Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Cicha_WoDa

Post autor: Cicha_WoDa »

Dangerous_Dominika pisze:nie! nie zgadzam sie! wywał to zdjecie!
albo wklej czarny kwadracik na moją twarz ;p
i to już!
Dominika czego ty chcesz od tego zdjęcia-pokazuje jak fajnie się tam razem bawiłyście :dance:
I'm gonna make a change,
for once im my life
It's gonna feel real good,
gonna make a diference
Gonna make it right...
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Mam nadzieję Dominiko, że pamiętasz o pomyśle nakręcenia teledysku i wrzucenia go na You Tube. Nie ukrywam, że bardzo chciałabym to zrobić :mj:
Już to sobie powoli wizualizuję...
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Bez apelacyjnie trzeba to zrobić :):) Trzeba tylko znaleźć miejsce, w którym będziemy mogły ćwiczyć a później zatańczyć i zaśpiewać no i oczywiście sprzęt, bo chętnych mamy, prawda dziewczyny ? :happy: :happy: :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Agnes:* pisze:Mam nadzieję Dominiko, że pamiętasz o pomyśle nakręcenia teledysku i wrzucenia go na You Tube.
Oho! Takie szalone mają ludzie pomysły po nieprzespanej nocy :smiech: Udostępniam parę "zgonowych' fotek ze swojego profesjonalnego sprzętu --> tutaj. Ale ostrzegam, to jest bardzo ciężkie zderzenie z rzeczywistością nenene U Izy na aparacie powinno być coś normalniejszego:)

Twistera raz poproszę! :)
Albo dziewięć razy ;D
Awatar użytkownika
Elen

Twistera raz poproszę! :)
Albo dziewięć razy ;D
Koniecznie 9 razy, koniecznie :D:D:D

Nie mogę ściągnąć pliku, bo za dużo chętnych na niego :nerwy: :(
Aleście się panny rzuciły :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

tak videoclip musi byc nawe z upadaniem na kolana i skokami( na placu zabaw) cos sie tam zmontuje ;D

Cicha_WoDa pisze:Dominika czego ty chcesz od tego zdjęcia-pokazuje jak fajnie się tam razem bawiłyście
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Hmm, na naszym teledysku będzie wszystko, ach nie mogę się doczekać:)

Dominiko ja naprawdę tego nie rozumiem. Na zdjęciu wyszłaś świetnie, z resztą jak na każdym, bo fotogeniczna dziewczyna z Ciebie jest ;-)ot i tyle:*
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Agnes:* pisze:Na zdjęciu wyszłaś świetnie, z resztą jak na każdym, bo fotogeniczna dziewczyna z Ciebie jest ;-)ot i tyle:*
no tak zapomniałam bo nieprzespanej nocy zawsze wychodze swietnie nenene

ale Ci Agnieszko ze jak dziasiaj przechodziłam przez park to miałam ochote pojsc na plac zabaw co prawda były tam jakies dzieci i samej byłoby mi troszke głupio!;/
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Elen

Dangerous_Dominika
Bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciu, więc proszę nie marudzić ;p
Ja też bym nie wesżła na plac zabaw jak byłyby dziciaki, ale jak wybierzemy się większą grupą i będzie zmierzchać to czemu nie :D:) :happy: :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Elen pisze:Ja też bym nie wesżła na plac zabaw jak byłyby dziciaki, ale jak wybierzemy się większą grupą i będzie zmierzchać to czemu nie :D:) :happy: :happy:
Jeszcze trochę i będzie zmierzchać o 16, czyli po mojej pracy, zaraz obok tego parku (bo to chyba Sienkiewicza było, nie?;>), więc szykujcie wolne, zimowe/późnojesienne popołudnie:D I pamiętajcie, że w tym roku musimy ulepić Michaela ze śniegu :smiech:

Dominiiiiiiikaaaaa, ja to zdjęcie kocham po prostu, chciałam się tylko z Wami swoja miłością podzielić, a Ty mi tu o kwadratach na twarzy:P
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

po-cichu pisze:Jeszcze trochę i będzie zmierzchać o 16, czyli po mojej pracy, zaraz obok tego parku (bo to chyba Sienkiewicza było, nie?;>),
tak Sienkiewicza ten odremontowany ;D

Michael ze sniegu ale bedzie trzeba go podpisac, bo jakos nie wierze w nasze manualne zdolnosci- no chyba ze mnie ktos zaskoczy ;D

Basiu ja nadal jestem za kwadratem!
----------
edit. mi zdjecia sie sciągnęly tlyko jest takis błąd i nie chcą się otworzyć!;/
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

No więc tak, po kolei:

Że było super, to każdy, kto był to wie i nie muszę chyba tego powtarzać. Tyle godzin z Michaelem w Waszym towarzystwie to było naprawdę coś (a zaczęło się tak niewinnie od Almodovara, przed którym nie puścili trailera z TII, no ale przecież wiemy, o czym jest ten film, prawda?). Żałuję tylko, że jednak tego flashmoba na cmentarzu nie odtańczyłyśmy, byłaby konkurencja dla Krkowa. Dla mnie to spotkanie zaczęło się w sobotę o 17", a skończyło, jak wyszłyśmy z Olą z meczu w niedzielę ok. 22". Na meczu cały czas czekałyśmy, aż puszczą Michaela, no ale niestety, był tylko Queen, Tina, Whitney Houston, Rysiu Rynkowski itd. Ale atmosfera wspaniała! Każdemu polecam uczestniczenie w takim meczu! Lena, szkoda, że się nie wybrałaś. Następnym razem musimy iść w większej grupie i zrobimy sobie transparent: loveMJPT

Przede wszystkim seria podziękowań:
- dziękuję Basi za użyczenie domku, poczęstowanie kawą (niejedną), tabletką (na głowę) i wszystkiego japrosic
- dziękuję wszystkim MJówkom za wspólnie spędzony czas. Fajnie, że jesteście :) loveMJPT
- dziękuję Oli za bilet na mecz i za odwiezienie do domu japrosic To było niesamowite przeżycie (w sensie nie jazda samochodem, tylko ten mecz)!

Cóż jeszcze mogę dodać, co do kolejności tego, co oglądałyśmy to hmm... nie jestem pewna, ale spróbuję (kolejność czysto przypadkowa) :

- koncert Bad in Japan - wszystko na żywo, na widowni niezwykle energiczni Japończycy ;)
- dużo teledysków, pierwszy to na pewno był Remember the Time, był też na pewno Black or White, In the Closet, Give in to me, wiele wersji Will you be there, Billie Jean, Beat it i inne
- wykonanie Will you be there z Meksyku, biedronka na koncercie i fragment koncert chyba z Brunei, gdzie tańczy na scenie z fanką
- na pewno był koncert z Kopenhagi. Zaczęłyśmy go oglądać, bo tam miał być tort, ale jednak koncert z tv1000 odbył się 14 sierpnia, nie 29 sierpnia. Dlatego poszłam szukać tortu u Basi w kompie, jednak poczęstowała się nim tylko Luiza :smiech:
- były na pewno jakieś the Greatest Performances, czyli różne występy Michaela na MTV, Super Bowl (późniejsze skojarzenie z meczem siatkówki, gdzie robiliśmy biało-czerwoną flagę) :smiech: i innych koncertach (podobno nie obejrzałyśmy dysku numer dwa, ale wszystko przed nami)
- był film Ghosts
- i w końcu, po wielu namowach i puszczaniu "jeszcze tylko jednego" teledysku obejrzałyśmy Moonwalkera. Już zaczynało świtać
- w czasie śniadania obejrzałyśmy jeszcze tylko 3 razy trailer This Is It (w moim przypadku po raz pierwszy w tylu calach) :happy:
- zaczęłyśmy oglądać Dangerous Short Movies, bo bo Basi zachciało się Dżemu. No i przed "Jam" było kilka innych fajnych fragmentów, m.in. przemowa Janet i Michaela podczas Grammy Awards (a dziewczyny tak szczebiotały, zagłuszając, że trzeba je było uciszać, bo przecież Michaelowi należy się szacun i posłuch na dzielni, nie?), a później trzeba już było iść na autobus i niestety nie było "Jam-u"

No a później poszłyśmy przez cmentarze o 9" rano w niedzielę na autobus. :smiech: I wtedy zachciało mi się jeść, chciałam kupić te znicze od ludzi pod cmentarzami i najeść się woskiem. Ja tak mam, że jak rano wstanę (z tym, że jak widać niekoniecznie wstanę, bo nikt tu się nie kładł) to mi się za bardzo nie chce jeść, dopiero po dłuższej chwili, przewietrzeniu na świeżym powietrzu i w ogóle ;) Także Basiu, nie gniewaj się, że nie zjadłam (pewnie pysznego) śniadanka. Za to wróciłam do domu, zjadłam, słuchałam Pewnych Piosenek i poszłam spać na 3 godziny :smiech: Później wstałam i poszłam spotkać się z MJówkami (no bo dawno się nie widziałyśmy, 4 godziny przecież), które właśnie zaczynały grać w Scrabble związane z Michaelem :D AAAA.... a pamiętacie, jak MJ był w Polsce to chyba sponsor koncertu, radio RMF FM organizowało jakiś konkurs "Scrabble Michaela Jacksona - ułóż sobie jego życie". Były jakieś kupony w gazecie, jakieś pytania w radiu i coś tam można było wygrać.

No i później mecz, gdzie robiliśmy biało-czerwoną flagę (wyszło nam "prawie jak" na SuperBowl 1993 :smiech: )
Polska publiczność, poza tym, że jest najlepsza na świecie to jest niesamowita. Znalazłam 2 fajne artykuły o meczach:
http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,71 ... medal.html
http://www.sport.pl/siatkowka/1,85351,7 ... zostw.html

Niemki nie miały szans przy takim wsparciu polskich kibiców. I wiecie, trochę było mi ich szkoda. Gazeta.pl pisze też: Aż 4,6 miliona osób śledziło w niedzielę telewizyjną transmisję meczu o trzecie miejsce z Niemkami (3:0).

No i tak skończył się ten "męczący" weekend. To kiedy powtórka?

:mj:
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

ioreta pisze:, no ale niestety, był tylko Queen
hem, hem, "tylko" Queen???, oj Iza powinnaś napisać Queen i tylko Tina, Whitney Houston, Rysiu Rynkowski itd.

ioreta pisze:Lena, szkoda, że się nie wybrałaś
też żałuję, ale czuję coś, że i tak po tym naszym weekendzie nie dałabym rady chyba... widziałam fragment meczu w tv, ale nie wczuwałam się za bardzo, bo byłam padnięta (zasnęłam nim skończyła się wieczorynka :smiech: )

ioreta pisze:dużo teledysków, pierwszy to na pewno był Remember the Time,
A nie, bo In the closet!!! nenene To jeszcze pamiętam

A wiecie, że z moich wyliczeń wynika, że jak na porządnych fanów MJa nie obejrzałyśmy Thrillera!!?? Ani jednego Thrillera (Choć ja i tak wolę Ghost, no ale kurczę - klasyka nie było)

no i nie było BAD, co mnie teraz szokuje :smiech:
(Baddera nie liczymy nenene )

Obejrzałyśmy jeszcze sporo w niedzielę przed i popołudniu ...
- rozwalało mnie Earth Song razy 5 chyba pod rząd glupija .
no i Jackson 5, say say say...... i jeszcze jakieś wystąpienia, ale juz nie pamiętam co to było glupija

No to co?? Kiedy teraz??? Gdzie???

I co w końcu z TII ?? Znaczy z tym zorganizowanym przez Kingę? Bo Dominika coś mówiła, ale to było dawno (taaak - w sobotę) i niewiele załapałam
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Maharet pisze:no i Jackson 5, say say say...... i jeszcze jakieś wystąpienia, ale juz nie pamiętam co to było

o tak noc tylko z Jackson5 tlyko nie wiem czy bym za szybko nie zasnęła

mi brakowało troche MSG2001 i ogólnie piosenek z Invincible i tych piosenek ktore do ktorych nie bylo teledysku czy nie były na koncertach.. np.Sunset Driver, 2000w, SuperFly Sister..

Maharet pisze:I co w końcu z TII ??

na informacje trzeba jeszcze troszke poczekac!;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

http://www.thetribute2010.com/
Ktoś chętny? Bilety podobno niedługo w sprzedaży.
Obrazek
ODPOWIEDZ