moni pisze:ja oczywiście jestem pierwsza na takie akcje :0 moge Ci nawet podeslac liste maliową ludzi ktorzy mi sie zgłaszali na flash moba ! :) W ogole to proponuje plakat i pierdyknac kilka razy na GUMTREE moze sie ludzie jeszcze zgłoszą :d ja tak zbierałam ludzi na FM :)
Kurczę czekam na szczególy i mam nadzieję że się UDA !!! Nawet jakby nas miało tanczyć 15 osób to juz coś bo to ma mieć inny troche charakter niż FM :) Tylko pytanie czy o tej godznie w jakiejs knapie bedą w ogóle jeszcze ludzie cobysmy mieli dla kogo ten szoł urządzać :)
Od jutra zaczynam sie uczyć krokow NORMALNIE musi sie udać bo sie jak zawsze napaliłam niczym arab na kurs pilotażu ! A wiadomo że jak sie Moni na cos nastawi to nie ma bata musi być !
i taki sie dzis pomysł narodził jak siedziałam w WUCECIE bo wiadomo że wszelkie olśnienia spływają na człowieka właśnie tam :) no i rozkminiłam..bo moim wielki marzeniem tuż obok FM (które się już spełniło)jest zatańczyć Thrillera w pełnej charakteryzacji :) chociaż jak rano wtaję z łózka to sie czasami zastanawiam czy mi ta charakteryzacja potrzebna az tak ha ha :)
no ale do rzeczy - byłoby super jakby każdy sobie skołował jakieś CIUSZKI Truposza :) znaczy sie wielkiej filozofi nie ma - nawet mozna sie przejsc do SECOND HAND zanurkować po jakis podkoszulek dwa numery wiekszy tudziez babciną bluzeczkę w kolorze czarno szaro, burym generalnie trzeba sobie zwizualizować z teledysku w czym tam oni śmigają. Potem robimy w tym troche dziur, z kilka razy przeciagniemy po chodniku najlepiej na zakurzonej ulicy. Buhahahaha Doczepi sie jakies bandaże tez wczesniej solidnie ubabrane, doczeli sie jakies inne skrawki pozostalosci ubrania i GIT :0 Wslosy sie dziewczetom wytapiruje i potraktuje lakierem i co najwazniejsze MAKIJAZ :0 trza sie bedzie wczesniej spotkac umowic kazdy poprzynosi to co ma i bedziemy sie nawzajem wyżywac artystycznie :) Jakies smoky eyes, jakies popelate usta, jakies rany na twarzy, plamy opadowe i ogólnie gnijące ciało :) Mogę przyniesc specjalne farby do twarzy i sie tak wymalujemy że pomysla żesmy sie prosto z teledysku urwali :) Czajcie potem takie zdjecia grupowe jaaaaaaaaa czad ! Musi sie udac - kurde bo sie sama zaraz za ta ogranizacje wezme Głupi głupi... Głupi głupi...
haha moni- podpisuje się pod tym co napisałaś, super pomysł, juz napisałam do Anilim,ze pomoge rozsylac ogloszenia,smsy i wiadomosci do ludzi,do ktorych pisalam o FM:) bo bardzo mi zalezy zeby nas bylo baardzo duzo.
oczywiscie tez myslalam juz o stylizacji - dobrze,ze podpowiedzialas z tym "second hand'em" bo sie martwialm, ktore z ciuchów bede musiala "poświecic" - potargac itd. zapomnialam o 'ciuchach na wage'
tylko ten makijaż, to już trudniejsza sprawa ;( trzeba by kogoś kto umie dobrze malować.
haha chyba żartujesz? sama sie nie 'pomalujesz' -ludzie to nie musi byc super elegancki makijaz- to ma bc trupi-rozmazany makijaz. jakeis plany na twarzy,rysy, czarne oczy,krwawe usta itd:p
aokins pisze:A ja myślałam, że Ty zaprawiona całonocna imprezowiczka dancing Michael Jackson
Nie wymiękaj!
Będzie właśnie wyjątkowo! Toć to przecież początek niedzieli.
Potem będziesz spać do poniedziałku 6:00
ahaaa- ojeju aokins

-dzieki za uswiadomienie mnie- ale ze mne debil bylam pewna ze ta 2 w nocy to z niedzieli na poniedzialek... (myslalam-trudno,najwyzej nie pojde na jeden wyklad,przyjade dopiero na 12:00 na uczelnie). a to przeciez jest o 2 w nocy z SOBOTY na NIEDZIELE:p o kurcze to jak tak to ja zostaje nawet do 7 rano-zejde ostatnia z parkietu,potem odespie pare godzin i wieczorem sie poucze:D (jesli bede sie mogła skupić:p