Spotkania fanów w Poznaniu
hmmm wielka szkoda, poniewaz mój pierwszy wolny termin to własnie 3.11 godz. 18.30... załuje ze niemoge isc z Wami ... ale trudno, mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda. Jezeli komus pasuje ten terrmin to oczywiscie w dalszym ciagu zapraszam. Pozdro ;p
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
- martynafan
Zawsze może Cię ktoś przenocować ;] :PP O to się nie martw!MichaelsAngel pisze:u mnie pojawia sie problem tego typu ze mieszkam w bursie i musze wrócić do 22Mam nadzieje że uda mi sie uzyskac zgode na późniejszy powrót, a jak nie to trudno, pobede z Wami chociaz te 2 godziny :)
Karolino przepraszam Cię jeszcze raz za dzisiaj...
- MichaelsAngel
Dzięki, naprawde bardzo miłe, ale przeciez nie bede się komus do domu ładować :P Pogadam jeszcze z rodzicami zeby mi zgode wypisali, a jak nie to rozwazęTrinity pisze:Zawsze może Cię ktoś przenocować ;] :PP O to się nie martw!MichaelsAngel pisze:u mnie pojawia sie problem tego typu ze mieszkam w bursie i musze wrócić do 22Mam nadzieje że uda mi sie uzyskac zgode na późniejszy powrót, a jak nie to trudno, pobede z Wami chociaz te 2 godziny :)

W momencie gdy część z was mówi że nie może przyjść. Ja się deklaruję!
Mogłabym sie wbić na to spotkanie?
Jak widać stosunkowo niedawno zalogowałam sie na stronie, ale to nie znaczy, że wcześniej jej nie przeglądałam
jednak o spotkaniach w Poznaniu zczaiłam dopiero ostatnio, nie wiedziałam, że je organizujecie!
przyjmiecie mnie?

Mogłabym sie wbić na to spotkanie?

Jak widać stosunkowo niedawno zalogowałam sie na stronie, ale to nie znaczy, że wcześniej jej nie przeglądałam

przyjmiecie mnie?

Widzę że z im większym wyprzedzeniem się umawiamy tym więcej zamieszania.Fajnie że dobije więcej osób.Liczę że zawita koleżanka hawana40,Basia i reszta osobników którzy pomelanżują troszkę dłużej niż do 23.00.Napiszę po raz ostatni że Ci którzy będą z nami pierwszy raz mogą się spotkać o godzinie 20.00 przy Empiku przy ulicy Ratajczaka.Stamtąd możemy razem ruszyć do charyzmy w której powinniśmy troszkę wcześniej zarezerwować miejsca z racji tego że wrócili studenci i puby będą o wiele bardziej oblegane niż w wakacje
Także martynafan i cała reszta:godzina 20.00 Empik przy ulicy Ratajczaka
oczywiście sobota.

Także martynafan i cała reszta:godzina 20.00 Empik przy ulicy Ratajczaka

-na spotkanie zadeklarowało się kilka zupełnie nowych osób które nie wiedzą jak wyglądamy i takie kilka grupek może być paraliżujące
-nie znam numerów telefonów tych nowych osób więc jak się znajdziemy
Ja staram się stworzyć przejrzystą sytuację dla nowych osób,pozatym przeczytaj te parę stron wyżej gdzie są wypowiedzi że ktoś np.wolałby spotkać się jednak przed Empikiem.Róbcie jak chcecie-ja wiem gdzie jest charyzma więc bez problemu trafię-reszta mnie wali
-pod koźiołkami umawia się mnóstwo osób w efekcie czego idziesz i widzisz tam kilka grupek
-na spotkanie zadeklarowało się kilka zupełnie nowych osób które nie wiedzą jak wyglądamy i takie kilka grupek może być paraliżujące
-nie znam numerów telefonów tych nowych osób więc jak się znajdziemy
Ja staram się stworzyć przejrzystą sytuację dla nowych osób,pozatym przeczytaj te parę stron wyżej gdzie są wypowiedzi że ktoś np.wolałby spotkać się jednak przed Empikiem.Róbcie jak chcecie-ja wiem gdzie jest charyzma więc bez problemu trafię-reszta mnie wali