Ania WMJ pisze:Jak można zdobyć film DVD: " Michael Jackson Private Home Movies"? Czy można gdzieś kupić oryginał?
Ania WMJ, używaj opcji EDYTUJ a nie pisz jeden post pod drugim! W przyszłości będą ostrzeżenia!
Po pierwsze może nie zauważyłeś/łaś, iż piszę na całkiem inny temat i nie do tej samej osoby dlatego oddzielny post uważam za jak najbardziej zasadny. Poza tym nie ma opcji edytuj na tym forum tylko zmień.
A jeśli uważasz inaczej to znaczy, że masz jakiś większy problem.
Czy ktoś wie jakie są dostępne w emikpu płyty, książki i inne gadżety związane z Michaelem. W miejscowości, w której mieszkam nie ma empika, dlatego proszę was o pomoc.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
fanka_14 polecam stronę empik.com tam znajdziesz wszystko co jest dostępne w empikach w całym kraju, ewentualnie można zamówić do danego salonu lub do domu przesyłkę
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
insomniaof pisze:fanka_14 polecam stronę empik.com tam znajdziesz wszystko co jest dostępne w empikach w całym kraju, ewentualnie można zamówić do danego salonu lub do domu przesyłkę
ok, wielkie dzięki.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be
You're not here with me
You never said goodbye...''
Phoenix pisze:Czy jest gdzieś na polskich stronach możliwość kupienia nowej płyty "Forever, Michael"? Bo przeglądałam trochę stron, ale nie znalazłam jej.
Z tego co ja sie orientowałam to nie..;/ a chciałam ją zakupić już dawno.
Chyba że w albumie ,,Motown Solo Collection"
cala posciel z tej serii ktora ja mam dostaniesz od 700zl w zwyz,gdyz jest to oficjalny produkt.Cala posciel jest zcarnobiala i ukazuje michaela wykonujacego Beat it na koncercie Bad Tour...a poduszka jak sami widzicie.Ja myslalem raczej o wystawieniu na allegro poduszki gdyz zdobylem drugi komplet a tym ktorym zalezy beda mogli o nia powalczyc.pozdrawiam
p.s poduszka jest dos sporych rozmiarow :)