie liczy sie jako normalny sen tylko jako czesc maratonu ;P). Jak teraz wracałam z łodzi to śpiewałam z MJ pełną parą, żeby nie usnąc - dobrze że nikt nie musiał tego słuchać ;) Pisze tylko na szybko, żeby Wam podziękować za super weekend, jakaś powtórka na pewno byc musi :) Tylko chyba muszę jakąs dostawe nowych materiałów na mojego laptopa zrobić, bo prawie nic juz po wczoraj nie zostało na następny raz ;) Chyba że kreskówki z J5 ;)
Basiu, nagrode zostawiłam Ci umyslnie - nie było w końcu konkursu, więc wygrałaś ją jako gospodyni i organizatorka całego wieczoru. Zasłuzyłaś w 100% :)
A mecze były genialne! A publiczność jeszcze bardziej! Po prostu bosko! Jutro wkleje jakieś fotki, bo dziś już nie mam siły...
Buziaki!!!!
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

po-cichu
Ja zrobiłam to zdjęcie :happy: :happy:
Fajtycznie, modelki spisały się na medal :):)
Czekamy na fotki :)

crescendo
Popraw posty (żeby nie było jednego pod drugim) bo dostaniesz ostrzeżenie od Admina :)

EDIT:
W wątku Szczecinian znalazłam ciekawy link: http://www.rozrywka.wszczecinie.pl/tlum ... elacje,0,0

Najbardziej zastanowił mnie fragment tej informacji: "(...)Michael Jackson Polish Team czyli grupa naśladowców stylu tego artysty,(...)'

eeeee, czy ja czegoś nie wiem...a czy my nie jesteśmy przypadkiem fanclubem Michaela????
Mylę się??????? :nerwy:
Obrazek
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

a mnie zazdrosc zżera jak czytam Wasze relacje. i na następnym spotkaniu MUSZĘ byc. :mlotek:
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

nie! nie zgadzam sie! wywał to zdjecie!
albo wklej czarny kwadracik na moją twarz ;p
i to już! :smiech:

ale kakao było dobre! :happy:
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Łooo kurczę... Basia - jak mogłaś :smiech: Dominika ze śniadaniem, a w tle trzy zgony (w tym dwa mało widoczne) :smiech: Ja tak na prawdę to ze śniadania niewiele pamiętam, przyssałam się do kanapy i się pieściłam z kotem :smiech: no i Michael chyba jakiś leciał, ale jaki? hmm

O mój Michaelu... O mój Twisterze z Kopenhagi....
Wypad na plac zabaw uważam za bardzo udany, już sobie wyobrażam dzień w którym wszystkie się tam pojawimy, ludzie będą mieli wtedy dopiero pokaz.
hmmm... coś mi się warszawski afterek przypomniał... :mj:
ODPOWIEDZ