Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Mary Jane - ubiegłaś Mnie w wykonaniu pomysłu, zatem gratuluję dobrej roboty, ale i tak zrobię co już sobie zamierzyłam. ;-)

Moni zmieniaj natychmiast avara, bo nie wyczymie! xD
Ostatnio zmieniony śr, 07 paź 2009, 14:14 przez Dzwoneczek MJJ, łącznie zmieniany 1 raz.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
nie-innaczej

Post autor: nie-innaczej »

dobra robota ! świetnie tańczycie :)
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

http://www.youtube.com/watch?v=vZr2wi2hqaM

Znalazłam jeszcze jeden filmik z Rynku :happy:

To teraz mały off-topic Mam takie pytanie. Odnośnie utrzymywania dalszych znajomości...może ktoś wybiera się na koncert "MICHAEL JACKSON GOSPEL TRIBUTE : Harlem Gospel Choir " w Chorzowie?

-> posty połączone.
proszę nie pisać post pod postem, tylko używać opcji "zmień" w poście, do którego chce się coś dopisać. dziękuję. zu
Obrazek
MonikaJ

Post autor: MonikaJ »

W Chorzowie czy w Zabrzu? Ja sie nad tym poważnie zastanawiam tylko czy są jeszcze bilety? Faktycznie Chorzów - może jakoś się umówimy i kupimy bilety obok siebie myślę, że joema i ulaeska też moga byc zainteresowane :)
Ostatnio zmieniony śr, 07 paź 2009, 14:57 przez MonikaJ, łącznie zmieniany 1 raz.
I close my eyes
Just to try and see you smile one more time...
All my dreams are broken
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Mary Jane podeślij link do tej akcji, no i btw zaczyna się robić bałagan zatem proponuję pisać o tym w temacie krakowskim, a nie FM. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
jaga

Post autor: jaga »

tak to ja
dzięki za linki ;-) :happy: :mj:
JACKSON FUN
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

jak ogladam zdjecia i filmiki z Florianskiej to mam dziwne wrażenie że nas tam było strasznie mało - nie wiem albo nie do wszystkich dotarło że tańczymy jeszcze tam po drodze i reszta stała pod Galeria juz (od razu widać kto słuchał na próbie :)) albo nie wiem poszli na Grocką nenene no albo mi sie tylko tak wydaje :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

mary_jane- dzieki za podłozenie muzyki do filmiku pod Gwiazdą :)

moni- o kurde ale lipa ,co za dupek z tego goscia tvp:/ faktycznie,tak czy siak poradzilismy sobie sami:) szkoda tylko,ze nikt nie kamerował z góry jak prosiłam,np. z pomnika:( (jesli chodzi o rynek) bo widze ,ze na Florainskiej chlopak Madzialenki kręcił troche "z góry"- nie wiem czy jest taki wysoki czy stał na palcach,w kazdy razie fajnie widac. to samo pod galerią- prosilam dziewczyne-chyba z towarzyszek tych z Wrocławia zeby kreciła z murku pod Galeria i faktycznie tak jakby troche wyzej jest cały obraz:) <- ktokolwiek to był- dzięki:)

ps.też odnosze wrażenie ,że chyba częśc osób nie dotarła na Floriańską (jedna z uczesticzek powiedziała w wywiadzie: "bedziemy jeszcze tańczyć na Grodzkiej"- i wziela ze sobą troch osób może),ale może też to jakieś złudzenie- bo nie ma rzutu z góry i nie widac wszystkich..

mam juz na dysku 11 filmików z FM (nie liczac tych 3 z prób) :D co chwile je oglądam :p :mj:

EDIT: ooo kolejny filmik- dzieki za podesłanie:) to juz bedzie 12sty:) - oo i nawet ktoś chyba stał na ławce jak go nagrywał :)
Ostatnio zmieniony śr, 07 paź 2009, 18:51 przez madzia06, łącznie zmieniany 1 raz.
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Też bym się w sumie wybrała, ale wtedy mam koncert z własnym chórem, także lypka... ;-)

Może w Kanadzie ich dopadnę. xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
Agnieszkaaaaa

Post autor: Agnieszkaaaaa »

m_ary_jane pisze:http://www.youtube.com/watch?v=vZr2wi2hqaM

Pierwszy filmik na którym jestem :) Hi hi :banan:
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Dzwoneczek MJJ pisze:Czemu tak mała grupka po ukończeniu Naszego FM udała się do McD? ;-)

Pozdrawiam ową ekipę i zgłaszać się kto pod jakim nickiem się kryje, hę? xD (wyłączając moni, madzię06 oraz madzielenkę - poznane wcześniej). ;-)
No niestety musiałam wracać do Katowic, bo w poniedziałek trzeba było na godz. 8.10 do szkoły wstawać :(.
Ja to ta co pomału zamarzała, bo zachciało mi się "wyletnić" i tańczyć w niebieskiej bluzce na ramiączkach ;P
m_ary_jane pisze:http://www.youtube.com/watch?v=vZr2wi2hqaM

Nawet kawałek mojego tańca się zmieścił :D
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

MadziaLenka pisze:oto i oczekiwany filmik:D

http://www.youtube.com/watch?v=2aGqj4Ycdic
jedyny filmik na którym mnie widać ;-) przynajmniej nikt mi nie zarzuci że nie brałam udziału w tańcu
:smiech:
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

madzia06 pisze:mam juz na dysku 11 filmików z FM (nie liczac tych 3 z prób) :D co chwile je oglądam :p dancing Michael Jackson

EDIT: ooo kolejny filmik- dzieki za podesłanie:) to juz bedzie 12sty:) - oo i nawet ktoś chyba stał na ławce jak go nagrywał :)

Aż tyle? Odnoszę wrażenie, że nie widziałam wszystkich :(
Mogę mieć taką malutką prośbę? Mogłabyś wstawić linki do wszystkich filmików. Tak żeby to wszystko razem było?
Tak jak, np. parę postów wcześniej zrobiła aanyaa ze zdjęciami?
Albo chociaż wysłałabyś mi na pw?
Obrazek
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

właśnie obejrzałam i musze przyznac ze fajnie wam wyszlo

najbardziej zapadł mi w pamiec chlopak w bialej czapce i bluzie i dziewczyna w rozowej bluzce - tańczyli na rynku ;D

pozdrawiam, z Łodzi_ :mj:
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
jaga

Post autor: jaga »

hi wszyscy czy ma ktoś filmik z floriańskiej ??????
JACKSON FUN
ODPOWIEDZ