Agnes:* pisze:Dominiko ja naprawdę tego nie rozumiem. Na zdjęciu wyszłaś świetnie, z resztą jak na każdym, bo fotogeniczna dziewczyna z Ciebie jest ;-)ot i tyle:*
Zgadzam się z Agnieszką i chętnie bym obejrzała resztę tych zdjęć
I'm gonna make a change,
for once im my life
It's gonna feel real good,
gonna make a diference
Gonna make it right...
Maharet pisze:A wiecie, że z moich wyliczeń wynika, że jak na porządnych fanów MJa nie obejrzałyśmy Thrillera!!?? Ani jednego Thrillera (Choć ja i tak wolę Ghost, no ale kurczę - klasyka nie było
No właśnie. Też dzisiaj o tym myślałam. Ale to nie nasza wina, że noc była za krótka I właśnie między innymi dlatego trzeba zrobić powtórkę :P
Nie no jak by coś to mamy już rezerwację dla 20 osób na 20.15 do Bałtyku. O pokazie przedpremierowym nic jeszcze nie wiadomo, czekamy na informacje od Kingi.
A propos, niespodzianka, czy można dopisać jeszcze jedną koleżankę do listy (po prostu dla mnie 2 bilety)? Czy już za późno?
OOO MÓJ BO...tzn... MÓJ MICHAELU........OOO MATKO......... JAK SIĘ CIESZĘ.....JAK JA SIĘ CHOLERNIE CIESZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bardzo chętnie jutro po pracy pójdę kupić bilet, ale jeśli zrozumiałam dobrze co napisała Kinga to chyba nie ma biletów w kinie, tylko trzeba u niej bezpośrednio kupować :)
Ach, jaki zastrzyk energii :) Po przeczytaniu opisu imprezy, jeszcze bardziej nie mogę się doczekać premiery! :D Tak, tak - chodźmy po bilety już jutro! ^^