Czas najwyższy nadszedł już w sumie dawno temu, ale możliwości czasowe były średnie.
W tym okresie prezentów, cieszę się, iż możecie otrzymać prezent w postaci naszej nowej strony. To nie tylko nowy wygląd, wszystko będzie przewrócone do góry nogami na naszej stronie

Nowe nadchodzi: Michael Jackson Polish Team
Aktualnie to taka trochę namiastka, ale stwierdziłem, że warto już ją umieścić, bo stara wersja strony uległa "destrukcji" przy przenoszeniu na nowy serwer jakiś czas temu, a szkoda wkładać energię i czas w reanimowanie starej strony - lepiej skupić się na nowej.
Tym sposobem od dziś z dnia na dzień będą się pojawiać treści w kolejnych działach, treści nie tylko stare, ale i nowe, a ta część strony będzie już w pełni dostępna.
Nowy wygląd strony, cały design, zawdzięczamy Siadeh_.
Część techniczna - ja się z nią męczyłem i męczę.
W tym miejscu pragnę podziękować naszej Mjówczej Matce

Od strony technicznej - strona została wykonana wedle obowiązujących standardów i wytycznych w tworzeniu stron www. Została przestestowana w 3 najpopularniejszych przeglądarkach: Internet Explorer, FireFox i Opera. Zostały dołożone wszelkie starania ażeby w każdej z nich strona wyglądała identycznie, ale nie było to możliwe, zatem są minimalne różnice w wyglądzie, jednak nie zmniejszają one w żaden sposób dostępności strony i nie powinno być żadnych problemów w żadnej z przeglądarek. W razie problemów proszę o informację.
Jeśli pragniesz się podzielić swoimi uwagami, spostrzeżeniami, pomysłami, wszelką krytyką, masz pytania... zapraszamy do dyskusji w tym wątku!
Pozdrawiam!