Polska flaga podczas HIStory

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Terminator

Polska flaga podczas HIStory

Post autor: Terminator »

Witam.
Oglądałem kilka wersji (z różnych krajów) piosenki HIStory i do tej pory nurtuje mnie jedno pytanie.
Mianowicie: Dlaczego nie ma Polskiej flagi??? Słowacka flaga jest to czemu też nie Polska?
Może Ktoś z Was to wie?
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

POL flaga jest np na koncercie HiStoryw Seulu < tez na to zwracałem uwage>
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Mazi... nasz specjalista od flag itp. :piwo: :jachce:
...
Awatar użytkownika
Terminator

To tylko w jednym mieście na jednym koncercie była Polska flaga?
Troche głupio, tyle flag a Polskiej nima :(
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Na koncercie w Warszawie była polska flaga.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Terminator pisze:To tylko w jednym mieście na jednym koncercie była Polska flaga?
Troche głupio, tyle flag a Polskiej nima :(

No wiesz mi widzieliśmy zdecydowaną mniejszość koncertów History wiec nei wiemy jak było an wszytskich !
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Captain_Eo1958

Post autor: Captain_Eo1958 »

Na pocieszenie MJ nosił polskie godło na kurtce. Był w niej m.in. w cyrku w Monachium z Princem w 1998 r. To zdjęcie było bardzo popularne, więc widziano je w wielu krajach. Nie jestem jednak pewien czy dużo osób rozpoznało, że to polskie. Ale ważne że było. Poza tym MJ przecież powiedział "Poland I love you";-)
Captain_Eo1958
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Kurcze, apropo Koncertu w Monachium, to jak TVP 1, mogła dać koncert z Monachium w dzień koncertu na Bemowie. skoro w Monachium ten koncert był po koncercie w Polsce? Może, ktoś mi to wytłumaczyć?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Terminator

Captain_Eo1958 pisze:Na pocieszenie MJ nosił polskie godło na kurtce. Był w niej m.in. w cyrku w Monachium z Princem w 1998 r. To zdjęcie było bardzo popularne, więc widziano je w wielu krajach. Nie jestem jednak pewien czy dużo osób rozpoznało, że to polskie. Ale ważne że było. Poza tym MJ przecież powiedział "Poland I love you";-)
Captain_Eo1958
Możesz dać linka do tego zdjęcia? Będe ogromnie wdzięczny.
A to ,,I love you'' to On chyba do kązdego i na każdym koncercie tak mówił ;-)
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Mike pisze:Kurcze, apropo Koncertu w Monachium, to jak TVP 1, mogła dać koncert z Monachium w dzień koncertu na Bemowie. skoro w Monachium ten koncert był po koncercie w Polsce? Może, ktoś mi to wytłumaczyć?
A kto powiedział że koncert z Monachium był emitowany w dzień koncertu na Bemowie??:podejrzliwy:
Terminator pisze:Możesz dać linka do tego zdjęcia?
Obrazek

Wracając do tematu flagi, to nasza była za każdym razem podczas wykonywania HIStory, tyle że na telebimie :] No a to że nie niesiono jej na wszystkich występach to przecież trudno się dziwić. Zawsze były to flagi USA i państwa w którym odbywa się dany koncert, reszta była zapewne mniej lub bardziej przypadkowa.
Awatar użytkownika
Terminator

Willy wielkie dzięki :-)
Nawet jest tam napis Polska.
Pewnie ją dostał jak był u Nas ;-)
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Willy pisze:
Mike pisze:Kurcze, apropo Koncertu w Monachium, to jak TVP 1, mogła dać koncert z Monachium w dzień koncertu na Bemowie. skoro w Monachium ten koncert był po koncercie w Polsce? Może, ktoś mi to wytłumaczyć?
A kto powiedział że koncert z Monachium był emitowany w dzień koncertu na Bemowie??:podejrzliwy:
Kto? Wiem po prostu, z tąd, że nagrałem ten koncert, a po te szukałem go w necie, i ten koncert jest pod nazwą "Munich", więc monachium. i wiem, co mam więc...?
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

W dniu koncertu w Warszawie TVP nie nadawała ani żadnego koncertu ani nic innego związanego z Michaelem (poza ewentualnymi wzmiankami w Wiadomościach i tego typu programach).
Natomiast dokładnie w dniu koncertu i prawie dokładnie o tej samej porze Polsat nadawał film MOONWALKER.
I to tyle.
Obrazek
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Mike pisze: i wiem, co mam więc...?
więc zapewne coś pokręciłeś.
Awatar użytkownika
ghoust

Post autor: ghoust »

Koncert z Monachium byl oile sie niemyle nadawny w dzien przyjazdu Michala do Polski wiem ze napewno byl emitowany przed Bemowem bo od tego koncertu (Monachium) zaczela sie moja historia z Michaelem :)
Obrazek
ODPOWIEDZ