Konkurs piosenki zagranicznej! Pomóżciew doborze piosenki MJ
A ja bym na twoim miejscu zaśpiewała 'Thriller'a' i wykonała taniec trupów, ale to taka moja inwencja twórcza :)
Jeśli zależy Ci na dobrym show to wybierz TWYMMF, a jeśli chcesz poruszyć jury swoim głosem wybierz Earth Song.
Jednak You Are Not Alone ma w sobie to coś. Coś dzięki czemu wygrałam pierwsze miejsce w konkursie wokalnym ; )
Jeśli zależy Ci na dobrym show to wybierz TWYMMF, a jeśli chcesz poruszyć jury swoim głosem wybierz Earth Song.
Jednak You Are Not Alone ma w sobie to coś. Coś dzięki czemu wygrałam pierwsze miejsce w konkursie wokalnym ; )
Właśnie. "Earth song" byłoby nie lada wyzwaniem. Nie chciałabym zepsuć tak wspaniałej piosenki, bo łatwa ona nie jest.
Przy TWYMMF będę się dobrze bawić, dobrze zaśpiewam ( tak mi się przynajmniej wydaje
) no i przede wszystkim to będzie takie trochę " z jajem" jak to mówią
mam nadzieję, że dam radę.
Przy TWYMMF będę się dobrze bawić, dobrze zaśpiewam ( tak mi się przynajmniej wydaje

doriseq, jak ci poszło?
Nie wiem czy jest sens zakladać o tym kolejny wątek:
4 grudnia mam w szkole konkurs piosenki anglojęzycznej... I jestem już pewna że chcę zaśpiewać Dirty Dianę.
Śpiewać umiem całkiem nieźle, tylko zastanawiam się teraz nad dobrem ruchów scenicznych...
Na pewno będzie moonwalk. Chociaż niespecjalnie ma się do piosenki, to robi wrażenie!
Obrót i padanie na kolana.
Muśnięcie policzka grzbietem dłoni przy "That you seduce every man"
Jakie inne ruchy mi proponujecie?
(Tylko nie chwyt za krocze, bo to szkoła;)
4 grudnia mam w szkole konkurs piosenki anglojęzycznej... I jestem już pewna że chcę zaśpiewać Dirty Dianę.
Śpiewać umiem całkiem nieźle, tylko zastanawiam się teraz nad dobrem ruchów scenicznych...
Na pewno będzie moonwalk. Chociaż niespecjalnie ma się do piosenki, to robi wrażenie!
- Agnieszkaaaaa
Nie ważne że szkoła... Chwyt za krocze musi być! :D
Żartuję :D
Może ten charakterystyczny sposób chodzenia Michaela?

Żartuję :D

Może ten charakterystyczny sposób chodzenia Michaela?

Ostatnio zmieniony pn, 22 lut 2010, 9:42 przez Agnieszkaaaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
Obowiązkowo taniec z mikrofonem. I to wiadomo jaki taniec..MJwroc pisze:doriseq, jak ci poszło?

Jeju, ile ja razy za krocze się w szkole łapałem na występach i u nauczycieli bądź dyrektora szkoły tylko powodowało to wyraz litości lub śmiech:D Jeśli chodzi o Dirty Diane, to uważam że dość odważnie startujesz z tym utworem. No ale nic, może sobie poradzisz - koniecznie nagraj to żebyśmy mogli Cię usłyszeć 

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Ok, nagram;)
Wiecie, nie chce mieć kłopotów z nauczycielami przz następne 2 lata, co innego gdybym była w klasie maturalnej;)
Przy mikrofonie- wiadomo, będę się wić jak wąż;) I robić to, co w teledysku.
Co myślicie o moonwalku na wrotkach? Robi to duże wrażenie, ale nie wiem czy zdążę je ubrać i wejść ponownie na scenę na moment gdy słychać ambulans i tak zakończyć mój występ. Potem obrót na wrotkach, i (zamiast na palcach) 'stójka' na hamulcach. Podkreślam, że chodzi o wrotki, co mają z przodu hamulec, a nie rolki!
Wiecie, nie chce mieć kłopotów z nauczycielami przz następne 2 lata, co innego gdybym była w klasie maturalnej;)
Przy mikrofonie- wiadomo, będę się wić jak wąż;) I robić to, co w teledysku.
Co myślicie o moonwalku na wrotkach? Robi to duże wrażenie, ale nie wiem czy zdążę je ubrać i wejść ponownie na scenę na moment gdy słychać ambulans i tak zakończyć mój występ. Potem obrót na wrotkach, i (zamiast na palcach) 'stójka' na hamulcach. Podkreślam, że chodzi o wrotki, co mają z przodu hamulec, a nie rolki!
Karolina, ja sobie nie wyobrażam Dirty Diany bez obmacania statywuMJwroc pisze: Przy mikrofonie- wiadomo, będę się wić jak wąż;) I robić to, co w teledysku.

przećwicz i zmierz czas, zobaczysz czy zdążysz, ale pomysł genialny

gdzie będzie ten występ, we Wrocławiu? ja chce to zobaczyć