Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

moni -tak jak mowilam ,jeszcze do niedawna widzialam,ze bylo nadal w Plazie w empiku:) nie bylam ostatnio w pracy,wiec nie wiem czy nadal jest,ale byc moze jeszcze tak-wiec warto sprawdzic:)

moni pisze:żeby nie było off topic to patrząc na dzisiejszą pogodę i to co sie dzieje za oknem stwierdzam że Michael jednak nad nami czuwał w tamtym tygodniu i zadbał o każdy szczegoł :) Akcja z nagłośnieniem pod Galerią była dla mnie taka niespodzianką że do dziś nie mogę w to uwierzyć :)
- zgadzam sie w 100%,nawet dzis do mamy mówialm "jaka masakra na polu,dobrze,ze nie było tak 4go jak mielismy finał FM :)"
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

moni pisze: A tak w ogóle nam pytanie: czy ktoś z Was sie orientuje gdzie jeszcze w Krakowie mogłabym kupić album I LOVE POLAND ?
Możesz go kupić np. na sali w Carrefourze - czy jak mu tam jest. ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

anialim pisze:madisson to jest chyba kawałek tancerza
Potwierdzam to mój kawałek :smiech:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
MJ1958

Post autor: MJ1958 »

Pattolek pisze:Heh dzięki MJ1958 :D dzięki tobie mogłam chociaż raz zobaczyć mój występ:D całkiem spoko :D
cała przyjemność po mojej stronie :mj:
a która to ty??(jeśli można)
Somewhere Ower the Rainbow...
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

Uuuu ja jestem tylko mistycznym głosem w twojej głowie.... i jeszcze bardziej mistycznymi literkami na forum:P a tak na poważnie to widać mnie nie najgorzej na floriańskiej i pod galerią. Hm... mam się opisać? A proszę bardzo:P niska blondynka w jasnych jeansach, czarnej koszuli, czerwonym podkoszulku i czarnych butach z czerwonymi sznurówkami. Teraz zabaw się w Wally'ego i mnie znajdź :P i jeszcze raz dzięki.
A tak wogóle ludzie co myślycie o thrillerze? Wiem że ktoś planuje na przyszły rok ale może w tym rokzu zrobimy pierwszą edycję? chyba też ma być w krakowie... :dance:
* The way You make me feel Michael *
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

Pattolek pisze:Uuuu ja jestem tylko mistycznym głosem w twojej głowie.... i jeszcze bardziej mistycznymi literkami na forum:P a tak na poważnie to widać mnie nie najgorzej na floriańskiej i pod galerią. Hm... mam się opisać? A proszę bardzo:P niska blondynka w jasnych jeansach, czarnej koszuli, czerwonym podkoszulku i czarnych butach z czerwonymi sznurówkami. Teraz zabaw się w Wally'ego i mnie znajdź :P i jeszcze raz dzięki.
A tak wogóle ludzie co myślycie o thrillerze? Wiem że ktoś planuje na przyszły rok ale może w tym rokzu zrobimy pierwszą edycję? chyba też ma być w krakowie... :dance:
Ja już Cię znalazłam ;)

Co do Trillera ja poważnie zastanawiam się nad Thrill The World i jeśli tylko będę miała możliwość dojazdu i powrotu (bo godzina jak najbardziej sprzyjająca gnijącym zombie:2.30), to na pewno tam się zjawię.
Jeśli masz ochotę zatańczyć, to przyjeżdżaj.
:D
Obrazek
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Pattolek pisze:Uuuu ja jestem tylko mistycznym głosem w twojej głowie.... i jeszcze bardziej mistycznymi literkami na forum:P a tak na poważnie to widać mnie nie najgorzej na floriańskiej i pod galerią. Hm... mam się opisać? A proszę bardzo:P niska blondynka w jasnych jeansach, czarnej koszuli, czerwonym podkoszulku i czarnych butach z czerwonymi sznurówkami. Teraz zabaw się w Wally'ego i mnie znajdź :P i jeszcze raz dzięki.
Moja niska blondynko z czerwonymi sznurówkami, jedziemy na Thrillera, bez dyskusji ;D I twoja wymówka - jestem w pracy też nie pomoże ;P. Więc szykuj się na prawdziwe "zombiaste" HALLOWEEN ;P
P.S. I mnie też nareszcie widać ;D. Beat it wyszło fajnie, więc Thriller'owi też damy radę ;D Połowę kroków już opanowałam, więc jak tylko masz czas to wpadaj ;D
Awatar użytkownika
Corass

Post autor: Corass »

Słuchajcie, może teraz zrobimy Flashmob we Wrocławiu? :P
Kochany Michael, zapewne nie dostaniesz tego listu...
Kochany Michael, pisałam do Ciebie sto razy!
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

Wrocław? Ogólnie wszystko super, ale do Wrocławia na 100% nie dałabym rady przyjechać na próby. Na finał, to pewnie bym się zmobilizowała.
Obrazek
redka

Post autor: redka »

Zróbcie we Wrocławiu! Przyjadę z Wami zatańczyć!
Awatar użytkownika
Beti_90

Znalazłam jeszcze jeden filmik z Flash Moba, nie wiem czy ktoś już go nie podawał ale na wszelki wypadek wstawiam link
http://www.youtube.com/watch?v=Dg18do0Y ... re=related
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

A może w Katowicach ? Pod spodkiem ?
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Beti_90

tancerz pisze:A może w Katowicach ? Pod spodkiem ?
To jest świetny pomysł, popieram ;D Jestem jak najbardziej za ;D
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

pod spodkiem bez sensu bo tam ludzi nie ma na codzień.

lepiej na rynku albo na dworcu pod estakadą.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Beti_90 pisze:Znalazłam jeszcze jeden filmik z Flash Moba, nie wiem czy ktoś już go nie podawał ale na wszelki wypadek wstawiam link
http://www.youtube.com/watch?v=Dg18do0Y ... re=related
cudny jest ten filmik :))

majkelzawszespoko pisze:pod spodkiem bez sensu bo tam ludzi nie ma na codzień.

lepiej na rynku albo na dworcu pod estakadą.
hej hej to jest nasz TEMAT - zalozcie sobie swoj KATOWICKI i bierzcie sie za organizacje :) ja chetnie pryjade zatanczyc z wami :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
ODPOWIEDZ