Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

http://www.youtube.com/watch?v=ATT23FjDMDM

Ha, a ja pozwoliłam sobie zrobić taki mały filmik ze zdjęciami....i pod koniec wplotłam fragment relacji radiowej z FM;) Mam nadzieję, że się wam spodoba;)
Obrazek
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

hehe dobrze moni mówi odnoscie ciśnienia na 2go FlashMoba:) ja oczywiscie jestem chetna-tak jak pisze do niektorych, ktorzy sie mnie o to pytaja. ale narazie tzreba sie wyluzowac,nacieszyc tym co mamy/co zrobilismy :)

w dalekich planach mam "thrillera' ,nie ukrywam (choreografia najmniej trudna ze wszystkich i tak b.trudnych), jednak zanim cokolwiek zaczne myslec musi sie skonczyc zima,nastac ciepłe dni, musze miec wolny umysl a nie zbrukany stresem przed egzaminami itd- jednym słowem "wszystko w odpowiednim czasie":) zreszta do tego czasu sama musze śmigać cały układ zeby cokolwiek móc planowac :p

zreszta- to taka moja mała rozkminka-mysle,ze teraz po 1wszym FlashMobie (genialnym!) na pewno nie bedzie juz AŻ takich trudnosci w zebraniu chetnych. mamy juz czesc namiarów-ludzie zadowoleni (a jak ktos był zadowolony i nie żałował wziecia udziału po 1wszym razie to mysle ze za drugim razem tym chętnie się w to "zaangażuje") <- taka nasza "human nature" :p wiec mysle ze w razie czego nastepnym razem moglobyby tylko wiecej ludzi.

no ale jak mowie to juz w przyszłym roku:)

Mary_Jane- dzięki za filmik- jest boski,jeszcze do cudnego WYBT .. :mj:
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
redka

Post autor: redka »

Mary Jane, Twój filmik jest rewelacyjny!!! :calus:
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Ma ktoś filmik z Floriańskiej lub z nad Wisły?
Wiecie czy filmik kręcony przez tego kamerzystę będzie zamieszczony w internecie?

Aa! Ciągle czuję niedosyt, chce zobaczyć jeszcze nowe filmiki! Jak tak na nie patrze, to nie mogę się nadziwić że nam to aż tak świetnie wyszło!

P.S. Ciesze się że podoba się wam mój Slideshow ;)
Tylko nie zdziwcie się jakby dźwięk został wyciszony albo cały filmik został usunięty...Mam nadziej że mi go nie usuną, ale tak na wszelki wypadek mówię. Bo praw autorskich ani do piosenki ani nagrania z radia nie mam ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

m_ary_jane pisze:, a ja pozwoliłam sobie zrobić taki mały filmik ze zdjęciami....i pod koniec wplotłam fragment relacji radiowej z FM;) Mam nadzieję, że się wam spodoba;)
bardzo się podoba! dziekuje za filmik,montaż świetny :-) też się wzruszyłam..ściągne sobie na kompa jakby przypadkiem ktoś chciał to usunąć z youtube nenene
Awatar użytkownika
m_ary_jane

madisson pisze:ściągne sobie na kompa jakby przypadkiem ktoś chciał to usunąć z youtube
Ja to w razie czego mam...I jakby coś się z tym niedobrego stało, to nic...umieszczę to gdzie indziej, a co! :rocky:

albo wyślę na email.
Obrazek
Awatar użytkownika
madzia06

ja juz sobie sciagnelam na dysk,razem z reszta filmików z FM ,za niedlugo wybiore najlepsze i posklejam w jeden oficjalny:) -przynajmniej mam taki plan :)

no wlasnie KTO MA filmik z FLORIANSKIEJ i spod SMOKA?
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Ehh...nie mieć neta w takim momencie to zło :P
Welll...późno, ale tak samo szczerze i gorrrąco DZIĘKUJĘ Wam za tę niedzielę xD Byliśmy super, oglądam te filmiki i się nacieszyć nie mogę! Ja chcę jeszcze raz!! :dance:

No, ale tak konkretniej, bardzo bardzo bardzo dziękuję Organizatorkom - dzięki Wam ostatnie 3,5 tygodnia mojego życia były wypełnione Michaelam jeszcze bardziej, niż mogły być. Sprawiłyście, że od rana do wieczora chodziłam ze smajlem na twarzy, zakwasami na nogach i "Beat it" w głowie ;) baunsowałam conajmniej 1,5-2h dziennie i chodziłam z głową w chmurach. DZIĘKUJĘ!!

Aokins - za rozpisanie kroków, dzięki czemu mogłam zacząć ćwiczyć w momencie, w którym nie miałam dostępu do filmików, teledysku, itd. To był fantastyczny pomysł. Potem rozpiska pomogła jeszcze mojej koleżance ;)

Wszystkim, którzy zatańczyli - respect za odwagę, chęci i... w ogóle za to, że byliście. japrosic Uwielbiam Was!! xD

No i trochę może z innej beczki, choć nie do końca:

Szczególne podziękowania kieruję do ekipy:madzia06, moni, madisson, Konrad (nie wiem, czy tu jesteś :P) - za akcję w Carpe :mj: Rządziliśmy... naszego pre-flash moba będę pamiętać conajmniej tak długo, jak tego docelowego następnego dnia! :D Ta akcja przede wszystkim dała mi jeszcze większego kopa 4 X. LOVE ;) :*

Dzwoneczek MJJ pisze:Pozdrawiam ową ekipę i zgłaszać się kto pod jakim nickiem się kryje, hę? xD (wyłączając moni, madzię06 oraz madzielenkę - poznane wcześniej). ;-)
Ja dołączyłam do Was dość sporo później i jako ostatnia podpisałam się na Twojej pięknej koszulce <3 jako gosieq, oczywiście :):):)

BUZIOL dla Was wszystkich!! :*
Awatar użytkownika
jaga

Post autor: jaga »

wyszło super mam nadzieję,że będziemy na you tobie :mj: ;-)
JACKSON FUN
Awatar użytkownika
madzia06

gosieq- nie ma za co:D ja dziekuje,ze dolaczylas i zatanczylas z nami:) a w Carpe było extra :happy: - planujemy podobną powtórke z rozrywki 30.10.2009- po premierze This is it. 30sty to jest piatek. :) dołączysz? :mj: (-> ten temat w wątku "This is it w krakowie" )

jaga- - to Ty jestes tą dziewczynką,z którą rozmawialam po finale i po zdjeciach grupowych?:) z Tobą i Twoją mamą.. ?:) pozdrawiam:) gwoli ścisłości- juz jesteśmy na yuotubie:)
tutaj podaje Ci linki,zebys nie musiala za dlugo grzebac w sieci:

http://www.youtube.com/watch?v=SyvrVyb04iI

http://www.youtube.com/watch?v=FfB6YmZX ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=9IM1mx58 ... re=channel

http://www.youtube.com/watch?v=BHjjey_e ... re=channel

http://www.youtube.com/watch?v=FJg-fquVFao (tutaj do 40 sekundy strasznie ktos trzęsie aparatem,ale potem jest juz super:)

Obrazek
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

Heh dzięki za te linki:) ja to bym pewnie tego do gwiazdki nie znalazła :P całkiem fajnie to wyszło :D tak entuzjastycznie i wogóle:) mogłoby być trochę bardziej 'spontaniczne i nieoczekiwane' ale rozumiem że każdy chciał jak najdłużej dla Króla zatańczyć :D On jest z nas zapewne dumny :) jeszcze raz dzięki i gdyby ktoś miał pomysł na jeszcze jakiegoś flash mob'a to dajcie znać. Może 'Bad"? Byłoby super :D
:mj:
* The way You make me feel Michael *
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Pattolek pisze:spontaniczne
Ta... My już mieliśmy swoje hasła na próbach, typu ćwiczenie chodzenia. xD

" Niektórzy to nie umieją spontanicznie chodzić".

"... a teraz spontanicznie włączę boomboxa pilotem". xD

Ja chcę próby! :*
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
madzia06

Pattolek, ad.nastepnego FlashMoba pisalam pare postów wczesniej,ze nieśmiało planuje zrobic - oczywiscie z czyjąś (-> :D ) pomocą "thrillera",ale to sa jak narazie odlegle plany. musi byc cieplo i musi byc juz luźniej w szkole,co by ludzie mieli czas przylazic na próby.ale do dopiero za kilka miesiecy- więc luz. :)

Madzialenka-
prosze dodaj na forum linki do filmiku z Florianskiej i spod Smoka- tych nam brakuje ... (ja juz wszystkie te co sie ukazaly na YT mam sciagniete na dysk,czekam na nastepne)

Obrazek
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

madzia06 pisze:KTO MA filmik z FLORIANSKIEJ i spod SMOKA?
ja mam:D nawet dwa:D:D:D
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

MadziaLenka pisze:
madzia06 pisze:KTO MA filmik z FLORIANSKIEJ i spod SMOKA?
ja mam:D nawet dwa:D:D:D
Eyyyyyy, ja też mam! xD
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
ODPOWIEDZ