Dzwoneczek MJJ pisze:MadziaLenka napisał:
madzia06 napisał:
KTO MA filmik z FLORIANSKIEJ i spod SMOKA?
ja mam:D nawet dwa:D:D:D
Eyyyyyy, ja też mam! xD
Aaaa! To gdzie one są? Dziewczyny, dajcie je na youtube albo na www.Sendspace.pl, bo ja zwariuję jak tego nie zobaczę! ;) Doczekać się nie mogę. Taka już niecierpliwa jestem.
MadziaLenka pisze:od razu uprzedzam, że bardzo słychać wiatr:( ale mozna też usłyszeć gorący aplauz oglądających pod koniec<lol2>
życzę miłego ogladaniaD:
Hmm...w chwili wolnego czasu postaram się podstawić dźwięk tak żeby było z muzyką...
Wysłałabyś mi filmik na email?
Ach...Tak, tak zrobię co w mojej mocy;) Tylko będziecie musieli trochę poczekać...Dzisiaj tego nie zrobię. Może jutro mi się uda. Mam nadzieję, że rozumiecie szkoła, matura itd. Już i tak sporo czasu poświęciłam na poskładanie zdjęć
Zwariowałam, zamiast chłonąć wiedzę to filmikami się bawię;) Co prawda gorszej jakości i nie do końca jestem pewna czy muzyka zgadza się z ruchami (to nie jest wcale takie proste dopasować muzyki do filmiku), ale na lepszy już nie mam czasu. A teraz idę się uczyć, kiedyś trzeba.
Możecie zasysać.
Na razie nie dam na YT bo mi jeszcze konto usuną za podkładanie piosenek pod filmiki, ale może kiedyś go zamieszczę;)
m_ary_jane pisze:Aaaa! To gdzie one są? Dziewczyny, dajcie je na youtube albo na www.Sendspace.pl, bo ja zwariuję jak tego nie zobaczę! ;) Doczekać się nie mogę. Taka już niecierpliwa jestem. Głupi głupi...
Jak już wspominałam, w tygodniu cierpię na brak czasu spowodowany zajęciami oraz próbami. Zatem w weekend wrzucę wszystko co mam.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Ale ja to mam szczęście... Tyle już filmików się ukazało, a mnie na żadnym nie widać Tylko przez jakieś ułamki sekundy mnie widać na jednym chyba Dobrze, że chociaż na kilku zdjęciach jestem
Mary Jane - oglądnelam Twoj filmik i powiem Ci ze jestem uryczana po pachy............. cos cudownego !!! zrobilas mi nim wielką niespodziankę !
niestety odpisał mi Pan z TVP że redaktor nie zgodzil sie na wypożyczenie kamery na ten dzień i nie mają materiału z nami...coż widocznie Pan redaktor albo nie przepadał za MJ albo myslał że będzie nas garstka - mam nadzieję ze teraz pluje sobie w brodę !!!!
poradzilismy sobie bez NIEGO!
Anyaaa gdzie te zdjęcia od ferajny z Wrocławia bo wszyscy czekamy!
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Jak dl amnie super :0 z chęcia się nauczę Thriller'a :D i bardzo fajnie że nei teraz bo póki co z czasem ciężko:) ale chętnie się dołączę atkzę bedę wypatrywac informacji :D