Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Kanoi

kolejny flash mob

Post autor: Kanoi »

trzeba to powtórzyć !!!!! :mj: loveMJPT
Kanoi
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

http://www.youtube.com/watch?v=FJg-fquVFao

Pozwoliłam sobie wstawić na forum linka. Znalazłam na youtube. Nie był jeszcze podawany na forum. Też z pod Galerii, lepszej jakości, ale na początku prawie nic nie widać, potem już jest dobrze;)

Mam nadzieję, że osoba która dodała filmik nie obrazi się za to, że zamieszczam link na forum ;-)
Obrazek
OluŚka

Post autor: OluŚka »

Dzwoneczek MJJ pisze:Czemu tak mała grupka po ukończeniu Naszego FM udała się do McD? ;-)

Pozdrawiam ową ekipę i zgłaszać się kto pod jakim nickiem się kryje, hę? xD (wyłączając moni, madzię06 oraz madzielenkę - poznane wcześniej). ;-)
ja miałam spr z angielskiego i musiałam spadać, ale teraz żałuje bo i tak do szkoły nie poszłam!!!
a co do osóbek " kto kryje sie pod jakim nickiem " to ja jestem OLkka w zielonej bluzce ! nenene nenene ;-) :dance:
a to to pewno ta od radyyyyyyyyjja hę?
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

Ach, ach a ja raz nie słyszałam nic o McD :( Ale pewnie i tak zbyt długo zostać bym nie mogłam bo autobus powrotny miałam...dwa: chciałam cały czas tańcować na rynku;) Swoją drogą może jednak kiedyś zebralibyśmy się jeszcze i pobawili razem. Bardzo fajnie było i musiałam walczyć ze sobą żeby odejść...Chociaż muzyka już nie grała :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Olka to ta co Ci sie chciało sikac na próbie w sobotę ? :) hy hy :) jak tak to wiem która to TY :)

ej w ogóle słucham tych zajawek z RADIA i ktoś tam się RYPNĄŁ powiedział że idziemy na GRODZKA nenene mam nadzieje że ta osoba nie poszła tam sama :)
W ogóle to kazali nam spiewać i pół godziny zastanawiałysmy sie z Magdą co wybrać - nie byłysmy przygotowane tak na żywca :) Poszło więc youre not alone hahaha a juz miałam nadzieję że tego nie puszczą :)
Ale jak uslyszalam że na końcu dodali oryginał Michaela na tym nagraniu to prawie sie rozbeczałam w pracy.
I muszę się Wam zwierzyć że nadal nie mogę uwierzyć w to co sie stało, że nas tyle bylo, że nam sie udało i że tak nam sie przyfarciło z nagłośnieniem! Lepiej być nie mogło! W nocy prawie nie zmrużyłam oka bo na nowo to wszystko jeszcze raz odtwarzałam, obrazki z tego co sie stało...i że warto było poświęcić te 5 tygodni i to że sie denerwowałam za was wszystkich :) Jesteśmy WSPANIALI!!!!!!!!!
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
aanyaa

Post autor: aanyaa »

ulaeska tak mam już wszystko:D zaraz to wrzucę na forum i udostępnię na forum!:) dziękuję raz jeszcze:*:*:*

A aanyaa to ja!^^ Ania, która kręciła się z organizatorkami^^ na finale w czerwonym sweterku i jasno zielonych bojówkach;)
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

oj ludzie ludziska było cudnie:):) po raz kolejny DZIĘKUJĘ wszystkim za zaangżowanie i taniecc:)

przyznam sie szczerze,ze jak dzis jadac autobusem usłyszałam w słuchawkach pierwsze takty "beat it" to mnie dreszcze obleciały i aż mi sie płakać ze szczęscia chciało- nie wierzyłam,ze przyjdzie AŻ tyle osob i zatanczy tak świetnie:) jakaż to dla nas satysfakcja-> udupiliśmy Warszawke nenene jak patrze na filmiki na YT to mnie ciary oblatują-serio glupija

Moni- świetne sa te materiały z radia:D fakt-któras dziewczynka powiedziala,ze na grodzka nenene jeju a ja tak darłam gardło i 100 razy mowilam gdzie idziemy po kolei-mam nadzieje,ze mimo wszystko tanczyli wszyscy tam gdzie trzeba było:):p

aha -po ptokach rozkminilam,że chyba lepiej by nam wyszło śpiewanie "heal the world" niz "you're not.." :p (->Twoje '"ulubione" heal:D - mniej sie fałszuje i krótszy refren:p

a ja mam teraz stale sciaganie na dysk wszystkich zdjec i filmików- bo chce potem to sobie nagrac wszystko na 1 płytke dvd:D

Ulaleska-
- tak,to ja jestem tą,której plecakiem sie opiekowałaś,jedna z organizatorek akcji:) dzieki za obecnosc (PEŁEN SZACUN,ŻE CHCIAŁYŚCIE AŻ Z WROCKA TU PRZYJECHAĆ) no i dzieki za opieke nad moim dobytkiem:)
Ostatnio zmieniony pn, 05 paź 2009, 23:50 przez madzia06, łącznie zmieniany 2 razy.
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

http://www.youtube.com/watch?v=Eljst8JT ... -fresh+div
znalazłam to przypadkiem buszując po youtube..co prawda nie dotyczy naszego flashmoba ale za to buźki znajome ;-) nasze flashmobowe koleżanki w rolach głównych japrosic
PS przygotować chusteczki :beksa:
Awatar użytkownika
Agnieszkaaaaa

Post autor: Agnieszkaaaaa »

Ja jeszcze wrócę do tego że moglibyśmy zatańczyć do Smooth Criminal. To są filmiki ja tańczyli i nawet fajne wyszło. Ja bym chętnie zatańczyła ten układ :)

http://www.youtube.com/watch?v=-WHY5m1Z ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=HqhWHxeP ... re=related
:mj: :tancze:
nienasycony

Post autor: nienasycony »

ja znalazlem to na youtube;) chyba najlepszy z tych co były do tej pory, chociaż i tak nie widać wszystkich, hf;-) http://www.youtube.com/watch?v=BHjjey_e6yM
Awatar użytkownika
moni

Będzie znów że się czepiam no ale ludzie....Dajcie się nacieszyć tym co było bo ciągle nie mogę uwierzyć w to co się stało i że nam się udało! Oglądam zdjęcia, filmiki z neta i jestem z WAS dumna naprawdę – widzę że warto było !!! Jesteśmy cudowni wiecie ! Jeszcze raz dziekuje WSZYSTKIM i tym co tanczyli i tym co pomagali !!!!

Tak jak wiem że Wam mało, ale (mówię teraz do osób które nie były bezpośrednio zaangażowane w akcję) każdy teraz mówi zatańczmy jeszcze to i to a może Thriller a może Smooth Criminal. Tak wiem że to jest super i ja jestem pierwsza do takich rzeczy, ale wiem też ile to kosztuje, czasu, pieniędzy, stresu...no i przede wszystkim znajdowania ludzi. Układ Thrillera nie mówiąc już o Smooth jest BARDZO TRUDNY i trzeba o wiele więcej czasu na próby niż to było teraz. Bierzmy pod uwagę że fakt że brało udział też dużo osób gdzie średnia wieku była 10-13 lat więc z nimi też trzeba byłoby intensywnie pracować. Taki Beat it można się nauczyć w 15 minut nawet dla osoby która nic wspólnego wcześniej z tańcem nie miała. Natomiast wszystkie inne choreografie wymagają naprawdę ciężkiej pracy. Ja nie mówię że to jest niemożliwe ale jeśli chcemy mieć EFEKT potem przed ludźmi to musi to być idealnie zgrane. No i pytanie – czy ktoś się zabierze za organizacje tego ? Reklamę, ustalenie szczegołow, naglośnienie, próby, nauka i przede wszystkim zebranie ludzi co jest strasznie trudne! Bo ja powiem szczerze na razie nie mam na to siły ani czasu. Nie wiem może za rok....Jeśli ktoś będzie się tego podejmować to oczywiście czekam na konkrety i chętnie sobie potańczę w Wami. Takie jest moje zdanie na ten temat.

W każdym razie - Ja swoje małe marzenie osiągnęłam, udało nam się wspólnymi siłami osiągnąć coś czego w Krakowie jeszcze nie było, a co było jako drugie w Polsce. To był dla mnie czas siewów, czas zbiorów a teraz jest czas cieszenia się owocami.

Perfect kiedyś śpiewał.....

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym
Wśród tandety lśniąc jak diament, być zagadką której nikt
Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

mysle że to wszystko mówi.....
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

filmik na prawde genialny i układ super ale widać że ludzie włożyli mnóstwo wysiłku żeby się tak zgrać japrosic
myśle że przygotowanie takiego układu zajęłoby dużo czasu i wyrzeczen ;-) dlatego w pełni podpisuje się po tym co napisała moni :mj:
Awatar użytkownika
moni

moja któras z kolei chwila załamania na przed ostatnej próbie w sobotę-
myślałam wtedy intensywnie: :smiech:
"kurde nic z tego chyba nie będzie..może odwołać.."

Obrazek

dobrze że mi przeszło jak zaczęłam tańczyć :) :smiech:
Annie Angel

Post autor: Annie Angel »

Rozumiem moni i domyślam się, ile kosztuje czasu i nerwów przygotowanie czegoś takiego. Sama często brałam udział w różnego rodzaju występach i wiem ile osoby organizujące musiały się namyśleć i napracować żeby dograć wszystko.

Co do następnego flash moba... Uważam, że nie ma się co spieszyć. Dajmy uczestnikom i organizatorom odpocząć i ewentualnie nabrać sił do następnego razu ;-) A ludziom (przechodniom) pozwólmy ochłonąć trochę po naszej akcji nenene I w najmniej spodziewanym momencie może nas znowu zobaczą :mj:
maartuula

Post autor: maartuula »

Dzwoneczek MJJ pisze: Pozdrawiam ową ekipę i zgłaszać się kto pod jakim nickiem się kryje, hę? xD (wyłączając moni, madzię06 oraz madzielenkę - poznane wcześniej). ;-)
ja byłam w niebieskiej bluzie ;D (tańczyłam "solówkę" xD)
ODPOWIEDZ