Trinity pisze:
A czy za 2 tygodnie zawitają do nas NatPOZNAN ];->, hubertous oraz Pan Profesor tańczący_delfin ??
Ja nie nadążam za tym, co się dzieje w tym wątku - czasu na zaglądanie do sieci coraz mniej, niestety. A jeżeli chodzi o spotkanie za tydzień - wstępnie deklaruję przybycie No chyba, że mnie nie chcecie :P
MJ_Angel pisze:hawana40 jeśli kursowałaś razem z nami to ten pierwszy klub który zaraz po al mirage odwiedziliśmy xP a jak nie to zapraszam pod koziołki o 20 to z tamtąd 2 min xP
Jestem tu nowa i nie miałam okazji jeszcze z Wami nigdzie wyjść, ale miałam za to przyjemność poznać już się z Jeanny100 :)
W takim razie czekam na spotkanie 17stego :))
Just Open The Door And You Will See
This Passion Burns Inside Of Me
Don't Say To Me You'll Never Tell
Touch Me There! Make The Move! Cast The Spell!
Mam do Was pytanie. CzY JESt tu ktos, kto idzie na TII do kina w Starym Browarze 3 Listopada na godz. 18.30??? Moze warto by było pójsc razem?? Zapraszam piszcie tu albo jak ktos woli do mnie na e-meila ( dirty0diana@o2.pl )
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
No to dobrze, że trwają do 18. Pojawia się kolejny problem, ponieważ mam jeszcze spotkanie klasowe na ten sam dzień ;], ale postaram się przełożyć je do charyzmy.
u mnie pojawia sie problem tego typu ze mieszkam w bursie i musze wrócić do 22 Mam nadzieje że uda mi sie uzyskac zgode na późniejszy powrót, a jak nie to trudno, pobede z Wami chociaz te 2 godziny :)
Gdzie jest ta charyzma? moze ktoś przyblizy jej polozenie...?