MJ Tribute London 2010 - kto jedzie?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
moon_song

MJ Tribute London 2010 - kto jedzie?

Post autor: moon_song »

"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
patriszja21

Post autor: patriszja21 »

Ja się wybieram :) Od grudnia bileciki tak?W takim razie doczekać się nie mogę :)Mam nadzieję,że jakoś dam radę z zakupem,że wszystko będę rozumiała,hehe ;)
,,Just call my name and I'll be there '' ... So I call You - MICHAEL !!

Yes,I'm Believer :) L.O.V.E

PT <3
... POT jest HOT :D
Obrazek
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

No ja też się wybieram mam nadzieję ze bileciki uda się zdobyć ale nawet jeśli nie to i tak jadę do Londynu w czerwcu będzie miasto MJ zapewne bo fani zjada . Byłam tam jak nadeszła wiadomość o śmierci i muszę Wam napisać iż atmosfera była niezidmska taki hołd Londyn oddał MJjowi ze klekac narody !
Obrazek

Twitter @Malwi27
Eve_861

Post autor: Eve_861 »

ja tez mam plan sie wybrac..słuchajcie wiecie kiedy spodziewać sie najtanszych biletów na samolot? teraz na czerwiec sa ok 600zł...ktos kto czesto lata moze wie kiedy ceny najbardziej spadaja:)?
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Eve_861 Napewno w tanich liniach lotniczych panuje zasada im wczesniej kupisz tym taniej. Jeśli chodzi o najtańsze linie do Londynu to myślę że jest to Ryanair. Wiem napewno że latają z Poznania.
Możesz też sprobować z Berlina (Easy Jet lub inne), chciaż jeśli jesteś z Warszawy to już się chyba za bardzo nie opłaca.

Jeśli chodzi o koncert to sama nie wiem czy jechać? Z jednej strony tribute a z drugiej mam mieszane uczucia. Wydaje mi się że to ma być łatwy pieniądz dla tej całej "rodzinki" której nie znosze bo zmarnowała mu życie. Całe życie żerowała na Michaelu i nawet po śmierci to robią :/
Obrazek
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Najtaniej wychodzi Wizz ja płaciłam 360zl ląduje sie na Luton blisko centrum.
Obrazek

Twitter @Malwi27
moon_song

Post autor: moon_song »

Wercia pisze:Z jednej strony tribute a z drugiej mam mieszane uczucia. Wydaje mi się że to ma być łatwy pieniądz dla tej całej "rodzinki" której nie znosze bo zmarnowała mu życie. Całe życie żerowała na Michaelu i nawet po śmierci to robią :/
W 1992 roku takze na Wembley w Londynie odbylo sie Tribute Freddiego Mercurego, ktory zgromadzilo ponad 70 tys widzow. Koncert zebral swietne recenzje, byl naprawde wielkim wydarzeniem, a dochod przeznaczono na walke z AIDS. Choc nie bylam, pamietam pozniejsze komentarze i szczegolnie wielki zachwyt gdy zaspiewal George Michael prawie jak sam Freddie...

Moze byc wiec pieknie i magicznie.
A moze nie.

Co ciekawe bilety na tribute Freddiego wyprzedano w ciagu kilku godzin choc nikt jeszcze nie wiedzial kto na koncercie wystapi ;-)

Byloby milo gdyby dochod z Tribute Michaela zostal przekazany na cele charytatywne :)
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
Natalia-K

Post autor: Natalia-K »

A ja nie chcę tam być... Nie wierzę jakoś w dobre intencje organizatorów. Za dużo niedomówień, za mało jasnych komunikatów typu "dochód na cele charytatywne". Mam wrażenie, że to kolejna próba wykorzystania "dojnej krowy".
Obrazek
Awatar użytkownika
lancome_HH

Tribute

Post autor: lancome_HH »

Ja tez bardzo sie cisze ze ten koncert dojdzie do skutku, zrobie wszystko zeby takie wydarzenie mnie nie ominelo:) :happy:
Dlugo by mówic.....
Awatar użytkownika
Kris'tina

Post autor: Kris'tina »

Bardzo bym chciała w czymś takim uczestniczyć ale na dzień dzisiejszy jest to raczej niemożliwe. Mam tylko nadzieję, że na tym koncercie wystąpią prawdziwe gwiazdy muzyki [najlepiej te z lat '80 tych. Może Madonna? :) ]. fajnie by było gdyby wystąpili Ci którzy mieli z nim okazję współpracować/ grać np. Paul Mccartney, Santana, Slash, Bruce Springsteen, Cyndi Lauper itp. a nie jakieś US5 na przykład. ( jeśli uraziłam fanów US5 to naprawdę przepraszam. Sądze tylko, że nie są oni gwiazdą rangi wyżej wymienionych)
"Zaczynam od człowieka w lustrze
Proszę go, by zmienił swoje poczynania
I żadne inne przesłanie nie mogło być jaśniejsze
Jeśli chcesz uczynić świat lepszym miejscem
Spójrz na siebie i wtedy dokonaj zmiany" - MJ (Man In The Mirror - 1987)
Awatar użytkownika
billiejean89

mj tribute 2010 london

Post autor: billiejean89 »

hej. słuchajcie gdzie można kupić te bilety? pytalam w empiku i oni nie sprzedaja.
a jezeli chodzi o samolot, to tanie jest ryanair. lecialam tymi liniami do londynu miesiac temu i to calkiem przyjemna linnia. bilet w ta i z powrotem kosztuje 612 zł. z wawy do london getwick. ja wpadlam na taki pomysl ze moze zogranizowac taki wyjazd w parenascie osob, zamowic razem hotel i bilety lotnicze. co wy na to? wg mnie to dobry plan :)
Ostatnio zmieniony czw, 07 sty 2010, 12:35 przez billiejean89, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

billiejean89 jasne że to fajny pomysł.Ja bym się chętnie wybrała ale w towarzystwie osoby która będzie moim przewodnikiem ;-)
Obrazek

Post autor: Damianos60 »

chętnie bym się wybrał ale to nie dla mnie po pierwsze nie mam paszportu po drugie nie mam pieniędzy babcia moja się wyprowadziła do Karpacza to nawet nie mam na nowe jakieś plytki :-/
Awatar użytkownika
billiejean89

mj tribute 2010 london

Post autor: billiejean89 »

Jeanny100 mozemy to jakos zorganizowac. przewodnikiem moge byc :) fajnie by było wybrac sie tak grupą :) potrzeba wiecej osob, mysle 10 to minimum :) zreszta zobaczy sie, ja jestem za :) kto jest chętny :) piszcie:)
Damianos60 paszport nie jest potrzeby, tylko dokument ze zdjeciem :) np dowod albo legitymacja szkolna:) zacznij zbierac od dzis moze sie uda uzbierac :) ja juz odkladam powoli :D
KTO JEST JESCZE CHETNY DO TAKIEGO WYJAZDU.?? PISZCIE :)
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE :) :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

nie zakładam nowego tematu, bo nie wiem, czy jest po co...
u niejakiego JermaineLaJaune, zwanego czasem Jermaine Jackson, na twitterze, znalazłam takie coś:
http://twitter.com/MJJCONCERT , jest też strona tego: http://www.mjjconcert.com/
Wychodzi na to, że ktoś (DżejDżej?) szykuje koncert - tribute, w marcu 2010 w Kolonii, w Niemczech... Ktoś coś o tym wie??
ODPOWIEDZ