Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

redka napisał:
Słuchajcie, znalazłam info, że w Krakowie będzie organizowane Thrill The World! Więc będziemy mogli zatańczyć thrillera już 25 października! Na razie czekam na dokładniejsze informacje.

to jak bedziesz wiedziec cos wiecej to pisz od razu:D ja sie pisze na to!!!:D
Tutaj jest temat o TTW na naszym forum:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=7964

Ja już mówię, że się wybieram : )
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ1958

Post autor: MJ1958 »

Ostatnio zmieniony pt, 09 paź 2009, 19:23 przez MJ1958, łącznie zmieniany 3 razy.
Somewhere Ower the Rainbow...
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

o dzieki za kolejne linki do filmoów z FM:) to juz bede miec 15ście hehe:p:)
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Annie Angel

Post autor: Annie Angel »

OO... :happy: Wreszcie jakieś filmiki, które pokazały "tyły" :dance:
maartuula

Post autor: maartuula »

m_ary_jane świetny ten filmik, który dodałaś ;D

mam pytanie: kiedy będzie oficjalny filmik z flashmoba? (wiem, że jestem niecierpliwa ;p)

madzia również proszę o przesłanie tych, które masz ;)
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

zobaczcie we Włoszech mieli FLesza wtedy co my:d
http://www.youtube.com/watch?v=Hr0WyzJd ... =rec-HM-r2
fajnie im wyszło:P
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
maartuula

Post autor: maartuula »

solówkę mieli boską xD nie to co mój dziwny wymach nogą ;p

ale myślę, że z tym wychodzeniem z tłumu to nam lepiej wyszlo bo oni stali w bardzo zwartej grupie (chociaz ich chyba troche duzo było) ;P
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

Heh dzięki MJ1958 :D dzięki tobie mogłam chociaż raz zobaczyć mój występ:D całkiem spoko :D
* The way You make me feel Michael *
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Ale czemu większość to płeć żeńska :smiech: ? To już nie ma męskich tańczących fanów, zauważyłem tam kilku? Ale wielkie brawa dla Was MJ żyje!!!!!!!!!!! To naprawdę niesamowite w każdym mieście w każdym niemal kraju tańczą Jego kroki na ulicach.. Nie było i już nie będzie takiej drugiej gwiazdy jak MICHAEL JACKSON!!!!!!

P.S. Wzruszyłem się gdy zauwazyłem na końcu 2 małe dziewczynki tańczące .... piękne to było dziękuje..
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

tancerz pisze:Wzruszyłem się gdy zauwazyłem na końcu 2 małe dziewczynki tańczące .... piękne to było dziękuje..
Jak zobaczyłam te dziewczynki na próbie, to ogarnęła mnie taka radość, że nie jestem w stanie jej opisać. Dziewczynki były na prawdę świetne.
Za parę lat same zorganizują Flash Mob.
Ludzie będą tańczyć Michaela do końca świata! Nie wyobrażam sobie żeby było inaczej.

To jest na prawdę piękne, że tylu ludzi potrafi się razem porozumieć i zrobić coś co wypływa z ich serca...
Ja tego nie zapomnę do końca życia.

P.S. MadziaLenka Doczytałam się, że masz jeszcze jakieś filmiki. Zamieść je, proszę. Spraw ludziom radochę :happy:
Obrazek
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

mam takie male pytanko dla tych co kupili moonwalka xD czy na kolorowym rozkladanym zdjeciu (str 128) tez macie uciętego michaela do połowy?? :zly: (zdjęcie na takim czerwono-pomarańczowym tle..) bardzo mnie to nurtuje bo nie wiem czy to mój egzemplarz jest nieudany czy wszystkie takie są :surrender:
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

madisson to jest chyba kawałek tancerza, źle wycentrowali to zdjęcie, które na drugiej połowie tej rozkładówki jest (to, które było okładką w starym wydaniu) Tak mi się wydaje przynajmniej...
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

maartuula pisze:mam pytanie: kiedy będzie oficjalny filmik z flashmoba? (wiem, że jestem niecierpliwa ;p)
jeszcze troche poczekacjcie- jak widzicie znow wczoraj pojawily sie kolejne 3 filmiki:p wiec juz mam 15scie... masakra:p moze dzis w nocy sie tym "pobawie"-zobaczymy... cierpliwosci!
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

madisson pisze:mam takie male pytanko dla tych co kupili moonwalka xD czy na kolorowym rozkladanym zdjeciu (str 128) tez macie uciętego michaela do połowy?? :zly: (zdjęcie na takim czerwono-pomarańczowym tle..) bardzo mnie to nurtuje bo nie wiem czy to mój egzemplarz jest nieudany czy wszystkie takie są :surrender:
tak wszystkie takie są i faktycznie ten koleś na drugim zdjęciu to tancerz MJ po jego lewej stronie - widać nawet kawałek maski na twarzy. Jest to po prostu źle wykadrowane zdjęcie...Ja na początku też myslalam ze to jakiś defekt egzemplarza, śmiałam się do kolegii z pracy że brakuje mi jednego Michaela i idę wymienić, a on mi uświadomił że to jakiś defekt wydawnictwa. Tak czy inaczej uważam że cała ksiązka jest cudowna, ja jestem juz w połowie i aż mi szkoda ją kończyć. Ma coś w sobie takiego że człowiek sie przenosi do innego świata jak się ją czyta i całkowicie się zapomina co sie dzieje obok :)

A tak w ogóle nam pytanie: czy ktoś z Was sie orientuje gdzie jeszcze w Krakowie mogłabym kupić album I LOVE POLAND ? bo nigdzie nie mogę zneleść :( Tak wiem że jest dostępny w necie nawet za pośrednictwem naszego forum - ale ja należę do osób które muszą isć do sklepu, pomacać, powąchać i lecieć do kasy :) tak jak było z Moonwalkiem kiedy co tydzień regularnie zaglądałam do Empiku i obsługa się żegnała prawie na mój widok :)

żeby nie było off topic to patrząc na dzisiejszą pogodę i to co sie dzieje za oknem stwierdzam że Michael jednak nad nami czuwał w tamtym tygodniu i zadbał o każdy szczegoł :) Akcja z nagłośnieniem pod Galerią była dla mnie taka niespodzianką że do dziś nie mogę w to uwierzyć :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

moni pisze:czy ktoś z Was sie orientuje gdzie jeszcze w Krakowie mogłabym kupić album I LOVE POLAND?
hmmm.. wydaje mi się, że teraz to tylko przez internet można kupić ;/ w każdym razie nie widziałam tego w żadnej księgarni.. w sierpniu/wrześniu można było dostać w kioskach ale już wycofali (wiem bo sama chciałam kupić,co skończyło się tym że dokonałam zakupu przez internet :surrender: )
ODPOWIEDZ