Spotkania fanów w Poznaniu
-
-
kiedyś miałam problem z wklejaniem obrazków. Basia podesłała mi ten link:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1968
działa :)
firefox
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1968
działa :)
firefox
Primum non nocere.
Oki spoki jutro postaram się załadować bo będzie w pracy kolega który ma to w najmniejszym palcu.
A tak swoją drogą wybiera się ktoś z Was do Łodzi?Ej właśnie się kapłam że oni zrobili mi 28 pażdziernika do pracy!!!Jak nie uda mi się tego odkręcić to mogę sprzedać swój bilet na This Is It

A tak swoją drogą wybiera się ktoś z Was do Łodzi?Ej właśnie się kapłam że oni zrobili mi 28 pażdziernika do pracy!!!Jak nie uda mi się tego odkręcić to mogę sprzedać swój bilet na This Is It

Niestety nawet gdybym chciała to nie dam rady. Mam w ten dzień warsztaty z produktów Adobe...
No ja niestety też nie mogę się pojawić ponieważ w moim harmonogramie miesiąca istnieje coś takiego jak grafik pracy który jest już zatwierdzony i nie mogę już nic zmienić.Szkoda że ta informacja pokazała się tak późno-pewnie dużo osób pracujących chciałoby tam się pojawić ale nie będzie mogło... 
P.S.Jakby tego było mało pytałam jakiś czas temu organizatorów o datę tego pokazu łódzkiego ponieważ pracuję i u mnie nie ma zwyczaju zmieniania grafiku na każde widzi-misie.

P.S.Jakby tego było mało pytałam jakiś czas temu organizatorów o datę tego pokazu łódzkiego ponieważ pracuję i u mnie nie ma zwyczaju zmieniania grafiku na każde widzi-misie.

O, a myślałam, że pod empikiem :)MJ_Angel pisze:MichaelsAngel nadzieja ci nie jest potrzebna bo sie odbędzie xP i to w dużym składzie jak sie zapowiada :P
przypominam 17.10 godz 20:00-20:30 zbiórka pod charyzmą bądź kto nie wie jak dojść to o 20 pod koziołkami :) ja odbiorę osobniki które będą miały takowy problem
W którym miejscu jest Charyzma bo nie mogę teraz skojarzyć.
Just Open The Door And You Will See
This Passion Burns Inside Of Me
Don't Say To Me You'll Never Tell
Touch Me There! Make The Move! Cast The Spell!
This Passion Burns Inside Of Me
Don't Say To Me You'll Never Tell
Touch Me There! Make The Move! Cast The Spell!
Koleżanka hawana40 jeszcze z nami nigdzie nie kursowała.To może zróbmy tak że o godzinie 20.00 spotkamy się tradycyjnie pod Empikiem tak żeby każdy dotarł.A o 20.20 pójdziemy do Charyzmy/mi też wyleciała z głowy nazwa ulicy przy której ten klub się znajduje/