This Is It - singiel (2009) [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Annie Jackson
Słucham już w kółko...
To straszne uczucie, kiedy słucham jej i wiem, że Michaela już nie ma. Nie ma radosnego oczekiwania, ale miesza się to z bólem.
Co do piosenki. Ten głos mnie uwodzi. Stary, dobry Michael.
Jeśli nagrywał do w tym roku - jestem pod wrażeniem.
Na razie tylko tyle mogę powiedzieć.
Ten początek "one, two, three...", to pstrykanie palcami, this is it i długo nic...
Cieszę się, że ten utwór jest taki, a nie inny.
To straszne uczucie, kiedy słucham jej i wiem, że Michaela już nie ma. Nie ma radosnego oczekiwania, ale miesza się to z bólem.
Co do piosenki. Ten głos mnie uwodzi. Stary, dobry Michael.
Jeśli nagrywał do w tym roku - jestem pod wrażeniem.
Na razie tylko tyle mogę powiedzieć.
Ten początek "one, two, three...", to pstrykanie palcami, this is it i długo nic...
Cieszę się, że ten utwór jest taki, a nie inny.
Ostatnio zmieniony pn, 12 paź 2009, 6:14 przez Annie Jackson, łącznie zmieniany 1 raz.
Utwór kompletny, że tak powiem. Nie sposób uwolnić się od tej melodii. Niezależnie od tego, kiedy w końcu piosenka została nagrana, brzmi świeżo, lekko i pozytywnie. Jej nastrój poprawia samopoczucie. Jest w niej magia. Chyba takiego utworu nam teraz było trzeba. Do słuchania w kółko.
Spodziewałam się czegoś innego, szybkiego, ale cięszę się, że brzmi to właśnie tak. Czekając i wreszcie wysłuchując całości czułam się, jak dziecko w Boże Narodzenie :)
Spodziewałam się czegoś innego, szybkiego, ale cięszę się, że brzmi to właśnie tak. Czekając i wreszcie wysłuchując całości czułam się, jak dziecko w Boże Narodzenie :)
Ostatnio zmieniony pn, 12 paź 2009, 6:39 przez Solange, łącznie zmieniany 1 raz.
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
- anula__1994
- m_ary_jane
Piękna, dopracowana, perfekcyjna...Magiczna.
Wspaniały głos...jak zawsze. Początek...Aż serce mi na chwilkę zamarło.
Słucham jej i słucham...
Cały czas będę ją słyszała w głowie...
Jak jej słucham, to na przemian cieszę się, a potem jest mi smutno...
Jeszcze raz i idę się edukować;) A potem posłucham sobie jeszcze raz.
Wspaniały głos...jak zawsze. Początek...Aż serce mi na chwilkę zamarło.
Słucham jej i słucham...
Cały czas będę ją słyszała w głowie...
Jak jej słucham, to na przemian cieszę się, a potem jest mi smutno...
Jeszcze raz i idę się edukować;) A potem posłucham sobie jeszcze raz.
- Final Cloud
chyba raczej MJ nie chcial wydac tej piosenki, ale na zakonczenie filmu TII sie nadaje (chodzi mi o nastrój) ....szkoda ze MJ nie ma na nic juz wplywu, ale co? MJ tez napewno nie chcial tak nagle odejsc, wiec musimy sie przyzwyczaic i pozytywnie myslec.
.....ah to byly czasy, premiera Black Or White, Scream.
.....ah to byly czasy, premiera Black Or White, Scream.
Tymbardziej, skoro to było dla Safire, to nie byłoby w stylu Michaela... Widzieliśmy też (nie wiem na ile?) prawdopodobną listę i nie było tam tego tytułu, jedynie jakiś Drill z nowości, cokolwiek to znaczy... Maksymalna ściema Sony... owszem utwór 'This Is It' jest bardzo dobry i podoba mi się, ale polityka $0NY jest żenująca.MJ fan pisze:Ten kawałek usłyszymy tylko podczas napisów końcowych, MJ nie szykował tego utworu do Londyńskich koncertów.
Po przesłuchaniu całości jestem przekonana, że to czasy Off The Wall albo te okolice.
Michael dobrze wiedział, że z tego hit nie wyjdzie i dlatego to odrzucił.
Ogólnie podoba mi się, choć mnie nie powala, ja chyba czekałam na coś innego....no ale nie będę narzekać
Tylko nie bijcie, bo widzę, że mam trochę inne zdanie od większości
Michael dobrze wiedział, że z tego hit nie wyjdzie i dlatego to odrzucił.
Ogólnie podoba mi się, choć mnie nie powala, ja chyba czekałam na coś innego....no ale nie będę narzekać
Tylko nie bijcie, bo widzę, że mam trochę inne zdanie od większości
"Najpiękniejsze usta które prawdy strzegą...
Najpiękniejszy uśmiech co cieszy smutnego."
Piękna piosenka taka Majkelowa. Słucha się ją lekko i przewiewnie. Nie rozumiem posunięcia SONY dało na internet najważniejszy singiel z albumu i co teraz myślą, że ktoś to kupi... tzn wiem fanatycy i nowi fani tak ale większość chyba chcę nowego albumu z nowymi kawałkami co nie? SONY SUCKS!!!
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Sony jak to Sony myśli o jednym (aż zaczynam miec moralnego kaca, że mam ich sprzęt) Piosenka chwyta za serce ... zapewne emocje dodatkowo podnoszą jej wartość w naszych oczach - ciekawa jestem kiedy zaczną puszczać to w stacjach radiowych, jakie będą komentarze naszych redaktorów muzycznych... trochę się boję co powiedzą ważniaki z radia Z, co napiszą w Machinie.... Dla mnie jest cudna, niesamowita, poruszająca...
Ostatnio zmieniony pn, 12 paź 2009, 11:40 przez MonikaJ, łącznie zmieniany 1 raz.
I close my eyes
Just to try and see you smile one more time...
All my dreams are broken
Just to try and see you smile one more time...
All my dreams are broken
Piękna jest... Taka lekka ; p Nie wiem, czy jest z czasów Thrillera, czy z ostatnich lat, nie obchodzi mnie to. Jest to nowa piosenka Michaela, której wcześniej nie mieliśmy okazji usłyszeć w wykonaniu Michaela i z tego się cieszę. Mam nadzieję, że zostanie opublikowanych jeszcze bardzo dużo nowych utworów.
Jaki on ma piękny głos w tej piosence
Jaki on ma piękny głos w tej piosence
Czy to cover swojej własnej piosenki po Syfire "I never heard", czy też nie, to piosenka "This is it" jest MJ'a i to jest najważniejsze. Ogólnie piosenka rusza głębie duszy, 1 wykonanie wspomnianej wokalistki nie jest tak fajne jak oczywiście MJ'a. Piosenka super, spodziewałem sie czegoś innego i jestem mile zaskoczony:D Czy kupić album? Niee, sądzę, że raczej tylko i wyłącznie skusić sie można na singiel:P W końcu to nie jest ten nowy album, który jest w etapie prac końcowych i nie jest to singiel z tegoż albumu:]
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
http://www.youtube.com/user/ktossomeone